שאלה ע"ע תוספים.

b o t t e n

New member
שאלה ע"ע תוספים.

בבקשה לקבל רשימת חברות מומלצות ומינונים לאומגה 3, אבץ. והסבר קל על אנזימים ופרוביוטיקה. וגם איפה משיגים מלח אנגלי לאמבטייה ואיך זה נראה?? תודה

debitz

New member
התוספים שלנו:

אנחנו קונים אומגה שלוש- שמן בנוזל ולא בקפסולות של NOW בחנות טבע. ונותנים שתי כפיות עד שלוש ביום. אבץ אנחנו נותנים של "קלייר", קונים מיעקוב (מופיע פה בפורום) כך גם הפרוביוטיקה. אנזימים אנחנו מזמינים מחברת יוסטון, ונותנים חצי כפית או רבע כי אנחנו קונים את האבקה, לפני או במהלך ארוחה שיש בה גלוטן. חלב הוא לא אוכל. אם תרצי עוד הסברים וקישורים לחברות נוספות את מוזמנת לשלוח מסר.

ימימה

New member
כמה שאלות

לא הצלחתי משום מה להגיע לפרטים של השמן, תוכל לציין כאן כמות EPA-DHA? אני גם נותנת את NOW, מה אתה יכול להגיד על בעית האלרגניות של המוצר? יש תופעות מיוחדות? וגם, מה דעתך על המוצר הבא, האם אתה מכיר את היצרן, ומה ניתן לומר על יחס ה- EPA-DHA שלו - קצת נמוך מדי (פחות מ-3:2), או סביר?

b o t t e n

New member
אני מאוד אשמח. ו../images/Emo51.gif אשמח גם להסבר

על איך קובעים את המינון.

JacobSk

New member
רוב התוספים אם תרצי את יכולה לרחוש

בחנות אינטרנטי שלי. http://www.autmedic.com/shop אם את רוצה הזבר את יכולה לפנות במסר או להתקשר -מספר הטל מופיע באתר שלי

khisha

New member
שם המשחק: איכות ועוצמה

אומגה 3 יש הרבה. שם המשחק זה יצרן וכמות DHA וEPA נורדיק נטוראלס וקרלסון נחשבים למובילים בתחום. תכל'ס רוב הסחורה מיוצרת בנורבגיה על ידי חברת Peter Moller וכל אחד מעבד את זה שונה ושם מדבקה משלו אבל זה לא עומר שהם אותו דבר. אבץ - מינראל ממשפחת מתכות. אנטיאוקסידנט ( היינו נוגד תהיליכי חימצון) מאוד בעייתי לספיגה. צריך לבוא בצורה קשורה למשהוא. הצורות המומלצות הן מטיאונין ופיקולינאט. רצוי גם להוסיף ויטצין C כדי לשפר ספיגה. אנזימים - חומרים שגוף מייצר יחד עם מיצי קיבה כדי לפרק מאכלים. ילדים שלא מסוגלים לפרק צריכים תיסוף. אנזימים נהנים מחביבות יתר בארץ בניגוד לשער העולם. תוסף יקר שיעילותו מוטלת בספק. ( אנחנו כן משתמשים למען גילוי נאות) פרוביוטיקה - חיידקים טובים במיקרופלורא של כיבה. שמגינים על מערכת עיכול ומערכת חיסונית. תלוי מה מטרות בלקיחה. או שספקטרום רחב ( היינו סוגים מגוונים) או עוצמה. אם אין לך מושג מה צריך עדיף לקחת כלל כמו קומפליט של קליירי. קלייר - יצרן מס 1 ללא עוררין. להזהר - יכול לגרום לעצירויות ותופעות לוואי שונות ומשונות כגון DIE OFF, כאבי בטן וכו. מלח אנגלי משיגים בבית מרקחת נצח ישראל ב תל-אביב. פח של 5 קילו עולה בסביבות 150 שקל.

b o t t e n

New member
לא הבנתי כמע כלום. אפשר בעיברית../images/Emo35.gif

DHA וEPA
מטיאונין ופיקולינאט
DIE OFF
אנזימים- איך יודעים האם צריך ואיזה
פרוביוטיקה- כל דבר טוב
אני משתמשת גם כך באלטמן. בלי קשר, כשישי בעיות יציאות / הקאות ובכל מחלת חום ולקיחת אנטיביוטיקה.

khisha

New member
לא יפה.

