שאלה על מקל ועל ז´רז´ור

daviel

New member
אני התכוונתי

ל "רפלה" שכזאת(FLOATING LURE), לא לז´רז´רה כבדה, שאגב יותר בשימוש על הסירות דייג, מה שנקרא - VERTICAL JIGGING. הז´רז´רה שלך היא בטח של חברת YO-ZURI, ראיתי כאלה אצל אוסמה.

לא קרה כלום

אבל אני מרגיש כאבי תופת בגב בעת מאמץ על הגב והחכה שלי שוקלת לפחות 600 גרם אם לא יותר... אז רציתי להחליף למשהו יותר קל ואיכותי כמו קרבון ושוב תקציבי הוא עד 250-300 ש"ח תודה אוהד

helpmeplz

New member
שאל את ניר..

הוא קנה בולונז בכזה מחיר.. אני מאמין שבלי ברולר זה יעלה כ- 70 ש"ח פחות (לפי מה שהבנתי הרולר עולה 70 ש"ח)

מקל לזרזור האנונימי

טוב אני רכשתי אצל עזרא,מתוודה מקל לזרזור בעלות של 150 ש"ח של חב´ TOPFAN אם אני זוכר את השם. אוכל לבדוק בדיוק מה טבוע עליו (כשארד למחסן-ותכף אורי ירד עלי עם המחסן). בקיצור מקל קרבון 2 חלקים 3.00 מ´ חמוד וגמיש ונח לזרזור.(נח= לא כבד). אך דעו שהמקל לא מומלץ לדייג חי. לדייג חי הסיפור כבר יקר יותר,אם כי לא צריך להחזיק הרבה זמן מקל שכזה (פרט למאבק)ולכן בשוק קיימים מקלות סבירים במחירים סבירים של 100-150 ש"ח ל3 מ´ חלול 2 חלקים. DAIWA ELIMINATOR שהוא פיבר אבל איכותי (לחי)יגיע לעזרא במהלך תחילת 2003 וכדי לא לעשות פרסומת שאלו אותו בפרטים... בכל מקרה העיקר שיהיו דגים לכולם.

rondadon

New member
אני באמת התכווני לגרפיט כומפוסיט...

וכמו שדוד אמר....הם כבדים!!! אני אישית לא ראיתי אצל אף אחד מקלות כמו שאתם אומרים, אבל אם הם קיימים בארץ אז הם בהחלט מותאמים לז´ירז´ור....אבל הכבדים שאני מכיר מיועדים לדיג חי או לדיג מסירה בלבד....פשוט אי אפשר לעמוד איתם הרבה זמן...

eitan b y

New member
בקשר לצבע

גם היו זורי שלי התקלף באיזה שהוא שלב- אבל תלוי איך מאחסנים- לי זה קרה כששמי אותם עם פתיומות גומי.יו זורי נחשבת לאחת החברות הטובות בעולם. רק לרפלות שלי לא ירד הצבע כי הם עשויות מעץ והצבע שלהם יותר מסיבי אבל פחות אפקטיבי, בשביל דברים טובים צריך לשלם...ודרך אגב- המלצה לכולם- בהתחלה הייתי קונה מכל מיני פתיונות מחברות לא מוכרת וכמעת אף אחד לא עבד- הפתיונות לא היו כל כך איכותיים ולבסוף אני לא משתמש בהם. חבל על הכסף. תקנו את הזרזרות שאתם חושבים שיתאימו לדגים שאתם רוצים ורצוי מחברות טובות ומוכרות גם אם הן יותר יקרות.

למעלה