שאלה-קורסי הכנה ת"א

רעם69

New member
שאלה-קורסי הכנה ת"א

אם שילמתי 1100 ש"ח לקורס בפיסיקה,האם זה כולל גם את המבחן או יש צורך לשלם על המבחן בנפרד? תודה

רעם69

New member
לא תפסתי אותם כל היום....

אשמח לשמוע תשובות מאנשים שנרשמו לקורס.האם שלמתם רק 1100 ש"ח לפיסיקה וזה כולל את המבחן או שילמתם על הקורס בנפרד ועל המבחן איזושהי תוספת?

מה אם רוצים להירשם רק למבחן?

אפשר להירשם עד 10 ימים לפני המבחן, נכון?

אם נדחיתי מת"T

שווה לבטל גם את הקורס בפיזיקה? עדיין לא אמרו לי כלום מירושלים וטכניון....(והסכם בטכניון עלה ל 95!!!)

morancho1

New member
הממ..

לא יודעת מה להגיד לך..נראה לי שהקורס הזה יעיל בלי שום קשר, ואם תירשמי שנה הבאה יהיה לך פטור מזה. אם אין משהו אחר לעשות אז למה לא בעצם..יהיו כמה חבר'ה מהפורום, יהיה נחמד:)

השאלה האם לא שווה לעשות קורס טכניונ

או משהו אם שם יש לי יותר סיכוי? וירושליים לא מחייבת קורס... האם הם נותנים את החומר ואני פשוט אשתעמם בשיעורים? בכל מקרה נראה לי שאעשה את הקורס - כדי להיות משכילה ולהוריד חרדות.

morancho1

New member
הבנתי

האמת לא יודעת הרבה על הקורס בטכניון. אם נוח לך תעשי את הקורס שם..למרות שקצת מפחיד באזור הזה כרגע.. נראה לי חיובי לעשות קורס להיפטר מזה.

אולי כרגע הסכם הוא 95

עד תחילת הלימודים הוא ירד לפחות בחצי נקודה. אני עדיין בשוק שמזמנים עתודאים עם סכם 91.35 לריאיון...

אני בן..

אני בשוק כי זה נמוך מאוד בהשוואה לסכם של ה'אזרחים'-בערך 94 בשנה שעברה וכנראה שגם השנה. בנוסף, לאחר שסיימתי י"ב ונדחיתי מעתודה רפואית באוגוסט אשתקד תיכננתי להגיע לסכם ה'אזרחי', אבל לפי הזימון לריאיון מתברר שכבר אחרי הפסיכומטרי השני(באוקטובר) הייתי צריך להפסיק ללמוד ואפילו להתגייס, שנה של חרישה לשווא.

רגע,

אז בעצם עברת את הסכם הדרוש לעתודאים, ומחכה לך עכשיו רק ראיון? כי נראה לי לא הגיוני שיש כזה הפרש בין הסכם האזרחי לסכם ה'עתודאי'.

ככה רשום במכתב-

"כמועמד לפקולטה לרפואה, שעמד בתנאי המינימום, הנך מזומן לראיון". גם לי זה לא נראה הגיוני, בגלל זה אני כל כך מופתע.

mmm wondering

New member
אני חושבת שקונגונדה התכוונה שהסכם

שלה עלה ל 95 ולא סכם הקבלה בטכניון עלה ל 95...או שהבנתי לא נכון??? מקווה שכך נכון כי הסכם שלי 94.8 תרגיעי אותי בבקשה

למעלה