שאלת על אומגה 3 ועניתי. אני לא חושב שאני חייב גם ללעוס בשבילך. Zinc-Methionine Zinc-Piccolinate DIE-OFF תופעה של שחרור אמוניה על ידי חיידקי קאנדידה שמתים. חירפון בעברית צחה. לא יודעים אלטמן - זה אבקה של פגרי חיידקים בכמות של איזה שני מיליארד לכפית. קלייר - חיידקים חיים בכמות של 100 מיליארד ברבע כפית.

razgalili

New member
למה לא ללעוס?

מה זה פה? חומוס טעמי בירושלים? ובכלל, אם כולם היו יודעים על מה אנחנו מדברים פה, לא היה צריך את הפורום, ברור שיש לנו הותיקים יתרון יחסי. DHA EPA - שני הסוגים הבסיסים של שומנים מסוג אומגה שלוש ששמן דגים מספק ואי אפשר לקבל ממקור אחר - נא לקרוא את המאמר על שמן דגים בראש הפורום מטיאונין ופיקולינאט - צורות של אבץ שאפשר לתת לילד DIE OFF - תגובה שרואים אחרי שנותנים לילד תוספים או תרופות שהורגים חד תאיים במעיים. כשהחידקים והפטריות מתים הם משחררים כמות גדולה של רעלנים והילד מתחרפן. אנזימים- איך יודעים האם צריך ואיזה? אם הילד אוטיסט, אז צריך. לכו על האנזימים הממולצים במדריך לשימוש לאנזימים בראש הפורום. פרוביוטיקה- לא כל תוצרת אותו הדבר. לכי על משהו שהורים אחרים ממליצים עליו. הפרוביוטיקה הכי חזקה שאני מכיר היא PRIMAL DEFENSE של GARDEN OF LIFE. את זה תצטרכו להזמין מחו"ל דרך האינטרנט. לחילופין אפשר לתת את אחד המוצרים שמוכר יעקב (כמו לדוגמה קלייר)

khisha

New member
זו אופציה.

הכוונה הייתה ששאלת ב1/04 על אומגה 3 והסברתי כבר על שני אחים DHA וEPA והאח החורג ALA לכן אמרתי שלא יפה לשעול את אותו דבר פעמים. לשעול לעומק דווקא מבורך.

b o t t e n

New member
בניגוד אליך אני לא שוחה בחומר, וכל הקיצורים

האלה של אותיות באנגלית מתחרבשים לי חופשי, וגם ככה מרגיש לי כמו סינית. בנוגע למה שענית לי ב- 1/4 , יש לך קישור למחקרים האלה משנות ה-70'
אגב, האומגה 3- מבחינת עוצמה על איזה ערכים של DHA וEPA מדובר כיעילים.
ו
תענה לי יפה.

khisha

New member
Et voilla

Panksepp, J. (1979). A neurochemical theory of autism. Trends in Neuroscience, 2, 174-177. ניתן לקרוא בגדול כאן http://osiris.sunderland.ac.uk/autism/dietrachel.htm יש במאמרי הפורום טבלה יפה של מינונים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1248&a=73556&c=6554&sc=0&ssc=0

b o t t e n

New member
ע"ע מינונים. אני נותנת GRANSE

המינונים שם הם: בכל כפית (5 מ"ל) של אומגה 3 נוזלית של חברת גרמזה תוכלו למצוא את המינונים המרוכזים הבאים: Eicosapentaenoic Acid (EPA)....................1050m"g Docosahexaenoic Acid (DHA)......................700m"g Other Fatty Acid....................................1432m"g Vit E (d alpha tocopherol).........................200I.U אם אני מתרגמת את הטבלה נכון אני אמרוה לתת לו 7.5 CC ליום

למעלה