שאלה על חברות

שאלה על חברות ../images/Emo4.gif

סקר קטן: האם יש לכן חברות טובות שאחרי הלידה באו ועזרו, התעניינו, הציעו לנקות כדי שתנוחו, קנו הפתעות ומתנות לגוזלים הרכים שנולדו?? מי התברכה בחברות כאלה?

Arfilit

New member
אניאניאני....

לנקות - אף פעם לא הציעו לי. אני מודה. אבל חוץ מזה - יש לי את החברות הכי מדהימות בעולם - ואני מברכת על בחירתי בהן כבחרות יום ביומו. כשהאפונה התאשפזה, בגיל 7 שבועות, הורי היו בחו"ל והיו חברות שפשוט נכנסו לנעלי המשפחה ודאגו ובאו והציעו כל עזרה אפשרית. ואגב - גם חברים... יש לנו זוג חברים - שאני סומכת עליהם לעזרה בעיניים עצומות לכל דבר מהכי קטן ועד הכי גדול. אני מאוד מקווה שהם מרגישים כך גם לגבינו.

בלינקה

New member
לי לא

אבל גם לא ציפיתי. רווקות, גרות בעיר אחרת בלי רכב משל עצמן. אבל בעיקר לא מודעות לקושי. מצד שני, כן קיבלתי טלפונים והתעניינות, ואפילו מתנות.

galiaS

New member
אין כמו חברות

חברות שלי עזרו לי המון אחרי הלידה. יותר משהיתי זקוקה לעזרה היתי זקוקה לחברתן ולאוזנן.

לא הציעו עזרה בנקיונות../images/Emo8.gifאבל,

זה לא חוכמה מצדי, כי ההורים שלי גרים במרחק 15 שניות מאיתנו
והורים שלו במרחק 15 דקות. אני חושבת שאף אחת מהחברות שלי לא חשבה שאני זקוקה לכזו עזרה, אבל הן בהחלט הציעו עזרה אחרת(לא נקיונות, אבל קניות או כל דבר שאצטרך). כמובן שסירבתי. לגבי הפתעות ומתנות לגוזלים - ברור, לא? זה כבר לא קשור לחברות טובות אלא לגינוני נימוס בסיסיים.

sugerbabe1

New member
חברות שלי לא עזרו לי...

אבל אני כבר מזמן גמרתי להעלב.. לא מצפה ..זה מה יש וגם לא באה בטענות(אולי חוץ מזוג חברים אחד שאפילו לברית לא טרח להגיע ) חברות כמו בסקס והעיר הגדולה - נראה לי שיש רק בטלוזיה ואים לא אז זכיתן!

לא, לא היו לי כאלו

אבל אין לי הרבה חברות באזור ורובן היו בהריונן הראשון כשילדתי, כך שלא יכלו לעזור הרבה. כולן וכולם באו לבקר ולהכיר את לוטן והביאו מתנות מקסימות. אני במילא מרגישה שלא היה לי נוח אם מישהי היתה באה לנקות לי את הבית. כן הייתי שמחה לאם מנוסה שתעשה קצת בייביסיטר ותאפשר לי לישון, אבל כאמור חברותי עוד לא היו אמהות או מנוסות. מה קרה, חמודה? את צריכה עזרה? אם את רוצה, אני יכולה לקפוץ אליך עם לוטן מחר אחרי הצהריים ולשמור על הקטנצ'יק כדי שתנוחי קצת.

חמודה שכמותך!

