שאלה על נחש בחצר

HyperViper

New member
שוב

אני עבדתי בהובלות ארוכות טווח במשך 24 שעות ביממה, מה שאומר שלא ישנתי אפילו שניה ב-24 השעות האלו ולפעמים גם לא אכלתי והכל תוך כדי עבודה פיזית מאומצת, אז עם כל הרחמים שיצואים אליכם על כך שפעם בשבועיים מעירים אתכם בלילה אל תתיחסי אלי כמו איזה בן אדם שלא יודע מה זאת עבודה.

dreaming h

New member
עם כל הכבוד, ויש לי,

לא התייחסתי אליך כמי שלא יודע מה זו עבודה. ואין לי צורך שליבך יצא אליי, תודה. (הנה זה הופך לאישי). וגם ציינתי, שבתור איש מחשבים, אתה בוודאי יודע מה זה אומר להיות מחוייב לפרוייקט מסויים ולהיות זמין בתקופה מסויימת בלילות, סופ"שים וכו'. למען הסדר הטוב - איני לוכדת נחשים. זה לא המקצוע שלי. נחשים הם תחום עניין בחיי, וטיולים למטרת מציאת נחשים הם תחביב מרכזי. אני לא מרוויחה מזה כסף, ולא מתעוררת מזה בלילה (טוב, רק אם מעירים את אסף בשביל נחש..). ואל תיכנס לפרטים, ותגרום לי להיות קטנונית ולספר לך כמה פעמים מתעוררים מזה בלילה, ומה זה אומר להיות מחוייב, להיות קרוב, לא לעשות תוכניות וכו'. זו עבודה עם מחויבות מאוד גבוהה, גם אם נדמה לך אחרת. זה הכל. (אני פשוט ממש טובה בלהיות קטנונית. תכונה נשית כזו).

naja

New member
10 שעות מול מחשב?

ידידי, אתה חסר פרופורציות לחלוטין. למה שלא תנסה יותר בכיוון של 10 שנים, להיות זמין 24 שעות ביממה(ביפר וטלפון) ולהיות מסוגל לתת מענה לכל קריאה, כאשר אתה מתחייב על זה ללא מעט עיריות, מועצות, בתי חולים וכו' ולא, זה ממש לא מעניין אותם אם אתה בחו"ל, במילואים, במבחן באוניברסיטה, בארוחה משפחתית, בלוויה, באמצע סקס או בכל דבר אחר. הם רוצים שאתה תענה לטלפון 24 שעות ביממה, ותתייצב תוך כחצי שעה ותתן להם את השירות הכי מקצועי ויעיל שאפשר. אם כל זה לא נשמע לך שווה 400 ש"ח, אלא יותר כמו משהו שניתן להשוות אותו ליום עבודה של 10 שעות מול מחשב אז אני מצטער, אבל אתה חסר כל פרופורציה בחיים.

איזה אקשן

הפורום התעורר לחיים יש פה חברה כל כך טובים שמה לעשות יש כאלה עם דעות קצת שונות ולפי דעתי מי שיש לו דעה שונה ממישהו אחר פה בפורום לא צריך לקטול אותו הוא מסתכל על העניין בצורה שהוא חושב לנכון אל תשכחו שכולנו באותה סירה נראה כאילו יש פה תחרות למי יש יותר גדול וסוף סוף מישהו אומר את האמת לגבי חוקי הרט"ג ולא משחק אותה יפה נפש כמו הרוב פה

אני לא חושב שיש הרבה אנשים

גם לא ברט"ג שחושבים שכל הפעולות והתקנות שלהם נכונות. ואין ספק שחלוקת ההיתרים לכל מני חברות הדברה ועוד כל מני אנשים שאין להם טיפת הבנה וידע בלכידת נחשים עושה יותר נזק מתועלת, אני לא חושב שמישהו כאן נמנע מלהגיד את דעתו בעניין. כשמישהו כותב משהו בצורה חד משמעית אפילו שבפועל זה לא ככה אז בהחלט צריך להגיב ולתקן, וכן התחיל "מיני" ויכוח. אני בדיעה שעדיף לשלם ללוכד מקצועי את מה שהוא דורש (כמובן שבגבולות הסביר) מאשר לקחת מישהו חסר ניסיון ולשלם לו פחות, בסופו של דבר זה יפעל רק לרעת המזמין. וכמו שכבר נכתב: לוכד נחשים זה לא רק מתי שיש זמן ומתחשק לחפש נחש בבית של מישהו, זה להיות תמיד זמין ולצאת גם כשזה הדבר האחרון שמתחשק לך.

