שאלה קטנה: למה אתם לא בפורום היכרויות?

• פותח הנושא Reyn
  • פורסם בתאריך

ESPS

New member
אני מאוכזב מאתרי היכרויות

אני כבר שנים לא רשום באף אתר היכרויות, וניסיתי להיות א מיני ככל שאני רק יכול. אבל... אני לא א מיני ( אני כן מיני ).
אני גם לא חסר ניסיון, אלא שזה רק שנים ארוכות שאני לא מקיים יחסים, אבל אני לא רוצה לחזור על עצמי.

הקיצור- אתרי היכרויות הן מרשם להמון המון תסכול, ואין מצב שאני אחזור להיות רשום לאתר היכרויות כלשהו.
בחורות פשוט לא ענו לי למסרים שלי, והעניינים לא התקדמו לשום מקום.
אמנם היו כמה בחורות שענו לי, אבל מבחינת מפגשים, יצא לי מעט מאוד מפגשים.
אני מעדיף לשלוח מסרים ולזכות בהתעלמות, מאשר לקבל התעלמות באתרי היכרויות.
אני לא מאמין שאפשר באמת לפרוץ החוצה בעזרת היכרויות מהאינטרנט ( גם לא במסרונים של תפוז ולא אחרת ).

ESPS

New member
וזה לא הוריד לי את הביטחון העצמי (!)

ככה סתם לשתף... זה לא הוריד לי את הביטחון העצמי שלי ולא את הדימוי העצמי שלי.
אני בחור לא ביישן, ואין לי חסמים נפשיים להתחיל עם בחורות. זה רק שנדחיתי אינספור פעמים, גם כשחיזרתי אחרי בחורות במקום עבודתי למשל.
בעניין אתרי היכרויות - זה רק גרם לי לחשוב שאולי יש איזו בעיה אצל אחרים, כלומר אחרות.
אני מאמין שהפנויות ביניהן "רוצות" בן זוג, אבל יחד עם זאת, אני בטוח שהן לא מסוגלות לקשר עם בחור כלשהו, גם אם הרצון שלהן אמתי מאוד.
יתכן שהשאיפות שלהן לגבי בן זוג, הן לא מציאותיות או שמסתתר אצלן פגם אחר שאני לא מזהה בשמו.

מניסיון החיים שלי, קשר זוגי בין גבר לאישה ממילא לא נמשך מעבר לשנה וחצי- שנתיים, אז מה הבעיה לצאת עם בחור שלא נראה כמו דוגמן?
אז זהו...שיש בעיה. אני בטוח בזה לחלוטין שלאנשים שונים, או נשים באתרי - יש בעיה של סינון יתר, שמותיר גם אותי וגם אותן... בחוסר כל.
לי אין בעיה לצאת עם בחורה שנראית לא דוגמנית, אני לא פוסל בחורה בגלל שיש לה כמה צמיגים, או בגלל שהיא נמוכה או גבוהה, בהירה או כהה, ו אפילו עם נכות קלה.

איך שלא יהיה- המצב הזה של דיג נצחי שלא מעלה דגים בחכה שלי, גרם לי ועדיין גורם לי להסתגל יותר ויותר אל המצב.
לקוות שאולי יום אחד אני אמצא מישהי, וכן להבין בו בזמן שהסיכוי לכך קלוש או אפסי, בגלל פגמים גלויים או נסתרים, שלי או של אחרים.

Reyn

New member
אני לא לגמרי מבין את התשובה

קודם הבנתי - אין ספק שאתרי היכרויות הם שוק בשר, ואני מסוגל להבין אנשים שבוחרים בדרכים אחרות להכיר. אגב, יפה מאוד שהביטחון העצמי שלך לא נפגע כתוצאה מכשלונות, ואתה מעז לנסות גם במציאות.

איבדתי אותך בנקודה שאמרת שגם במציאות אתה לא נוחל הצלחות בהיכרויות. במילים אחרות, אתרי היכרויות הם לא גרועים יותר מכל צורה אחרת להכיר. האם אתה פוסל את צורת ההיכרות הזו אבל לא צורות היכרות אחרות, או שפשוט התייאשת מהנסיון להכיר באופן כללי?

ESPS

New member
אני פשוט מציאותי...

אני לא לגמרי נואשתי, כי יצר המין מחולל כל מיני תקוות ותשוקות משל עצמו, אבל יחד עם זאת, עליי להכיר במציאות שעולה מולי.
המציאות היא שפשוט חייב להיות שיש פגמים וחסמים שונים.
יש המון בחורות מושכות שרק לאחר שחיזרתי אחריהן, גיליתי שהן תפוסות. במקום עבודה , אפשרויות החיזור שלך הן די מצומצמות, וחשוב לדעת גם איפה להפסיק כדי לא להסתבך ( לי זה חשוב ).

מעבר לזה- אני מאמין שהאינטרנט, הוא מן מראה של המציאות.
מה שהולך לך באינטרנט ( או לא הולך ), עובד גם במציאות ממש. זה לא עולם אחר, אלא אותו עולם ממש.
זאת רק אשליה של עולם אחר.

