שאלה על עינייני מס
ותודה מראש

מצב
הנושא נעול.
שאלה על עינייני מס ../images/Emo12.gif ותודה מראש

שאלה על עינייני מס
ותודה מראש
אני עבדתי בשתי עבודות. עשיתי תיאום מס. זה היה עד X 0% ואח"כ 30%. כשהגיע X עשיתי עוד תיאום, עד Y 9%, והורידו לי רטרואקטיבית מתחילת השנה 9% (כלומר קיבלתי משכורת ממש מצחיקה) היתכן כדבר הזה?? (הבנתן משהו מהבילבול שלי??)

תוכלי להבהיר קצת יותר.....?

שאלה על עינייני מס
ותודה מראש
אני עבדתי בשתי עבודות. עשיתי תיאום מס. זה היה עד X 0% ואח"כ 30%. כשהגיע X עשיתי עוד תיאום, עד Y 9%, והורידו לי רטרואקטיבית מתחילת השנה 9% (כלומר קיבלתי משכורת ממש מצחיקה) היתכן כדבר הזה?? (הבנתן משהו מהבילבול שלי??)
תוכלי להבהיר קצת יותר.....?

שיר ורד

New member
לא ברור

שאלה על עינייני מס
ותודה מראש
לא ברור
כדי להבין יותר טוב אנא צייני גם מהם x ו y . הסבירי גם מה הכוונה בהורדה הרטרואקטיבית. האם נכון שהמעסיק הראשון מחשב את המס כמו משרה יחידה והתאום חל רק לגבי המעסיק השני? רצוי לציין גם תאריכים של תאומי המס ואת המשכורת המתקבלת/צפויה מכל אחד מהמעסיקים כפי שהיתה בעת הגשת הבקשות לתאום המס. אם את לא רוצה לחשוף את משכורתך , תתני מספרים שונים מהמשכורת האמיתית אבל באותו יחס ביניהם. ייתכן שחלק מכל הסיפור נובע משינויים שנעשו במדרגות המס במהלך שנת המס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה