שאלה קטנה

קציצון

New member
שאלה קטנה

אני מחפש כבר כמה זמן נגני MP3 באיטנטרנט ובשום מקום חוץ מבאתרים ישראלים אני לא מוצא אחריות מישהו יכול לכוון אותי לאתר שאני יכול לקנות בחול את המכשיר ובכל זאת לקבל אחריות?

weird dust

New member
איזה נגן אתה מחפש?

לאי פוד ולאי ריבר יש אחריות בין לאומית במקרה של קניה מחנות רישמית.

קציצון

New member
כרגע אחד מהמכשירים האלה

או IRIVER H10(20G) IRIVER H320 IAUDIO M3 IAUDIO M3L השאלה היא מה זו חנות רשמית יש המון אתרים למכירה וכרגע אני כל הזמן משווה בין מחירים באתרים אבל אף פעם לא מצאתי אחד עם אחריות

קציצון

New member
עוד שאלה אם כבר מדברים על מכשירים

IRIVER H10 -20G לעומת IRIVER H320 מישהו יכול לתת לי הבדלים משמעותיים? למשל הגודל שלהם וחוץ מזה מה עדיף כי אני רואה שהH10 זול יותר

JustThomas

New member
הבדלים משמעותיים:

עיצוב - הצורה הכללית של הנגנים שונה.יכולת הצגת סרטים - רק לH3XX יש יכולת לנגן סרטים (בקצב של כ10 פריימים לשניה)USB2GO - לH320 (האירופאי) יש יכולת של העברת קבצים ממצלמות \ נגנים \ כוננים שונים "על הדרך", כלומר ללא צורך במחשב מקשר או משהו. רק כבל.איקולייזרים - לH10 יש הרבה יותר מצבי איקולייזר מאשר לH3XX.כניסות - לH10 יש כניסה אחת שהיא גם לצורך הטענה וגם להעברת קבצים (כמו באייפוד). לH3XX יש 2 כניסות USB וכניסה נפרדת למקור חשמל. יכול להיות שיש עוד דברים ששכחתי.

קציצון

New member
הבנתי

וממה שאני רואה הרבה בפורום זה שעדיף את הגירסה הארופאית של H10 כי מקבלים שלט? או שאני טועה. עוד שאלה מצאתי אתר שאומר שהוא מוכר עם אחריות ואזה הלכתי לאתר שלIRIVER אמריקה והאתר לא היה ברשימת אתרים של WHERE TO BUY זה בעייתי או שסתם כל העסק הזה מפוברק כדי שהם יכוונו אותך לאתרים שמשלמים להם?

Aviad1987

New member
לא מקבלים שלט

הגרסה האמריקאית לא מאפשרת שימוש בH10 כDOK (שזה חיסרון רציני לדעתי). בקשר לשאלה השניה באמת אין לי מושג איך המנגון הזה עובד אני בטוח שיש עוד הרבה חנויות שלא נמצאות שם ואפשר לקנות מהם. נתון לשיקולך...

קציצון

New member
dok?

הכוונה להעברת קבצים ללא מחשב? השאלה היא שחייבים אז שני מכשירים כאלה לא? אני לא יכול נגיד להעביר מIPOD של חבר שלי אלי שירים נכון אני חייב שני מכשירים זהים? אז שניה בשום גירסה לא מקבלים שלט עם הIRIVER H10?

weird dust

New member
לא מקבלים שלט עם האיץ 10.

הקטע של דיסק און קיי זה שאתה יכול להשתמש בנגן כדיסק קשיח חיצוני. בין השאר זה גם להעביר שירים בלי תוכנה. זה לא קשור להעברה בלי מחשב, העברה בלי מחשב דרך USB OTG זה רק באייץ 300.

weird dust

New member
תשובות

ה-H10 מאוד נחות יחסית לגירסה האירופאית. יש לו בעיה לתפקד כדיס און קי ועוד כל מיני דברים שהם פחות משמעותיים. איפה שכתוב וואר טו ביי שם תקבל אחריות חלקית בארץ. אני בכל זאת לא ממליץ לקנות מאמריקה ולהשקיע קצת יותר ולקבל יותר בארץ.

קציצון

New member
מאיזו בחינה

כי באמריקה אני יכול לקנות ב1150 בערך ופה ב1800 ה650 שקל האלה צריכים להביא לי חתיכת תמורה, מה זאת אומרת יש לו בעיה לתפקד כדיסק און קי?

weird dust

New member
קישור להבדלים

אני מצרף קישור להבדלים. אם מישהו יחליט לתרגם זה יכנס לשאלות הנפוצות של הפורום.

weird dust

New member
בקשר למחיר

כשאתה מביא לארץ נגן הוא מחוייב במס בין 17 ל34 אחוז. אז תחשב כמה זה יצא ותיראה שעדיף את זה של הארץ כי הטווח קטן מאוד יחסית. אם אתה מתכוון להבריח אתה עלול להיתפס ולהיקנס עד כפול מהמס המקורי. אתה לא יכול להגיד הוצאתי את זה מהארץ כי אתה חייב להצהיר על כך ביציאה מהארץ. בקיצור, חבל להסתבך.

קציצון

New member
טוב עכשיו באמת דילמה

כי מצד אחד אני יכול לקנות את הH10 20G במחיר מצויין מצד שני אם הוא לא DISK ON KEY אני ממש לא צריך את ה20G

weird dust

New member
בגלל זה קונים בארץ, או H300.

בH300 ההבדלים פחות מורגשים במכשיר אלא יותר בחבילה ומה שמקבלים.

קציצון

New member
ומה בקשר לIAUDIO

גם להם יש את ההבדלים שלהם? כי גם אותו מצאתי במחיר הטוב ועם אחריות השאלה אם הוא נקרא דיסק און קי

weird dust

New member
אין להם יבואן גדול בארץ

כזה כמו ידע או ארקדיה שנותן אחריות בין לאומית. ישנםמכשירים שמקבלים בכל העולם אחריות חוץ מבישראל. זה קטע כזה שלא כל יבואן נותן אחריות בין לאומית.

למעלה