שאלה על מכה לפנים

razcoren666

New member
תודה..

הדבר שאני הכי מצטער עליו, הוא שעשיתי את הטעות והפנתי לו את הגב. אני רק מקווה שיצא לנו להיפגש פנים אל פנים עוד פעם אחת לפחות..

zoti

New member
צריך עשה לוחצת גוש חרא זה חזק !

ברוסיה גם חיה לנו גושים חרא גדול מאד. ממשלה זה עושה שולח כל גושים של חרא בסיביר שם קר גדול. גוש חרא מה קר לו נהיה לו דיציפלינה טוב מאד לא עושה נותן יותר מכות בק.ג.ב מאחורי זה גב.

RoyceGracie

New member
כבר פעמיים ראיתי אנשים שמאבדים

זיכרון ממכות חזקות. אחד קיבל בעיטה סיבובים עם העכב לראש והלך מזה לאישפוז, שכח את כל היום שעבר עליו. גם כן לעיתים בקרבות ראשונים לא זוכרים את הקרב- אולי בגלל המכות שנכנסות. חבר שלי שכח שבוע אחרי משחק רוגבי שנגמר בבית חולים. כך אני מניח שלעיתים מכות חזקות משפיעות על הזיכרון, אני מניח שעל ההיפוקמפוס (הזיכרון לטווח קצר, נמצא בקצה גזע המח) יותר מאשר המוחון (הזיכרון לטווח ארוך, נמצא בחלקו האחורי של הראש) בברכה

joker89

New member
קרה גם קרה.

אני זוכר עליתי לקרב משהו כמו 10 שניות ואז מה שאני זוכר שסופרים לי ואני קם.ואז מה שאני זוכר זה שאני יושב על כסא ושואל:"מי החליף לי את הבגדים?" ואז אני רואה מדליית כסף שנתנה לי אינדיקציה שהפסדתי.זה מה שקורה כשעובדים פתוח..

MikeTyson

New member
שאל את גולוטה ...

זעזוע מוח קל שברים בלסת חשש לפריצת דיסק והרבה ''כאבי ראש''... בגלל סיבוב אחד עם טייסון - ועצבני.

למעלה