שאלה על משתמש ב3לילים או שאר ניקיו

שאלה על משתמש ב3לילים או שאר ניקיו

מישהו יודע למה משתמש בצלילים מתנהד בצורה מגעילה וטרולית בפורום רוחות? נכנס בו איזה רוח רעה או משהו?

SilentMike

New member
אלי הוא מתנהג דווקא בסדר.

למרות שאנחנו לא מסכימים פה לפעמים.

lmatan1

New member
מניסיון מפרך הוא פשוט פגום ברוחו

הוא יותר מזדהה אם קופים מאשר אם בני אדם משתמש בצלילים צורמים הוא קריפל רוחני האמת שלעניות דעתי כמעט ודאי שהוא משתמש בחומר לא קונבנציונלי שמתרגם למח שלו צלילים מעוותים. אומנם זה פורום אבולוציה שמנסה להסביר את החומר בלי שום יחס לרוח ויותר מכך מנסה לנתק את החומר מהרוח אז הנטיה היא להשען על השכל באופן קר ואכזרי ממש כמו טכנאי מנתח שחותך בבשר באופן קר ממש כמו מכונה וזה לא מפליא שאנשים נותנים למכונות להשתלט על חייהם כי בלי הרוח אנחנו הופכים להיות רובוטים מתוכנתים חסרי רגש ממש כמו המחשב שיודע הרבה דברים אבל מנותק מרגש. ויש אנשים שמקדישים את חייהם לתוך מציאות מדומה או תבונה מלאכותית שזו אמנם אמת אבל לא כל האמת והסכנה היא שמאחר והעיסוק במכונות הופך את העוסק בהן לאדם קר ומנוכר ומחושב כמו מכונה .הוא מאבד את אנושיותו ומדחיק את רגשותיו ראיתי שני כותבים אתאיסטים שמסימים את הודעותיהם בשני משפטים : זוהי דעתי ואם לא מוצא חן בעינכם אז יש לי דעות אחרות . וזה מה שיצא לי עכשיו בזכותכם ובשבילכם. יום טוב.

Charles Darwin

New member
איזהו מכובד? המכבד את הבריות...

ככה מכבדים אותם? מלבינים את פניהם ברבים, מאחורי גבם, ובלי שתינתן להם אפשרות להגיב?

נושא ההודעה שלך לא מתאים לרשום

ולגבי תוכן ההודעה, למה מלבין? הוא כתב בעצמו בפורום , ככה שלא חשפתי שום דבר. רק שאלתי מה עובר עליו , כי אני זוכר שהוא בד"כ היה בסדר. מה גם שיש לו אפשרות להגיב-אין לי מושג איך החלטת שאין לו אפשרות להגיב. אך במידה והוא נפגע אני מתנצל(למרות שלא נראה לי שאני אשם שהוא כתב את הדברים בפורום רוחות -הוא בחר בעצמו להתבטאות בפורום ציבורי). נ.ב. מה עם המאמר של הזוויגים אתה מתכוון להשים אותו במאמרים?

Charles Darwin

New member
נראה שהוא לא כאן כדי להגיב להאשמות

שלך (אתה אולי לא אחראי על מה שהוא כותב אבל כמדומני אתה זה שפתח את השרשור הזה...). לגבי הנ.ב. נגיד שזה היה פורום דת ותורה ואיזה מישהו היה מגיע ומתחיל ויכוח על זה שאין אלוהים והיה מתפתח דיון בנושא. נראה לך הגיוני שזה יהיה המאמר היחיד בפורום?

איזה האשמות? ומי אמר שהוא לא פה?

מה זה משנה אם פתחתי את השירשור? למה אתה קובע שהוא מתבייש במה שהוא כתב? אם הוא כתב משהו , אז הוא צריך לעמוד מאחוריו. לא הבנתי מה קשור למה שאמרת על הדיון\מאמר. דיברתי על דיון->הזוויגים, אני שאלתי ומייק נתן את התשובות, יש לך אולי בעייה עם הדיון?

