בגלל שאני כזאת נשמה טובה ../images/Emo13.gif
ביררתי לך קצת... לא יכול להיות שיש לך 3 קורסים בסמסטר א'. הקורסים לסמסטר א' הם: מבוא לכלכלה א' אינפי' א' מבוא להסתברות יסודות החשבונאות מבוא לניהול קורסי בחירה מחוגים אחרים סמסטר ב': מבוא לכלכלה ב' אינפי' ב' מבוא לסטטיסטיקה מבוא לחשבונאות ניהולית קורסי בחירה מחוגים אחרים קורסי בחירה מחוגים אחרים רשומים ליד כל שנה ליד כל סמסטר, ככה שלא יכול להיות שאתה לא יכול לקחת. אני לא מבינה מה הבעיה שלך עם המערכת? יום שני לומדים מ 8 עד 8, יום עמוס עם סך הכל שני חלונות של שעה אחת. תגיד תודה, ביום כזה ארוך וקשה אתה תצטרך את המנוחה שלך, אתה צריך לאכול, לנוח, להתאוורר וכו'. כשאני למדתי למדתי בדיוק את אותם הקורסים ביום אחד ארוך וקשה בלי חלונות, ביסודות החשבונאות הייתי תמיד נרדמת. יום רביעי מ 8 עד 12, ויום חמישי מ 10 עד 4, מערכת נחמדה ביותר. קורס בחירה אפשר לדחוף ביום חמישי בבוקר, או ביום רביעי ב 12. הלוואי עליי מערכת כזאת שנה הבאה. כל אלה ששואלים איך הולך הרישום? לכלכלה לא צריך להרשם, המערכת היא מובנית. צריך להרשם לאנגלית מי שצריך, ולקורסי בחירה מחוגים אחרים. עם זאת, לא לסמוך על המזכירות ב 100% ולוודא שהמערכת באמת הוקלדה ומופיעה לכם. בהצלחה לכל הסטודנטים החדשים אירנה