שאלה על עבודה בדיוטי פרי

alon11173

New member
שאלה על עבודה בדיוטי פרי

שלום לכולם
אני אולי אתחיל לעבוד כקופאי בדיוטי פרי..
רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שיודע מניסיון או ששמע אי המשכורת שם לקופאי בגימס ריצרדסון?
לאיזו משכורת אפשר לצפות?

Puskas

New member
נדמה לי שסביב 5-6 אלף

זה מה שזכור לי שחבר אמר לי שהרוויח שם לפני שלוש שנים בערך..
השכר התעדכן מאז אז תוסיף עוד 200-400 שקל חודשי נניח.

alon11173

New member
וזה נחשב שכר טוב?

זה נחשב שכר טוב יחסית לעבודות אחרות של חיילים משוחררים?
אם יש הצעות לעבודה יותר רווחית אשמח לשמוע..

Puskas

New member
לא ממש..

במלצרות אתה יכול לעשות גם 8-10 אלף שקל חודשי (תלוי איפה אתה עובד) אבל זו עבודה קריעה..
הממשלה אפילו הציעה לחיילים משוחררים לעשות עבודה מועדפת כפועלי בניין תמורת שכר חודשי של 9 אלף שקל+מענק צבאי בסיום החצי שנה..
כמובן שרק דרוזים ובדואים לקחו את הג'וב חח..

אבל להרוויח 6 לחודש זה סבבה אפשר להגיד, אתה תחייה מעולה עם זה.

alon11173

New member
שאלה

כמה מרוויחים בעבודות אבטחה
או במלון באילת זה עבודות עם שכר גבוה יותר?

Puskas

New member
תלוי..

אבטחה של יוצאי קרבי (05 ומעלה) זו עבודה שיכולה להגיע לשכר יפה מאוד (יותר מהדיוטי פרי כמובן)..
אבל אם זו עבודת אבטחה פשוטה של רובאי 02 או 03 אז אפשר להרוויח גם 4000 בחודש..

אלה עבודות במשמרות

עם שכר שעתי... אז בסופו של דבר השאלה היא כמה אתה עובד. אם תעשה המון משמרות, תעבוד גם שבתות, אולי אפילו תעשה שעות נוספות.... השכר בהחלט יכול להיות גבוה, בכל המשרות. אני לא יודעת כמה משלמים למוכר בדיוטי פרי לשעה וזה מה שאתה צריך לברר, אם משלמים מינימום אז ברור שיש משרות טובות יותר.
בכל אופן הייתי חשבת שכר בחברת אבטחה וכמו שאמרו לך השכר שונה באתרים שונים בהתאם לרובאי שהם דורשים... לרוב משרד הבריאות דורש יותר ממשרדים אחרים והשכר בבתי חולים נכון ללפני שנתיים פלוס היה מעל ל30 לשעה ולרוב היה חוסר באנשים כך שאפשר היה לעבוד הרבה...

einat162

New member
במלצרות 8-10 אלף ש"ח ?!

למי שעובד כל יום כל היום במסעדה יקרה

זה אפשרי להגיע לסכומים כאלו. מהצד השני, מסעדות יוקרתיות עם בעל בית רציני, לא יאפשרו למלצר שלהם לעבוד בהיקף שכזה, ולרוב גם במקומות רציניים דואגים להעסיק כמה שיותר מלצרים, כדי שלא יווצר מצב שמלצר אחד חולה/במילואים יוצר מצב של חוסר בכ"א.

ובכללי אני חושבת שיש אפשרויות עדיפות בהרבה על מלצרות, ואת זה אני אומרת כאחת שמלצרה + כמנהלת של פורום נותני שירות (אהמ..)

Puskas

New member
יש לי חבר

שעובד במסעדה ביפו ומרוויח 7-8 בכיף וטוחן הרבה שעות.
הוא גם מכיר מישהו שעשה 8 אלף בכיף בנאפיס כי יש עם לקוחות ולכן המון טיפים במשמרת.

טוחן הרבה שעות - בדיוק

כולל סופ"שים, שאז מרוויחים הכי הרבה, אבל מה עם החיים שלו?

הייתה תקופה שמלצרתי במסעדה שלא נוהלה טוב, והיינו מעט מדי מלצרים. מצאתי את עצמי עובדת בהיקף שעות שמקביל לאלו של אנשי הייטק, וכשאחת המלצריות חלתה בכלל היה טירוף. הרווחתי אמנם כסף טוב, אבל זה לא היה שווה את זה, ולכן עזבתי.

Puskas

New member
אלו חיי סטודנט..

זה מאפשר לו ללמוד, לחיות בדירה בשכירות ולבלות מתי שבא לו ויש לו זמן גם לזה.
הבחור שפתח את השרשור לא חיפש משהו לכל החיים אלא כסף כאן ועכשיו אז מלצרות זה הכי קשה פיזית שיש אבל בגלל זה, זה גם הכי הרבה כסף בתאכלס.

h a j b i

New member
לא יודע בנוגע למלצרות אבל במשלוחים אנשים

טובים וחרוצים הגיעו לסכומים כאלה.
אז אני מניח שגם במלצרות אפשר.

einat162

New member
בתאוריה "אפשר להגיע" בהרבה עבודות

שיש עליהם בונוסים (מכירות) וטיפים (מלצרות, משלוחים, וכו') - אבל זה רחוק ממשכורת הבסיס- ורחוק לעומת השעות והאנרגיה שצריך להשקיע ("קריעה").

