שאלה עניינית

elanor

New member
אוקי

ובגלל שכנראה שבאמת לא הובנתי אז הנה, הפעם אני אנסה בנוסח שונה ובצורת הנקודות: 1. חלילה לי מלהיות צינית כלפי אושר בנושא זה או לתקוף אותו, כמו שאולי נראה (אני יכולה להבין למה אתה אומר את זה, עכשיו בקריאה שניה של ההודעה שלי); אך כן ביקרתי בצורה תקיפה את החלטתו לזרוק את המשחק. 2. לא אמרתי שום זבש"ך לדודי, רק שחבל שהוא לא הבין את מה שאמרתי אבל שאני לא מתכוונת להסביר שוב כי לדעתי זה לא היה רלוונטי (ויכול להיות שטעיתי). ומשמחת אותי הצעת העזרה של דודי, אך לדאבוני קטונתי מלהבין היכן היא נמצאת בהודעתו; מה שראיתי בהודעה שלו זו העזרה באיחוד הדבר הבא עם הסאגה, שאותו אני מנסה למנוע. אני מקווה שפה אנחנו מסיימים את הוויכוח המיותר ומתחילים להיות קצת יותר מעשיים. ומכיוון שעוד לא קיבלתי תגובות רלוונטיות לנושא, שוב אני קוראת לראשי הקבוצות להביע את עניינם או חוסר עניינם בהרמת ´הדבר הבא´ מהנקודה בה הופסק.

dudyk

New member
דודי

אני מתנצל אם לא הבנתי אותך ואת שכתבת. אבל באמת רציתי רק לעזור. לא ההיתי ואיני שותף בדבר הבא. וכאחראי סיפור בסאגה העזרה היחידה שאני יכול להגיש היא בשילוב שאינך מעונינת בו. ובהתאם להחלטת האחווה ורצון שהובא מצידם של הקפטנים בדבר הבא אני פועל לעזור בשילוב. אני מאחל לך הצלחה בהרמת הפרויקט של הרצת הדבר הבא. אם תגלי כי אין רצון או יכולת להרים את הדבר הבא הזמנתי שירירה וקימת ותתקבלי בברכה ובזרועות פתוחות. בכל מקרה אני שב ומאחל לך הצלחה והנאה . דודי

סוף דבר

אלאנור יקרה - אף אחד לא שכח אותך ואף אחד לא דילג מעלייך כשלא היית פה. גם אם לה היית פה, נלקחת בחשבון, אך אין הדבר הביא לשינוי ההחלטה. בפועל, הובאו בחשבון התוצאות בשטח. עם כוונות לא משלמים במכולת. אני מברך על היוזמה והנכונות - אין דבר שקשה לי יותר מלהתערב ביוזמה של מישהו אחר - אבל לפי פני הדברים היום אין מקום ליוזמה הזו, אלא אם כן יהיה בדעתך לרתום אותה למפעל הקהילתי הגדול שלנו - הסאגה. ראשי הקבוצות שעומדות על רגליהן ב´הדבר-הבא´ (הקבוצות שבאמת השקיעו והביאו את עצמן לאנשהו ובזמן) מקושרים עם אחראי הסיפור ואחראי הקפטנים של ´הסאגה´, ושיתוף הפעולה נרקם, ונרקם טוב. בפועל, יש הרבה רצון טוב והמון אנרגיה. בשלב זה, אני לא רואה את הרווח המובטח מפיצולם לשני פרוייקטים. משכתי את זה באמת עד הרגע האחרון, ונתתי לנו את הסיכוי להרוויח את אותו הרווח, אך עד כה אנו על סף תשלום המחיר - ולזה אני לא מוכן. הדבר יהיה אפשרי אולי מאוחר יותר, לאחר הבשלה נוספת, אך לא כעת. ריצתו של ´הדבר-הבא´ במתכונתו הנוכחית היא אבן פינה ודרך להפקת לקחים אדירים ונטילת מדדים רבים לגבי אופיה וטבעה של קהילת השחקנים שלנו, על טיפוחה אנו עמלים. אני יכול להזדהות עם האכזבה שלך, ועם הכאב. זה לא קל, ולא מובן מאליו. אני הרי חווה את זה בעצמי ממקור ראשון. יום יבוא יקירתי, יום יבוא, ועל בסיס הלקחים שהופקו, המדדים שנמדדו, התוצאות שהושגו - וכמובן - בני הקהילה שהתבלטו ירוץ פרוייקט דומה ישביא לביטוי את קו הפעולה המיוחד הזה. אך לא כעת. בינתיים - יש לשלב ידיים זה עם זה, לשתף פעולה, ולדחוף למעלה. הרי אחרי הכל... ...הרגע הכי חשוך, הוא הרגע שלפני הזריחה. לעד באהבה... אושר.

elanor

New member
ובכן...

לאחר דישה חוזרת ונישנת בהודעות העץ ואחרים תחתיו, אין לי אלא להסיק שכנראה באמת שלאף אחד חוץ ממני -וחברי שיחזרו לארץ מחר- אין עניין ב´דבר הבא´ כרגע. ולכן יהיה עליי לשלב את סיפורי של ה´דבר הבא´ בעולם ´הסאגה´ - אם אכן יהיו מעוניינים בכך. רק לשם הפרוטוקול (וואו, אני אוהבת את המילה הזאת
..
) אגיד שהייתי מעורבת ב´סאגה´ כבר מההתחלה, אך לא באותה מידה בה הייתי מעורבת ב´דבר הבא´. אולי ירצו ותעלה מידת מעורבותי גם ב´סאגה´. אז הנה, אני זונחת בחוסר רצון את ה´דבר הבא´ לעת עתה וניגשת לכתוב מדריך תחפושות (כפיים, כפיים.. המדריך הראשון שלי
..) - בתקווה שהוא יצא טוב וכמצופה ממנו. נשתמע בקרוב

dudyk

New member
בודאי

בהצלחה בכתיבת המדריך .
נשמח להעזר בכישוריך בסאגה. דודי

למעלה