שאלה ע"ע תוספים.

khisha

New member
אין לי מושג

אף פעם לא ראיתי או שקלתי את מר ג'וקר. אבל אני סומך על אינטלגנציה שלך. ריכוז יפה יש בשמן, שאלה מה מהמקור שלהם.

b o t t e n

New member
בערך 15 ק"ג.

לא יודעת מה מקור השמן. זה אגב, מיוצר בגרמניה

ימימה

New member
בדיוק שאלתי על המוצר הזה למעלה

לפי מה שכתוב המקור הו שמן דגים, והיצרן נטורוויט מארה"ב דווקא... כאן הפרטים מה דעתך עליו - מבחינת ריח/טעם ובכלל?

b o t t e n

New member
נוחל הצלחה- מוטמע בשוקו.אין ריח.

כבר חמישה ימים ועוד לא נרשמה התעלפות או הקאה שלי- אז תקין.

razgalili

New member
היצרן המקורי של השמן הוא לא כל כך חשוב

יש מספר מוגבל של יצרנים בעולם והם משתמשים בטכנולוגיות דומות. האריזה של השמן וההפצה שלו, כמה הוא נחשף לאור ולחום וכמה החומר טרי הן בעלות חשיבות יותר גדולה ולכן המשווק והיבואן מאד חשובים. שמן לא טרי לא רק שאינו מועיל אלא מזיק לכן חשוב וחיוני לקנות את השמן מהיבואן והיצרן שהורים אחרים ניסו והמליצו עליו. חבל לבזבז זמן וכסף ובריאות של הילד על מוצרים אחרים. מספר המוצרים בשוק שמכילים שמן דגים הוא פנטסטי, אין שום אפשרות מעשית לבדוק את כל המוצרים הללו, בפרט שהדרך היחידה לבדוק את המוצר הספציפי הזה תהיה לקנות בקבוק, לתת לילד הפרטי שלי ולראות אם הוא מתדרדר.

lavendula

New member
גם אני עם שאלות ../images/Emo163.gif

1. האם כל סוגי האומגה 3 (סירופ, כמוסות) הם בטעם שמן דגים? איך אתם נותנים אותם לילדים? יחד עם משקה/מזון או סתם בכפית/מזרק? 2. האם מישהו פה התנסה או שמע על המוצרים של NSP?

khisha

New member
ממש לא

יש בכל מיני טעמים. תות מכיל גלוטן דומני. כל השאר בסדר גמור. לגבי NSP וכל מוצרים בשיווק רשתי. הם טובים בד"כ אבל יקרים פי 4-5 מאחיהם בחנויות. תוספים לאוטיסטים קונים מחברות שמתמחות באוטיסטים.

lavendula

New member
איזה חברות מובילות?

אני קוראת הרבה על קלייר. איפה משיגים את המוצרים שלהם?

מצטרפת לשאלה, אלה חברות מובילות בתוספים../images/Emo206.gif

לילדים אוטיסטיים? האם life extension foundation נחשבת חברה טובה ואיכותית ?

razgalili

New member
שמן דגים

יש מדריך מפורט בראש הפורום. אומגה שלוש אפשר לקבל היום בצורה אמינה וטובה רק משמן דגים או משמן קריל. יש מוצרים שמכילים חומרים שמסתירים את הטעם והריח של השמן, אבל אין מוצרים שלא מכילים שמן שמריח כמו דגים. לטעמי המוצר הכי טוב הוא המוצר של גיא בן צבי בגלל שיש לנו איש שאנחנו מכירים שבודק ומוודא שהמוצר איכותי, ובגלל שהמוצר שלו הכי זול שאפשר למצוא. יש מוצרים אחרים יותר יקרים שהריח שלהם פחות חזק. אנחנו נותנים ליותם את שמן הדגים ישר לתוך הפה מתוך הכמוסה, הוא למד לאהוב את זה. רוב ההורים מערבבים את השמן בתוך מיץ או מזון קר.

היי בוטן

מלח אנגלי לאמבטייה משיגים בבית מרקחת "נצח ישראל", טלפון 03-5226545, כתובת נצח ישראל 11, תל אביב אני קונה מוצרים של Clair ושל קירקמן אלו שתי חברות מומלצות מאוד. את אומגה 3 אני נותנת CLO - שמן כבר דגים - שזה מוצר שמכיל ריכוז קטן יותר של אומגה 3 אבל יש שם גם ויטמין A - אני קונה של Nordic Naturals גם חברה טובה ורואים תוצאות מדהימות בריכוז לגבי אבץ אני לא יודעת כי אני לא נותנת אנזימים טובים מאוד של חברת יוסטון, אבל אותם את צריכה להזמין מחו"ל. פרוביוטיקה אני נותנת של חברת קלייר

למעלה