שאלה על מכה לפנים

razcoren666

New member
שאלה על מכה לפנים

שלום לכולם, יש לי שאלה בעיקר למתאגרפים וקיקבוקסרים, יש מישהו שבעיקבות מכה חקה לפנים, בעיקר באזור העין איבד זמנית את הזיכרון? ואם כן לכמה זמן? הכוונה לא לאיבוד זיכרון מוחלט, אלא לאיבוד זיכרון באזור זמן של המכה עצמה.

der bomber

New member
מתי נקקאוט קשה - לא זוכר מה קרה

מתי ספורטאי מקבל מכה חזק והוא בנקאאוט יש זעזוע במוח ולפעמים לא מבין איפה הוא. בשביל זה עושים בAIBA חוק מתי מקבל 3 נקאאוט לא עולה יותר בזירה. תראה בחור של אלון רצון מה מקבל בחצי שנה פעמיים נקאאוט - זה בחור מה גומר קריירה לפני מתחיל אותה.

זה בחור צריך ללמוד לשמור פנים

זה בחור שומר פנים- יתחיל לנצח לא שומר פנים יקבל שוב פעם בראש איך מרחב למד לשמור פנים - רק בגלל הנוק אאוט שקיבל יניב

cronic1

New member
אתה כל הכבוד אתה.

אתה בומבה אתה משהו משהו. אתה, מתי אני שומע אותך אני צוחק. אתה לומד בוקס טובה,אתה למדת באוניברסיטט זה? פקולטה חוף ים?או פקולטה סנט פטרסבורג? תשובה שלך חשוב חשוב,בשביל ילדים צעירים מה קוראים פורומה זה. בחורות ערומים זה כולירע.

zoti

New member
באמת עניינה אותי לדעת מתי זה אתם

לא מחזיקות יותר מעמד ומתחילה עושה זה קטעים ממפציצית בוקסית.

lironmarko

New member
מצחיקות אתם צוחקות על הולים חדשות

אני יודעת שבוקס זה לא סתם מה צוחקים על אנשים להרים ידיים ולשמוע לחוקות IBBBA

אין לכם דיספלינה

אני בוקס טוב יש מורים רוסים הם טוב מאוד יודעים דיספלינה

damnuso

New member
אוח אני מת עליכם חחחחחחחחח

מחוקים רצים פה על המתאגרפת ברוסיה הקרה חחחחחחחחחחח יאללה עזבו אותו חחח מסכן נראה לי הוא ברח מהפורום פעם שעברה כי היה אשכול שלם על ירידות עליו חחחחחחחחחח עלק מה גבר מקבלת בוקס לפנים מה גבר מאבד קרירה

Pyongwon

New member
לא קשור לאגרוף, כן לטאקוונדו...ו-KO

אם בן אדם מקבל KO אז הוא פסול איזה 3 חודשים מלהתחרות. אם הוא מקבל עוד KO אז חצי שנה, ועם עוד KO אז הוא בחוץ מקרבי. ייתכן משהוא כזה, אבל לכן הכניסו בזמנו מגני ראש.... אין - KO עם רגל בטאקוונדו - זה מה זה יפה! יש לי את זה ואין לי איך להעביר אליכם. באסה... של רון ויאן...:( אליפות צרפת... באסה באסה באסה! תוהאבו את זה! מי יכול לעזור? גס

מה הגודל של הקובץ?

את יכולה לנסות לשלוח אלי למייל [email protected] ואני אנסה לערוך את הקטע הרלוונתי ואעביר את זה לקובץ פלאש שיהיה אפשר לראות בפורום יניב

Pyongwon

New member
99.7MB זה מה שכתוב ... לא יודעת

אולי אוכל להעביר את זה אחרת, יש לי מישהוא מדהים שאולי יוכל לעזור לי. ג'ס.

BROWN BOMBER

New member
מגן ראש לא מציל מנוק אאוט...

הוא רק מצמצם את הפציעות החיצוניות כמו חתחים, נפיחויות וכו'. נוק אאוט נובע לרוב ממכה מדוייקת לסנטר ועוד לא המציאו את המגן שימנע זאת.

razcoren666

New member
אם אפשר לחזור לנושא המקורי....

למרות שההודעות האלו די מצחיקות אותי, הייתי רוצה לחזור לנושא המקורי. אני לא מתכוון בהכרח לספורטאי לאורך הקריירה, אפילו בכיוון של מכות ברחוב וקבלה של אגרוף חשוף לפנים. אני שואל את זה, בגלל שלפני יומיים בערך קיבלתי אגרוף לפנים בעבודה, ואני עדיין לא זוכר שום פרט מהאירוע. מישהו יכול לשתף חייה אישית שלו שקשורה לאובדן-זיכרון??

lironmarko

New member
כשמקבלים KO רציני

שגורם לאיבוד זיכרון זמני זה נקרא זעזוע מח ואסור להתחרות ולקבל בכלל מכות בפנים לפחות חצי שנה. קרה לי באימון מישיר ימני ...תפקדתי כרגיל אבל אחרי 10 דק' התעוררתי ואמרתי איפה אני :)) זה קורה ...אבל צריך להיות מאוד זהירים ולשמוע לכללים של החצי שנה . לירון

razcoren666

New member
תודה, אבל

אני לא חושב שהיה זעזוע מוח, לפי אנשים שהיו באזור, אפילו לא נפלתי ולא איבדתי הכרה, אולי רק לכמה שניות... פשוט כל האירוע נישכח ממני, ואני אפילו לא מצליח לזכור מי תקף אותי.

cronic1

New member
למה רב מכות?

זה יותר חשוב. לפעמים אירוע טראומטי של מכות גורם לאבדן זכרון ולא המכה עצמה. אתה מדחיק את זה בפנים. לפעמים מכה חזקה גורמת אתה,תישן תישן אתה חולמת. הכי טוב תשכח מהמקרה תפסיק לדוש בזה. תשאל ת'חברים מי הכה אותך ואז תשלח לו פרחים. ברברים הבאר שבעים הללו בתור תושב חדש בדרום.

אשכרה אתה לא זוכר כלום?

בד"כ מקבלים את המכה ולאחר דקות ספורות הזיכרון חוזר. וכל הפרטים איתו..... נסתרות דרכי המוח..... יניב

razcoren666

New member
תשמע,

אני עובד בתור מאבטח, והגוש חרא הזה, אזרח ישראלי, בא אליי מאחורי הגב באמצע פינוי של תחנה מרכזית, ודפק לי אגרוף לעיין, מייד כשהסתובבתי אליו, לא ממש יכולתי להימנע מזה...

למעלה