ב-ד-י-ו-ק-!
נ ניקול (גין גריי) New member 23/9/02 #22 חח אהבתי שהוא דפק לזאנדר כאפה. בראש! חחחח איזה יופי, הכנתי את ספייק בסאות´ פארק
B Buffy1 New member 23/9/02 #23 יפה! ../images/Emo98.gif גם לי יש תמונה (מוכנה) של ספייק ובאפי בסאות´ פארק.
G ~*~gaL New member 24/9/02 #26 חחחח משעשע! אבל כמובן שאני מעדיפה אותו כבן אדם.. רצוי ללא בגדים. אבל שיהיה. אוי.. והקטע עם זאנדר... חחח! צחקתי כ"כ!
חחחח משעשע! אבל כמובן שאני מעדיפה אותו כבן אדם.. רצוי ללא בגדים. אבל שיהיה. אוי.. והקטע עם זאנדר... חחח! צחקתי כ"כ!
נ ניקול (גין גריי) New member 24/9/02 #27 כן טחחח אני רואה שהם הסתדרו דיי טוב ביחד. האם זוהי תחילתה של ידידות מופלאה?
G ~*~gaL New member 25/9/02 #28 ואולי יותר מזה? ../images/Emo3.gif לאאאאאא זאנדר! ספייק רק שלי!! מיין איי טל יו!!!!!!
נ ניקול (גין גריי) New member 25/9/02 #29 רק שלך?../images/Emo11.gif אני יודעת שכבר יש לי את טובי מגוויר והכל. אבל ספייייייייייייייייייייייייייייייק!
רק שלך?../images/Emo11.gif אני יודעת שכבר יש לי את טובי מגוויר והכל. אבל ספייייייייייייייייייייייייייייייק!
G ~*~gaL New member 25/9/02 #30 שלי. אלא אם כן... נחלוק אותו? את תקבלי אותו ליום ואני אקבל אותו ליום? מממ..
G ~*~gaL New member 25/9/02 #31 שלי. אלא אם כן... נחלוק אותו? את תקבלי אותו ליום ואני אקבל אותו ליום? מממ..
מ מיצי007 New member 25/9/02 #32 טובי מגוויר שלך? טחחחחחח! מצחיקה מצחיקה ניקול.... מאוווווווד שיעשעת אותי.
P Phoebe again New member 26/9/02 #33 אנג´ל! אנג´ל! ../images/Emo99.gif אני מעדיפה את אנג´ל... הוא כל כך חתיך, וזה עוד לפני שדיברנו על אישיות (אז מה שזו רק דמות שלא קיימת במציאות? אה? )... ארג, הוא מושלם!
אנג´ל! אנג´ל! ../images/Emo99.gif אני מעדיפה את אנג´ל... הוא כל כך חתיך, וזה עוד לפני שדיברנו על אישיות (אז מה שזו רק דמות שלא קיימת במציאות? אה? )... ארג, הוא מושלם!