שאלה קטנה: למה אתם לא בפורום היכרויות?

• פותח הנושא Reyn
  • פורסם בתאריך

Reyn

New member
שאלה קטנה: למה אתם לא בפורום היכרויות?

כשתכננו לפתוח את הפורום הזה תהיתי מאיפה יגיע קהל היעד שלו. הנחת המוצא שלי היתה פשוטה: אם פותחים פורום לאנשים שמתקשים למצוא קשר, יש להניח שהם מחפשים קשר באופן אקטיבי. אני פעיל כבר הרבהזמן בפורום היכרויות של תפוז, ואכן יש כמה אנשים חסרי נסיון, שהנחתי שיהוו גם את רוב המשתתפים הפעילים בפורום החדש של חסרי הנסיון. אפילו לא הייתי בטוח שיש טעם בפורום נוסף, כי כל מי שחסר נסיון ומעוניין בזוגיות/מין כבר נמצא בפורום היכרויות.

להפתעתי, מרגע שהפורום הזה נפתח יש כאן כמות עצומה של פעילות, לדעתי ברמה כמעט שוברת שיאים ביחס לתפוז, ובוודאי יותר פעילות מבפורומים האחרים שהיה צפוי שיגיעו אנשים (היכרויות, בינו ובינה, סקס..). אז אני תוהה איפה כולכם הייתם עד כה, ולמה לא ראינו אתכם בפורומים האחרים ש...אמורים לפתור את בעיית חוסר הנסיון, נקרא לזה כך.

כמובן שהשאלה לא מופנה לחבר'ה המעטים שהגיעו כמוני מפורום היכרויות ודומיו. XOXO!

כך בחשבון שהרבה פה פתחו שם משתמש נוסף....

וחלק אולי היו קוראים סמויים בפורומים שונים, ואז כשראו את הפרסום לפורום הזה החליטו לנסות את מזלם.
הפרסום בטלויזיה אולי גם תרם..

mcTom32

New member
אולי יש כמה בפורום היכרויות

אבל לדעתי הפורום הזה הוא שונה, אין ספק שמי שרוצה להכיר אז יש לו את פורום הכרויות או אתרי הכרויות שונים אבל הפורום הזה נועד לאנשים שמתביישים ו/או חסרי ביטחון ומחפשים אנשים אחרים שמרגישים לבד ושאין להם עם מי לדבר או מי שיזדהה איתם.
הפורום הזה הוא המקום לספר, לשפוך את הלב, להתייעץ, לקבל תמיכה וכו' וכל הדברים האלה הם מעבר להיכרויות ומן הסתם לדעתי גם כאן יהיו כאלה שיכירו אנשים חדשים, לזוגיות, חברים וידידות לא? :)

Reyn

New member
השאלה היא לא למה אתם כאן,

אלא למה אתם לא שם. הרי כל מי שכאן מחפש זוגיות או לפחות סקס, לא? אחרת מדובר בהתנזרות מרצון, ואין הרבה מה לדבר על כך בפורום. הרי נזירים קתולים לא יבואו לכאן

mcTom32

New member
לא יודע

האמת שלא ידעתי על קיומו של פורום הכרויות ואני לא יודע למי הוא מיועד, יכול להיות שהוא לא יתאים
יכול להיות שמי שחבר בפורום כאן רוצה להכיר או רוצה סקס ואין עם זה בעיה אבל יש כאלה שפשוט רוצים לדבר עם אנשים במצבם או להתייעץ וכן גם להכיר :)
אגב מאיפה לך מה נזירים עושים בשעות הפנאי שלהם?

לא.

אני לא יודעת לגבי אחרים (אולי גם הגיל משחק כאן תפקיד), אבל אני מחפשת בעיקר תמיכה וייעוץ, ואולי איזה חברות וירטואלית ואנונימית להישען עליה.

Reyn

New member
אני יודע, עלייך דיברתי פה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167597253
*מוציא לשון*

סתם, סתם...

טיפשי? to each his own.
אבל בכל אופן, אם ככה אתה יודע שיש שרואים בפורום הזה כיותר ממסגרת להכרויות.

Reyn

New member
סבלנות, תיכף תגלי שאת בעצם מסכימה איתי.

ברגע שהדיון הנוכחי יגיע לפואנטה שלו. אני אסמן לך בעזרת האייקון הזה:
שמסמל את חגורת הבתולין של כולנו.

Reyn

New member
בוודאי
. אבל אם תצליחי לנחש למה התכוונתי,

(בפואנטה של הדיון), אעלה מחדש את דירוג האינטליגנציה שלך.

Reyn

New member
טוב, כיוון שלא עוזרים לי להגיע לפואנטה

ניסיתי לחתור לכך שלפי תחושתי, הרבה אנשים כאן ויתרו על זוגיות, במובן זה שהם לא מחפשים אותה באופן פעיל, אלא מקווים שתיפול עליהם משמיים. זה מתחבר למה שכתבת פה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167599080

מסכימה! אבל...

אני מתארת לעצמי שיש כאן לא מעטים שכן עושים מאמץ פעיל לחפש, פשוט לא דרך הפורומים. או שזאת רק אני.

iba90

New member
שם להיות "חסר ניסיון" זה "חסר סיכוי" להכיר...

הנשים שם בעיקר רוצות "להתלונן" והגברים שם נשארים "לאו**". מה שמבדיל את הפורום הזה מפורום הכרויות שפה אין את "מחסום הבושה" ששם יש. פה לדעתי מתחילים ממקום יותר "נקי" בלי לספק תרוצים ובלי להסתיר...מי שמוצא חן בעיניו\ בעיניה...סבבה

Reyn

New member
אולי זה נכון בגילאים הבאמת מבוגרים

אבל חסרי נסיון בשנות ה20 לא יתקשו כ"כ למצוא בן/ת זוג שיקבלו את המצב שלהם, גם בקרב אוכלוסיה "רגילה" שכוללת אנשים מנוסים (כמו בפורום היכרויות).

למעלה