Charles Darwin

New member
../images/Emo143.gif

אני אנסה להבהיר את עצמי. אין לי ולו שמץ ירוק של מושג מה הלך בפורום רוחות. מה שאני יודע זה שאתה פתחת כאן הודעה שמנגחת את משתמש ב3לילים. האשמת אותו בכל מיני דברים ומכיוון שהוא לא הגיב כאן (בפורום) כבר הרבה זמן אין סיבה להניח שהוא יראה את זה. אין לי בעיה עם הדיון ההוא, רק...אולי נחכה שיהיו עוד כמה מאמרים ונעלה אותם ביחד?...

../images/Emo144.gif

תודה על הגילוי הנאות. לגבי הדיון על הזווגים,כבר בילבלת אותי-מקודם עשית השוואה מוזרה ולא מובנת(סיפרת משהו על פורום תורה), ועכשיו אמרת שאין בעייה בדיון. בכול מקרה תודה מראש, אם תחליט לעלות אותו.

lmatan1

New member
הי צרלס מה שלומך אתה מצטט מהתנך

להלבין פנים חלילה וחס.איפה אתה רואה כאן פנים. דוקא יש כאן במדיה הזו הסתר פנים.ובהסתר פנים מופיעים כל מיני דמויות הזויות אם תאוריות מופלאות.תקן אותי אם אני טועה אבל אפילו דרוין סייג את התאוריה שלו לעולם החיות בלי להשליך אותה על עולם בני האדם ,או נכון יותר כאלה שהעפילו לדרגה של בני אדם שזה כפי הנראה לא בא באופן טבעי.בכל אחד מאיתנו מתרחשת מלחמה פנימית בין החיה החומר לבין האנושיות הרוח וזה לא מובן מאליו שאנחנו מרשים לחיה שבתוכנו להשתלט על האנושיות שבנו למרות שבאופן טבעי החיה מנצחת.יותר קל לחיות כמו חיה מאשר בן אדם. אני אף פעם לא מביא קישורים או מדבר בשם אחרים רק בשם עצמי.אני לא יודע אם כתבתי את זה פה אבל, רצוי לדעת שבלי שחכמים יעזרו לטפשים ועשירים יעזרו לעניים אין שום תקנה לעולם הזה. ולעזור לאחרים זו מעלה אלו-הית ולא חיתית יום טוב.ואפילו חג שמח.

Charles Darwin

New member
אוקיי אם אתה מתעקש אני אתקן אותך

דארווין לא סייג את התאוריה במקרה של האדם, להיפך. ממה שידוע לי, לוואלאס היו כמה רעיונות קצת
יים בעניין הזה אבל לא לדארווין. וגם אם כן, אז מה? הוא לא אלוהים, לו מותר לטעות...

lmatan1

New member
העלת כאן נקודה מעניינת מאוד.

הוא לא אלו-הים מותר לו לטעות, הנקודה היא לא הטעות אלא הסטיה. של כל אלה שסוגדים לו.כאשר אנשים זורקים מספרים כמו לפני 20 מליון שנה או 100 מליון שנה החישוב בין המקור לבין הסטיה הוא משמעותי ואפילו קריטי במידה מסוימת אותה הרוח שריחפה על פני תהום בסיפור המקראי לא עשתה טעות ואי אפשר להתחמק ממנה היא אפילו מופיעה ברוח הדברים שאתה כותב וגם כאן אתה מעדיף לסטות ולקרוא לה חיזרית.טוב גם אתה לא בדיוק אלו-הים גם לך מותר לטעות רק שלעניות דעתי ועל פי מה שלמדתי על כל טעות שעושים בחיים משלמים.

lmatan1

New member
אמת גם על טעויות כאלה אתה רואה

אתה מעניש אותי ואפילו אתה לא אלו-הים אז על אחת כמה וכמה תחשוב כמה טעויות נרשמות אצלנו בדיסק שגם לך יראו ביום הדין.

lmatan1

New member
היום בערב בערוץ 2 תראה בטמבלויזיה

אני לא זוכר את השעה אבל ראיתי בבוקר תכנית על אנשים שעברו מוות קליני אני לא יודע מה יראו שם זה הרי רק טיוי אבל בעיקרון יש אנשים שעברו מה שנקרא מות קליני כאשר במצב הזה אתה יוצא מתוך עצמך וכל הסרט של החיים שלך עובר מול העיניים שלך הרעיון הוא שתגיע לשם אם כמה שפחות שריטות בדיסק.

