שאלה קטנה

AquaStyle

New member
:)

צודק. טוב בכול מקרה היה נעים לשוחח איתך ומקווה שלא שיעממנו יותר מידי את חברי הפורום. אגב תמונה מאוד נחמדה,התצוגה לא קבועה משום שלא צבעו את חלון החופה בכחול משום שישתמשו במטוס בעתיד? :)

eyal bo

New member
וננצל את הבמה לחידה קטנטנה...

מי זוכר ניסיון עסקי (לפחות אחד שאני זוכר) לקחת מטוס ולהסב אותו כך שניתן יהיה להרוויח ממנו משהו כשהוא רק על הקרקע. האם הצליח? היכן הוא נמצא היום? בהצלחה!

YHS

New member
אה, זה פשוט. הנה המסעדה

eyal bo

New member
../images/Emo13.gif

לא רע. יכולת גם להציג תמונה של הנורסמן ממסעדת הסטייקים האגדתית בנתניה... ובאשר לתמונתך - אותו היצרן, מטוס אחר, ובמדינה אחרת...(יש לי תחושה שאם תתאמץ קצת גם תדע לתת לי את מס' המטוס שאליו התכוונתי
)

YHS

New member
אני לא אקלקל לך,

אבל ליד הצומת הייתי נכנס לקנות משקאות טובים....

eyal bo

New member
אכן ליד הצומת יש מקום נחמד

למכירת משקאות לא רעים בכלל. האם היית קונה משקאות ליד הצומת בו הוא נמצא עכשיו...
?

AquaStyle

New member
אם אני זוכר נכון הפכו תא טייס של

757-767 ללימוזינה ומוכרים אותה במליון דולר בEBAY לא?

YHS

New member
אני נזכר שפעם נסעתי

בפלפונז, דרום יוון. ליד עיירה שנקראת "זאחלורו" פתאום ראיתי בצלע ההר, בתוך קניון, גוף של 707 שהפך למסעדה. היה כל כך מהר שלא הספקתי לצלם.

YHS

New member
לא. זה ליד העיירה "קאלאבריטה"

בצפון הפלפונז.

eyal bo

New member
כמובן. אבל...

...היה איזה שביב של רמז במה שכתבתי ולכן גם היתה שם "
"

srami

New member
הרבה שנהיה גוף של בואינג ליד אליפלט

על הכביש מטבריה לראש פינה

eyal bo

New member
אכן.

בזמנו נרכש ע"י איש עסקים 707 (אם איני טועה מאל-על), כאשר הכוונה הייתה להסב אותו למסעדה. רשיון הפעלה הוא לא קיבל מעולם ולכן ה"גופה" רבצה לה באליפלט במשך שנים ולידה חלקי כנפיים ועוד. השמועות אומרות שאיש עסקים ערבי רכש את המבנה והעביר אותו לעזה, גם למטרות קולינריות. מה עלה בגורלו לבסוף אינני יודע, אבל נראה לי שעדיף היה לבחור מטוס Wide Body וכך לפחות היה למלצרים יותר קל במעברים (ומי שעוד הספיק לטוס קצת ב- 707 בטח זוכר...) איכשהו נראה שהטרנד הזה של מסעדות במטוסים לא ממש עובד בארץ, כי גם מסעדה שהייתה בזמנו ברחוב הירקון (747?), אשר עוצבה כמו פנים של מטוס, לא ממש החזיקה מעמד זמן רב מדי. עוד כוכבית וחצי תינתן למי שמכיר חברה שבחרה לעצב את משרדיה בצורה הדומה למטוס נוסעים (ונאחל לחברה זו אריכות ימים, בניגוד למסעדות)

Refael30

New member
היו צרייכם לעשות לפי דעתי ...!

מוזיאון התעופה הישראלי,או משהו כזה חבל שהשביתו את מטוס הבואינג 707 של חברת אלעל,ואת הדאש של ארקיע,בבוא הימים מישהו יירצה להקים מוזיאון,ולספר את התעופה האזרחית של ארץ ישראל לא ? חבל מאד.

למעלה