הגשתי בקשת הארכת מועד להגשת ערעור ונדחיתי במחוזי בעליון א מקבלים את הבקשה לפטור מאגרה אעפ"י שאני זכאי כך מבחינה כלכלית האם יש דרך לערער על ההחלטה של הרשם
ושתי בעיות במחוזי לא קיבלת הארכה להגשת ערעור ובעליון דחו אותך בעקרון מותר לערער על החלטת רשם בנושא פטור מאגרה אך עלייך להיות במצב כלכלי מסויים המאפשר פטור
מה צריכה ליהות הכותרת בערעור בקשת הפטור מאגרה וערבון שנדחה היה בהליך בר"ע ב. האם זה צריך לעבור שוב דרך הרשם והוא יכול לדחות גם את זה ? ג כמה רשמים יש בבית משפט העליון
אתה כנראה לא עומד בקריטריונים הקבועים בחוק לגבי קבלת פטור מאגרה והפקדת ערבון מהפקדת ערבון נדרי שפוטרים אדם הרשם לא מקבל את הערעור שלך אלא מישהו אחר. תפרט פה או במסר יותר באריכות אם תרצה את כל ההליך שהגשת לאיזה בימ"ש וכו ומהו נימוק הדחיה אם הפרקליטות לא נותנת פטור מאגרה אזי הסיכויים לא גבוהים
באריכות מתבקשת את מהות התביעה. אני מבינה שבעצם חושבים שאין לך סיכוי טוב בערעור ולכן דחו לך את הגשת הערעור ואני מבינה שאתה רוצה להגיש ערעור על כך בעליון לא? האגרות שם מאוד גבוהות. אולי תוכל להגיש בקשה לעיון מחדש. לשם כך עליי לדעת את הפרטים אגב הפרקליטות היא מאשרת את שוללת את הפטור מאגרות והנימוקים לכך קשורים למצב כלכלי וגם סיכויי התביעה ואולי חושבים שאין סיכוי אם תרחיב בנדון אוכל לענות לך באופן מדוייק יותר
בקיצור היה לי דיון בתביעות קטנות והחלטתי להגיש ערעור ,ביקשתי הארכת מועד ונדחיתי ,וככה זה הלך הלאה לא היה נזק נגרם לנתבעים באם הייתי מקב הארכת מועד בעוד שלי נגרם נזק ועוול
או ראיות מוצקות. מדוע אתה לא מערער למחוזי או מבקש רשות ערעור? ךמה אתה מחכה זו הפרוצדורה אני מציעה לך לשקול עם יש לך מספיק ראיות... בתביעות קטנות אין אגרה גבוהה אז על מה ביקשת פטור מאגרה. אם תרצה לספר לי הכול!!!אוכל לסייע ואם לא אז חבל על הזמן.