אני ממש מאוכזבת מחברותיי. חברה אחת עוד איכשהו מתקשרת אבל להציע עזרה זה היא לא עשתה, אולי מחוסר ידע שקשה ליולדת טרייה (למרות שכל הזמן אמרתי שקשה לי ואפילו פעם אחת בכיתי לה בטלפון). חברה שניה אפילו לא מתעניינת, לא מתקשרת ובפעם האחרונה שהיא התקשרה אחרי שבועעם שלא דיברנו היא רצתה שאני אקליט לה משהו כי היא לא הייתה בבית
ועוד שתי חברות שלי מהלימודים בכלל לא בקשר ולא באו אפילו לברית
כשהייתי חולה שבוע שעבר התקשרתי לאחת מהן ושאלתי אם היא יכולה לבוא כי אני חלשה ולא מתפקדת והיא אמרה שהיא בעבודה ולא יכולה ומאז היא אפילו לא התקשרה לראות איך אני ואם אני מסתדרת. אולי כל זה נובע מכך שהן רווקות ולא מבינות אבל בכל זאת, אני פגועה ומאוכזבת כי אני מסוג החברות שנותנת את הנשמה.

דרך אגב תודה על ההצעה ../images/Emo25.gif

עכשיו אני במצב הרבה יותר טוב מההתחלה אז איכשהוא אני מסתדרת, וגם אמא שלי מואד עוזרת לי. נ.ב: ביר יונק ממש טוב, אנחנו לאט לאט חוזרים לעניינים...

בטח שכן!

חלקן אפילו מהפורום! עזרו לי להביא את אופק מהגן, הביאו אוכל או נשנושים, העסיקו את אופק כדי שאני אוכל להניק, שטפו לי כלים וכו'.

lulyK

New member
עזרו המון, אבל לא בנקיונות

ומתנות אלא בזה שעשו מאמץ וילדו ביחד איתי
.

חושחושה

New member
../images/Emo13.gifטוב, אז כנראה שיש איזה שהוא

איזון בטבע, לא התברכתי באמא חמה ותומכת, אבל יש לי חברה מגיל 17 בערך, שתודה לאל שהיא קיימת, ממש העמידה אותי ואת גופי ואת נפשי על הרגליים לאחר הלידה, אני מתה עליה, ומה שהכי יפה בחברות שלנו
טפו טפו, זה שאנחנו גדלות יחד הבעלים מכירים, הילדים אוהבים אחד את השני, כך שהחברות הזו עם גם עם המשפחות! כמובן שאנחנו תמיד מחפשות לנו מפגשים בשעות שאף אחד לא יוכל להצטרף!

חושחושה

New member
ושכחתי להוסיף, כנראה שחשבתי

שזה כל כך מובן מאליו, אחותי האהובה שאני מטורפת עליה, היא מצליחה להצחיק אותי כמו שף אחד בעולם לא מצליח, ואנחנו כל כך קשורות שלפעמים נראה לי שאמא שלי ממש פוחדת מאיתנו יחד! תמיד אנחנו צוחקות ואומרות שאם מישהו היה מת מביקורת, כולם מסביבנו היו נופלים שדודים!

אביטלתל

New member
לא ../images/Emo10.gif

החברות הטובות שלי גרות די רחוק, אני בצפון והן במרכז הייתה התעניינות בטלפון אבל לא הגיעו אני מאמינה שאם היו קרובות יותר היו עוזרות, לא יודעת עד כמה החברה היחידה שאני בטוחה שהייתה באה לעזור ובאופן רציני, ילדה בעצמה בערך חודשיים לפני

daldan

New member
לשמחתי הרבה כן

התברכתי בחברה אחת טובה שתמכה בי לאורך כל החודשים הראשונים שהיו לי כל כך קשים. אני לא אשכח לעולם לאחר לילה ללא שינה ובכי שטוף הורמונים היא באה אליי (עם התינוקת שלה שהיתה בת ארבעה חודשים) ושלחה אותי לישון ואפילו ניסתה ניסתה להניק את יואב (שינק כל שעתיים כל הזמן) מתוך רצון לאפשר לי להמשיך לישון (זה לא הצליח אבל היתה כוונה) אני עד היום מוקירה את הרצון הטוב שלה לבא ולעשות כל מה שאפשר כדי שאני אצליח לנוח קצת. תבורך!!!

למעלה