pembencipolisi

New member
דרוין סיג את טענותיו, אבל ב 1871

כבר החיל את התאוריה שלו על מוצא האדם כאשר כתב את ספרו "מוצא האדם". המדהים הוא ששני ספרינכתבו מבלי לדעת גנטיקה כלל, זו שגרגור מנדל גילה ב 1865... וחלק מטעוני המחיבים את האבולוציה וגם טעוני השוללים את האבולוציה מבוססים על גנטיקה. דרוין בסס את טעוניו רק על ממצאי מאובנים כמו הארכיאופטריקס...

amni

New member
אכן זו היתה הודעה רכילותית

מישהו אמר משהו איפושהוא . התנהגות לא יפה.

lmatan1

New member
לקשקש על לפני 100 מליון שנה זה מדעי

טוב גם לרוכלים בשוק יש זכות קיום לעומת מדענים נאורים שמגלים לנו את המציאות האמיתית. יוצא שבאופן פרדוקסלי גם הפורום הזה אם כל הכבוד מתעסק באמונה ולא בידיעה.השאלה היחידה שיכולה להיות בעלת משמעות היא האם בסוף הדרך הנסיון להתנתק מכבלי הדת והיהדות הוא זה שיפתור את כל הצרות שלכם שהרי בסופו של ענין פנינו לעתיד ולא לעבר.האם הנסיון לפרק את העבר לטובת עתיד בלתי ידוע זו השאלה. ושיהיה לכם יום טוב.

אתה באמת קשקשן לא קטן

הדברים שרשמו עלי כאן לא ממש שווים תגובה, אך אומר רק בקצרה שמה שקרה זה שניכנסתי לפורום "רוחות והעולם הבא" והבעתי שם את דעתי בנושא, טענתי שרוחות רפאים אינן קיימות במציאות והן המצאה של בני אדם, הצעתי ניסויי נחמד ופשוט, לשים על מדף בחדר בו מבצע הסאנס פיסת נייר שעליה רשום מספר אקראי (שאף אחד בחדר לא יודע מהו) ולבקש מהרוח לגלות בעזרת לוח הסאנס מהו המיספר, במידה ובאמת מתקשרים עם רוח אמיתית ההגיון אומר שהיא תוכל לדעת בקלות מה המיספר, בדיוק כמו שהיא קוראת את המספרים הרשומים על לוח הסאנס, ובכך להוכיח באופן חד משמעי שהיא אמיתית ולא פרי הדמיון. משום מה הדעות והרעיונות שהעלתי בפורום רוחות לא מצאו חן בעיניי חבריי הפורום ובעיקר לא בעיניי המנהל שחסם אותי פעם אחרי פעם ללא שום סיבה הגיונית ובלי שום קשר למה שכתבתי או לא כתבתי, בקיצור פשוט נקמנות אישית. סתימת הפיות הזו לא מקובלת עלי ואני אמשיך להביע את דעותיי היכן שצריך. משתמש בצלילים.

SilentMike

New member
סתם עצה.

אני כתבתי בעבר בהייד-פארק בפורומים של אסטרולוגיה, טארוט ואף תקשור. תמיד דאגתי להיות ביחסים תקינים עם המנהלות (עובדה מעניינת שתמיד היו אלה מנהלות), ותמיד עזבתי אם וכאשר הגיעו הדברים לכדי עימות רציני מספיק. מעולם לא ניסיתי לכפות את נוכחותי או לכפות את נוכחותי, מעולם לא אילצתי מנהל לחסום אותי, וככל הידוע לי מעולם לא נחסמתי. אני באופן אישי מנסה שלא לכפות את עצמי על פורומים. יכול להיות שראש פורום רוחות הוא מנוול וצר מוחין, אבל הוא ראש הפורום. להיכנס בכוח בניקים חדשים אחרי שחוסמים אותך זה לא מכובד. לדעתי בכל מקרה. סתם נקודה למחשבה.

למעלה