שאלה עם מוקש בצידה

שאלה עם מוקש בצידה

שלום לכולכם אני בדרך כלל קורא סביל, ולכן לא ממש מגיב כאן. הפעם אני אחרוג ממנהגי כי יש לי שאלה מעניינת (לטעמי) אבל אני מודע לכך שהיא תוכל להשמע מעט גזענית. כדי להסיר כל ספק - אני לא מתכוון לפגוע במודע או שלא במודע, והשאלה הזאת עולה רק אחרי ששאלתי גם כמה ידידות בנושא. אז ככה - אני רואה המון זוגות "מעורבים" כאשר הבחורה היא עולה חדשה\לשעבר\בהווה\לעתיד או כל קומבניציה אחרת ובן הזוג שלה הוא מרוקאי\אשכנזי\ערבי\תוניסאי\מאיי הגלפגוס או כל אופציה אחרת. אבל משום מה, אני כמעט לא רואה בחורים עולים חדשים\ישנים (אין לי כח שוב לכתוב את כל הבבלת שלי ממקודם) עם כל המגוון הנ"ל, אלא רק בעיקר עם אשכנזיות. את מספר הפעמים שראיתי זוג רוסי-מרוקאית אפשר לספור על אצבע אחת לכל היותר, ואחרי בירור קצר גם אחרים בסביבתי לא ראו דבר שכזה. אז כמובן השאלה שלי היא, האם זה מקריות או שיש כאן סיבה "מעבר" להבנתי הצנועה?

Angel lips

New member
מה שאמרת גם לדעתי ניראה נכון

אין לי מושג למה זה... אני מכירה גם בנים וזה אבל הרוב זה הבנות.. אני אחשוב על זה.

l1zard

New member
וואי מוזר..

אף פעם לא שמתי לב לזה... מוזר... צריך לבדוק את זה.....

SupermanZW

Well-known member
יש סיבה

נשים הן יותר סתגלניות מגברים ולכן יותר קל לרוסיה ללמוד להסתדר עם ישראלי מאשר לרוסי ללמוד להסתדר עם ישראלית. הפער בין המנטליות הרוסית לאשכנזית קטן יותר מהפער בין המנטליות הרוסית למזרחית ולכן יש יותר זוגות של רוסי+אשכנזיה מאשר זוגות של רוסי+מזרחית.

jeaka

New member
מסכים איתך ב100 אחוז

גם הרוסיות הרבה יותר יפות

דוגרי

לא הייתי ממהר לצאת החוצה עם החברה המרוקאית שלי. לעומת זאת, עם הרוסיה...

jeaka

New member
אוקראיניות ורוסיות זה אותו הדבר

אבל אני מכיר כמה אוקראיניות פצצות אני בעצמי אוקראיני

vk3

New member
אני מבדיל בכול זאת...

גם אני אוקראיני... ולא חושב את עצמי לרוסי.

vk3

New member
שלום, שלום ../images/Emo13.gif

נחמד שגם הסבילים לפעמים מתאמצים להיות פעילים וזה מאוד תורם לפורום שלנו
שאלתך מאוד מעניינת ואף מהווה דילמה לעניות דעתי...
אני מסכים עם דעתו של סופרמן שאכן לנשים הרבה יותר קל להתסגל לאופי בני זוגן ואולי גם כי... הנשים מרדניות יותר והגברים כנועים
דהיינו, לנשים בא להתפרע ולמצוא בן זוג שונה/ מעניין והגברים הם יותר ילדים ירושלמים
הכול יכול יכול להיות... וגם כי הנשים העולות נחשבות לבין היפות בעולם והן יותר פופולאריות

PoisoN LipS

New member
מזכיר לי...

מישהו רואה האקדמיה לצחוק? אז...יש שם צמד יוסי וטירן הם עושים שתי דמויות שבלול וטבלול... שהם כאילו כתבים מטרוקיה...ארקדיש טיוי
הקיצר... היה קטע שהם באים לשתי בחורות...ואחד מהם אומר :"אומרים שבארץ ישראל יש את הבחורות הכי יפות...אני רואה שזה ל א נכון"
חחחחחחחחחחחחחח הרוסיות הם בעיניי הכי יפות

Mistical

New member
חחח כן זה היה הורג..

ובאמת אומרים שהרוסיות הכי יפות.. אני אקבל זאת כמחמאה..חיחי..

l1zard

New member
חיחי..

ומי שמעורבת? חח... אמא שלי אוקראינית אבא שלי רוסי... אז מה זה אומר?שיאנצ'קה מעוותת? חחח...

אוחחח, אוקראיניות, רוסיות...

מה זה משנה בכלל?! תגידו תודה שאתם רבים על מי הכי יפה.. אצלנו המזרחים רבים על מי הכי פחות מכוערת

למעלה