זה מה שעובר עלי עכשיו
אני שמןןןןןןןןןןןןןןן17% שומן היה לי 9% הייתי מוציא ביום 4000 קלוריות בבוקר ספינינג,בערב ריצה 5-7 ק"מ ,ספינינג,רכיבה 10 דקות,ספינינג,ריצה 3-5 ק"מ ושוב רכיבה 15 דקות היו ימים הייתי רץ שעה ונותן ב90 דקות ספינינג ,ושוחה 20 דקות שבת רכיבות 120-150 ק"מ ובערב ספינינג הייתי אוכל מגש פיצה XL עדין נשארתי עם 9% שומן עד לפני זמן מה העברתי 40 שיעורי ספינינג בחודש מי שבמקצוע יודע שקשה לשמור על דופק נמוך בשיעור אלה עם כן את כל הזמן מסתובב ,לי קשה ככה להסתובב ככה שעבדתי רוב הזמן בטווחים גבוהים עד שהייתי באימון יתר עם כל הסממנים י בהחלט ידעתי את התרופה לזה,מנוחה ,ואימון סבולת ,מה שהיה לי חסר לי היום חזרתי לאימונים ארוכים בשילוב תזונה [מה שגוף צריך]כל מרכיבי המזון,לפני אימון,באמצע אימון,אחרי אימון הכל כולל הכל ירדתי 3% שומן קרוב ל3 שבועות יש שילוש קדוש בירידה במשקל אימון אירובי,אנאירובי[כח] תזונה יש לי מתאמן\ת עם ירידה של 32 קילו ב7 חודשים משהו מטורף,בלי עור נפול,אני משתמש בדופק באימונים האירובים,כמובן תזונאי,ואימוני כח מובנת עם שינויים במרכיב כושר כל 4 שבועות יש לי מתאמנים שירדו החל מ4 קילו עד 13 בהחלט גרעון קלורי זה כל הסוד בירדה במשקל יש כאלה שמסיימים אימון ואוכלים תפוח,אגס,שזיף,........ הם לא יודעים שזה נטו סוכר לגוף ושבנוסף גוף זקוק לחלבונים אחרי אימון של מעל שעה,כמובן בכח יותר מאשר באימון אירובי,אבל אין לפסול חלבון גם אחרי אימון אנאירובי השילוב של פרוקטוסז[סוכר פירות]עם חלבון זה שילוב מעולה מבחינה כימית לילה טוב אני עייף מאוד ,חייב לישון קצת מחר מתחילים מ6:30