Delice

New member
בתור אחר שעבד 7 חודשים בדיוטי פרי

וסיימתי לעבוד שם בסוף מאי השנה הזאת בערך
אני יכול להגיד לך שהשעות של המשמרות שם הזויות:
משמרת בוקר- 3 לפנות בוקר עד 10 בבוקר
משמרת צהריים- 10 בבוקר עד 7 בערב
משמרת לילה- 7 בערב או 1 בלילה(חוץ מימי חמישי שזה עד 3)

מגיעים לנתבג עם הסעה ככה שאתה צריך בעצם להיות שעה לפני תחילת המשמרת בנק' איסוף שקרוב לבית שלך כדי להיות בזמן למשמרת
קח בחשבון שעובדים שישי/שבת/חגים
הקופאי הוא מוכר כך שאתה צריך לעמוד כל יום ביעדים(אם רואים באופן כללי שאתה עומד ביעדים אז לא יעשו לך בעיות)
אני הרווחתי שם בין 6.5-7.5 אלף
להגיד לך שזה טוב? זה טוב בשביל לצבור ניסיון במכירות לא מעבר לזה
עכשיו התחלתי עבודה בבנקאות טלפונית(שיש בה גם מכירות ומרוויחים שם עם הבונוסים של המכירות אותו דבר פחות או יותר לפי מה שהבנתי מהעובדים וגם אתה לא קם בשעות הזויות/ לא עובד סופ"שים/ יש ארוחת בוקר או צהריים על חשבונם ועוד ועוד)
מה גם שבתקופה שאני הייתי שם הייתה תחלופה ככ גבוהה של עובדים שזה היה לא ייאמן(בערך כל שבועיים התחלפו)ובין הקבועים שם לא היה הווי מי יודע מה
אם יש לך עוד שאלות מוזמן לפנות במסרים או לשאול פה

Delice

New member
וגם

קח בחשבון שהם קובעים לך(המשאבי אנוש) את המשמרות ואם אתה רוצה להחליף/לתת משמרת זה צריך להיעשות עם משמרת של עובד אחר.
לגבי בקשות מראש לא להשתבץ- בבקשות שלי הם התחשבו, אבל שמעתי על מקרים שזה לא היה ככה

alon11173

New member
כמה שאלות..

יש התחייבות למינימום זמן עבודה בדיוטי פרי?
אם נגיד יש התחייבות ואני רוצה להתפטר אז מין הסתם אני לא ממש יתאמץ לעמוד ביעדים שלהם?
מה קורה אם אני לא עומד ביעדים איזה בעיות? מפטרים??
באיזה בנק אתה עובד זה שיחות יזומות או נכנסות?
7 אלף זה לא מעט כמה קשה להגיע לסכום כזה הרי אני לא יכול להכריח אנשים לקנות דברים..

Delice

New member
תשובות

במשאבי אנוש ובסדנאות מכירה(אם תתקבל) קצת יחרטטו לך שיש התחייבות לחצי שנה ואם תתפטרו לפני זה תיקנסו, בפועל? לא באמת קורה
חבל בשבילך אם לא תעמוד ביעדים שלהם כי תרוויח 4.5 פלוס העובדה שתקרע את התחת במשמרות הזויות ובסופ"שים. אז זה סה"כ המשכורת שלך.
אם אתה לא עומד ביעדים שלך יכולים לקרות 2 מהדברים הבאים וזה גם תלויי בך:
1. ינזפו בך כמה פעמים/ יורידו לך מהמשכורת ויש מצב שגם יפטרו אותך
2. יש שם מה שנקרא "סנג'ורים" בשפת המקום, משמע לחלק לקופות שקיות, לסדר מדפים, לחלק מוצרי קופה(קצת כמו עבודות סדרנות)
יש כאלה שמבקשים משמרות שלמות להיות ב"סנג'ורים" ואז הם סוג של קופאים אבל לא באמת כי הם מסתנג'רים רוב הזמן(וזה לגמרי מבחירה שלהם) והם מרוויחים את המינימום בחודש. אלה קופאים שבד"כ מצאו לעצמם שם את החברים שלהם ובאים להעביר שם את הזמן

אייני

New member
זה לא חוקי בכלל...

עד כמה שידוע לי - אסור לקנוס אדם על אי הגעה ליעדים, ובטח ובטח לא על פיטורין.
יוצא הדופן היחידי הוא אם האדם עובר קורס כלשהו בשביל העבודה - קורס שכמובן העבודה משלמת או מממנת. במקרה כזה ה"קנס" הוא לא באמת קנס - אתה פשוט משלם לעבודה בחזרה על כך שהיא שילמה לך קורס וברחת ממנה מבלי "להחזיר" לה.

ככה שלא פלא שזה לא קורה. סביר להניח שפשוט מחרטטים לכם כדי להפחיד אתכם ותו לא.

h a j b i

New member
זה יכול להיות חוקי, תלוי איך מנסחים את החוזה

למשל קובעים שיש לך שכר בסיס X פלוס בונוס חודשי Y שמותנה שעמידה ביעדים מסוימים. חוקי למדיי.

למעלה