שאלה פשוטה. פשוטה מאוד!!!!

smagi

New member
עציון אני אישית אתמול חיבקתי כל

כך חזק את הבת שלי וכשהיא שאלה אמא את אוהבת אותי? הלב שלי כל כך נצבט, הרי אני אוהבת אותה יותר מאשר את החיים שלי עצמם אבל האם אני אהיה שם תמיד להגן, לשמור, לייעץ? ואיך יכול להיות שאם חלילה יקרה לה משהו רע אני לא אהיה שם? ואם בעוד חודש כשהיא תבוא ותציק אני לא יכולה להבטיח להיות סובלנית יותר ממה שאני עכשיו כי לכל אחד מאיתנו יש מצבי רוח מה שבטוח זה שתמיד אבל תמיד אני אנסה להיות קרובה אליה ולאתר כל בעיה עוד לפני שהיא תצוץ

אורא

New member
עציון שלח לי בבקשה ../images/Emo140.gif

לא עניתי כי אין לי ילדי ואי לא יודעת מה לענות על מה שרשמת רצינות או לא רצינות.. אני מאוד מקווה שאני אהיה אמא מקשיבה שיודעת על ילידה כל מה שניתן לדעת לטובתם ואם זאת נותנת להם את העצמאות והמרבח לו ילדים זקוקים לעצמם להתפתחות האישית שלהם... אבל זו בגדר משאלה ותפילה ומשאת לב והלוואי שאוכל להגשימה כמו שכתבתי בהתחלה אין לי עדיין ילדים

עציון

New member
אור. מאחל לך שכל משאלותיך יתגשמו

ובנושא הילדים הרי מדובר על ההורים. קרי: אבא ואמא.

אורא

New member
אני לך לגבי איזו אמא אני

רוצה ומתפללת להיות .... לגבי אמא שלי אתה גם רוצה תשובה
תקבל במסר אם רק תודיע לי

אני יודעת שאי אפשר תמיד לשמור

ביתי היתה בת שש שהיא נאנסה ואני לא היתי לידה זה היה לפני שנים ועד היום אני לא סולחת לעצמי אי אפשר לשמור על ילדינו ממפלצות ואי אפשר להגביל את הילדים, הלכנו לטיפולים אך משקעים נשארים לכל החיים

עציון, לפני פיזור

במדינה כמו שלנו אפשר להגיד ולומר ולהבטיח הכל (שנהיה קשובים יותר וכל הבלב בלה בלה) אבל לצערי אחרי "בומבה" כזאת בבטן אנחנו מבטיחים ולא הייתי אומרת שוכחים אבל בהחלט ממשיכים הלאה. לא נראה לי שהורה באופן כללי לא קשוב כלל לרחשי ליבו של הילד, אך הכמויות בהחלט משתנים עפ"י תכתיבי החיים והטירדות היומיומיות שמעסיקות אותנו. דווקא המשפט האחרון נראה לי לא נכון. "דור שמתרחק מילדיו" - נראה לי (ומצידי האישי בלבד) שדווקא ההיפך הוא הנכון. אני זוכרת ממרום שנותיי (36 , גיל מופלג בהחלט
) שהוריי הם אלה דווקא שהיו פחות קשובים ופחות מעורבים בגידולנו (למעט הדברים השגרתיים) ובהתבגרותינו ודווקא ההורים בגילי (דהיינו דור שני) יותר מעורבים ב לימודים, בחיי החברה של הילד, בחוגים, בוועד הורים וכו´ וכו´ וכו´.

עציון

New member
את הפרט היוצא מן הכלל

אני מקוה שמשפט זה לימד אותך מר ג´קי אדרי....

ג´קי לא, אבל את החינוך קבלתי מבית

לטוב שבי ולרע שבי. אני רק מקווה שנשכיל ונלמד ונשאף ליותר לילדינו. "דור לדור יביע אומר"

בזה אני מצדיקה את דבריך

אני רואה זאת אצל ילדי נכון להיום מדברים על זה הרבה ברדיו ובטלויזיה והמודעות לחינוך היא הרבה הרבה יותר גבוה

למעלה