שאלה על משתמש ב3לילים או שאר ניקיו

לא מכובד

גם לחסום אותי ללא שום סיבה זה לא דבר מכובד, ולכן לא התייחסתי לחסימות וניכנסתי שוב עם ניקים אחרים (שתמיד קישרו אותי באופן ישיר לכינויי המקורי, כך שזו לא היתה היתחזות), אמרתי באופן מפורש למנהל אותו פורום שאם הסיבות לחסימתי היו באמת מוצדקות לא הייתי מרשה לעצמי להיכנס שוב עם ניק אחר, אך מאחר וברור לי כי נחסמתי רק בשל הבעת דעות זה לא מקובל לי. סתם נקודה למחשבה. נ.ב - מאד אהבתי ליקרוא את ההודעות שלך בהייד פארק בנושא אבולוציה ואת הוויכוחים האינסופיים שלך עם מנהל הפורום הטיפש שם, אהבתי את שלל הכינויים שבהם הישתמשת כדי להביע את דעתך עליו
משתמש בצלילים.

amni

New member
פורומים "רוחניים" לא ממש אוהבים

הגיון ומדע, לכן לא שווה לשכנע אותם בנימוקים רציונלים.

SilentMike

New member
טוב, דעותנו חלוקות כנראה.

אני לא מכיר הרבה אנשים שיחשבו שחסמו אותם בצדק. אני חושב שלהיכנס בניקים נוספים אחרי חסימה זה הצפה (שלא לומר טרוליות). המנהל הוא המחליט בפורום גם אם הוא מנוול. במקרה של הייד פארק כל אחד יכול לפתוח פורום מה שמאפשר חופש ביטוי. במקרה של תפוז זה אחרת (אומנם כל אחד יכול לפתוח קומונה או בלוג, אך המעמד של פורום הוא אחר משום שמספר הפורומים מוגבל, ויש באופן כללי אחד לכל נושא, עם חפיפה מסויימת בין פורומים קרובים). אם אתה חושב שנעשה לך עוול ע"י מנהל קפריזי, אני מציע שתפנה למערכת תפוז. בסך הכל גם לי היתה תקופה (בעיקר לפני היות SilentMike) שבה הייתי נוטה להתפוצץ ולהסתער אל מול המחזיקים בשרביט החסימה. אני במקום אחר עכשיו. בכל מקרה אני מודה לך על המחמאות. אני מניח שאתה מתכוון למנהל ה-"אבסולוטי". ובכן את המחמאות שהלה זכה להן הוא הרוויח ביושר (עד כמה שהמונח יושר תקף לגביו), והן סופקו לו כמובן מחוץ לחממת הפורום שלו ומחוץ לטווח המוחק שלו. ושוב, תודה לך.

SilentMike

New member
עיינתי בפורום רוחות.

לעניות דעתי הבלתי קובעת בעליל אתה צודק. לא מצאתי הצדקה להרחקתך. נהגת שם בכל הנימוס הראוי, ועמדת על דעתך ללא גסות או אלימות (לפחות לפני החסימה הראשונה). אם היה לי מעמד הייתי בהחלט משתמש בו בשביל להמליץ לתפוז לנזוף במנהל פורום רוחות. מצד שני אפשר גם להבין פתיחת פורום שאומר "זה מקום לדיונים פנימיים ולא לכסאח". אני מנהל פורום (ישנוני במקצת) כזה בעצמי. פורום אתאיזם שלא רוצה להפוך למדמנה בסגנון אתאיזם ודת, ואני מאמין כי זו זכותי גם כן. מצד שלישי קורניליוס נכנס לשם, עשה פרובוקציות, כיסח את אתר חופש (שגם לי יש ביקורת עליו לעיתים) בצורה מוגזמת, ודי התגרה בך באופן כללי, ולא ראיתי שהניק שלו התחלף.

למעלה