HyperViper

New member
צודק

בפעם השלישית והאחרונה, אין לי שום בעיה עם הסכום... אבל אתה לא יכול לצפות שאני ארחם עלייך, זה מקצוע שבחרת. בכל מקרה, בוא נסכים לא להסכים ונמשיך הלאה? :)

naja

New member
לא ציפיתי ולא ביקשתי רחמים.

אני בסה"כ מצפה שלא תזלזל במקצוע שלי,שלא תכליל ותשמיץ ולא תצא בהצהרות לא ראויות כאן ע"ג הפורום. זה הכל.

BabaGee

New member
עם כל הכבוד לכל מה שכתבם אבל...

אני משתדל מאוד לא לעשות הכללות ולכן גם עכשיו אני לא אעשה הכללות אבל לוכד נחשים זה מקצוע מחרבש ובדרך כלל עוסקים בו רק אנשים מחרבשים. אני לא מכיר אותך אישית אדון לוכד נאג'ה אבל אני יודע לקרא אנשים גם בלי ניקוד ויש לי תחושה מאוד מאוד חזקה שאתה סתם מתנפל על היפרצפע. מה הבעיה בלהיות זמין 24 שעות ??? הטלפון שלי זמין 24 שעות וזה לא מכאיב לי ! ואם אתה נמצא במרתף 2 קומות מתחת לאדמה אז יוצא שאתה לא ממש זמין 24/7 נכון ?! מה הבעיה ללכוד נחש ?במחיר של לכידה ממוצעת אני קונה את הפלעיייר הארוך הזה ולוכד לבד. (מי בכלל תכנן את הפליייייער המגוחך הזה ? זה מתברג כמו המקל סנוקר של סלבדור ? אתה מסתובב איתו בכיס 24 שעות ? תעשה לי טובה !) למה כל ההתבכיינות הזאת ? אם לא הייתי יודע שפה זה פורום זוחלים אז הייתי בטוח שזה פורום פרסומות ואתה מפרסם שמפו פינוק !

יש לוכדים שמגיעים עם נחש מוכן מן הבית

הרבה יותר קל להם ללכוד אותו... והצגתו מבטיחה את ההכנסה.

naja

New member
זה נכון, אבל חלקית.

ישנם לוכדים שעושים זאת, אבל הלוכדים הרציניים, מבהירים מראש שהתשלום הוא עבור השירות ולא מותנה בתפיסת הנחש, וכך אין להם צורך להתנהג בצורה ניבזית(שלא לומר לא אחראית).

bendj123

New member
גיא, חכה לקורס הבא, גם אתה תהייה לוכד../images/Emo189.gif

וגם snakasman404 יהיה לוכד.......וגם אתם תקחו מחיר של 400 שקל ומי יודע אולי אף יותר......

bendj123

New member
אופס טעות באשכול....

אם ג'ונתן, תוכל להעביר לאשכול העליון....."שאלה על נחש בחצרו"

snakeman404

New member
בן,אני מבטיח לך

שכשאני אהיה לוכד מוסמך-אני לא אקח 400 ש"ח על לכידה.. לא אעלה מעל 250 ש"ח,אני לא חמדן ומסכן כמו שאר הלוכדים הגדולים של ארצנו..

bendj123

New member
כן...חכה שיקראו לך ב-3 לפנות בוקר.....

תיקח סכום עתק......... 24 שעות ביממהההההההההה זמינות~! עיניין של חיים או מוות.......

snakeman404

New member
שמע,

בשביל 250 ש"ח אני גם מוכן לקום באמצע הלילה.. אתה מרוויח את היומית שלך בשעה עבודה..הרבה יותר קשה העבודה הנוכחית שלי,אני מוכן להחליף עם כל לוכד כאן!

אילון פ

New member
אני רק רוצה להבהיר דבר קטן

לגבי נשל שהשאיר נחש לפני כמה ימים, אין סיבה להזמין לוכד, אפשר אבל אולי לשלוח את הנשל למכר מבין עניין, שיוכל אולי לגלות איזה נחש השאירו בחצר, וכך אולי להרגע קצת. לחילופין, אפשר לשלוח לכאן תמונות ברורות שלו והחברה פה ינסו לעזור. לעומת זאת, במידה וראית נחש ברגע זה, אבל הוא נעלם בחצר/ביית, בטח שיש סיבה להזמין לוכד, והסיכוי שהוא ימצא אותו גדול.

כרמיון

New member
לצערי, בעלי השליך אותו איפשהו בחצר

והנשל כנראה נסחף ברוח, כי יותר לא מצאתי אותו. דווקא רציתי לשמור את הנשל, כדי להראות אותו ללוכד במידה ואזמין לוכד (בינתיים שכנעתם אותי לא להזמין לוכד עד שאראה נחש חי). הנשל נראה ככה: פסים רוחביים על כל הבטן ומעוינים על הגב.

למעלה