הדימוי העצמי שלי, זה משהו שאני לוקח אתי עוד מהקשרים הראשונים שלי, עם החברות הראשונות שלי שהיו לי איתן יחסים מלאים.
את זה אי אפשר לקחת ממני.
זמינות של סקס, זה מן מציאות חיצונית לי, שאני לא מפנים.

מסכן

לא ידעתי שהמצב נורא עד כדי כך באתרי הכרויות

אני מעדיפה אתר היכרויות.

יש פרופיל עם תמונה, קצת חפירות על מי אני ואפילו משחקים נחמדים ושאלות.
אז כן, למרות שאני באתר היכרויות ואף יצאתי עם כמה בחורים משם, אני גם עדיין פה..

lucky one

New member
אני לא אוהב מחפשות ומתאהבות סדרתיות

וההרגשה היא שאתרי היכרויות סטנדרתיים הם מלאים בכאלה וממש שוק בשר.
כל החברים שלי רשומים שם. לא רוצה להיות כמוהם.

lucky one

New member
כאלה שלא יכולות להיות בלי גבר

הן ממש לא הטעם שלי (לא כולן באתרים האלה הם ככה אבל ההרגשה היא שהרוב)

עמדתי לגונן על שמם של האתרים האלו

עד שהבנתי שיצאתי עם שני בחורים שיצאו מקשר ממש כלום זמן לפני שהם יצאו איתי. בכל אופן, אמנם לא כולם כך, אבל זה תקף לשני המינים.

lucky one

New member
את רואה?

אז לכל מי שמרגישים "לא בסדר" השאלה היא האם עדיף להיות כמו אותם שני בחורים? יש לי גם חבר כזה, שבכל שבוע יוצא לאיזה שניים-שלושה דייטים, נכנס ויוצא מקשרים ואם אין לו מישהי יומיים הוא נהיה נואש; זה קצת פטתי בעיניי.
בגלל זה אף אחד לא צריך להתבייש שהוא חסר נסיון, זו בחירה (לפחות במידה מסויימת) וזו לא בושה לא לרצות סתם להתפשר כשזה מגיע לבחירת בן\בת זוג.

lucky one

New member
הן לא הטעם שלי

בתור אחד שלא אוהב בני אדם באופן כללי אני יותר מעריך אנשים שבכיף שלהם אין להם בעיה להיות לבד תקופה ארוכה ובוחרים בקפידה את הפרטנר שלהם לחיים. (ואין לי תסביך כלפי בני אדם, יש לי חברים ויש לי הצעות מבנות אבל עד עכשיו האלטרנטיבה של לבד יותר קסמה לי)

Berethor

New member
מבין אותך

למצוא מישהי כמוך בקטע של 'לבד' מצד אחד ומצד שני אין לה תוכניות לשאר 'לבד' לנצח(אם תכיר מישהו מתאים), זה הכי יתאים לך לדעתי.

Berethor

New member
גם לא בדיוק הטעם שלי

זה לא רק שהן 'לא יכולות בלי גבר' ולכן גם פחות בררניות ועם "עבר מפואר" שהוא לא בדיוק פלוס בשבילי, אלא שגם הסיכוי שישארו איתך לקשר מונוגמי וארוך, דיי נמוך לדעתי.

Reyn

New member
פורום היכרויות ואתר היכרויות זה לא בדיוק אותו

הפורום פחות מרגיש כמו שוק בשר.
בכל אופן, אני מבין את חוסר ההתלהבות מסצנת ההיכרויות ברשת, ואף אחד לא מתלהב להצטרף לשוק הבשר הזה - אבל עובדה שיש אנשים שיוצאים ממנו נשואים. אתה בן 30, לא הגיע הזמן לנסות?

lucky one

New member
אתה צודק

יוצא לי דווקא להכיר בדרכים אחרות אבל עד עכשיו הספיק לי תמיד אחרי דייט ראשון. לא קרה משהו מיוחד באותם דייטים ראשונים שגרם לי לרצות להתקשר ולהיפגש שוב.

Berethor

New member
גם אני לא אוהב

אפילו אם אתה מצליח להכיר שם מישהי הסיכוי שהיא תשאר איתך לזמן רב שועף לאפס לדעתי, אם מדובר "במתאהבת סדרתית", ככה שזה לא בדיוק למי שמחפש קשר רציני וארוך. יש גם בעיה נוספת, בגלל שמראש מדובר בהכריות למטרות רומנטיות או/ו מיניות ההכרות היא הרבה יותר 'מלחיצה' שם, בעוד שמכיר פשוט תאדם, לא משנה אם בתור בת זוג או בתור ידידה, לפי ההתאמה ולאן שזה הולך רואים כבר לבד, אז הרבה יותר נוח להכיר ככה לדעתי. מה שכן כמו שReyn אמר לך אתרי הכריות ופורום הכריות זה לא בדיוק אותו דבר, בפורום הכריות המצב יותר טוב מאשר ברוב אתרי ההכריות.

למעלה