זה פשוט בלאגן אחד גדול כל העסק הזה
ק קציצון New member 15/6/05 #22 שאלה אחרונה יש לך מושג אולי של איזה חברה הדיסק קשיח של IRIVER H10 20G כי מוזר לי שההפרש בינו לבין ה6G הוא 17$
שאלה אחרונה יש לך מושג אולי של איזה חברה הדיסק קשיח של IRIVER H10 20G כי מוזר לי שההפרש בינו לבין ה6G הוא 17$
ק קציצון New member 15/6/05 #24 והוא חזק? כי אני ממש לא מבין איך ההפרש בין שני המכשירים כל כך קטן זה לא מסתדר ובכלל איך ה20G הוא רחב או לא נורא?
והוא חזק? כי אני ממש לא מבין איך ההפרש בין שני המכשירים כל כך קטן זה לא מסתדר ובכלל איך ה20G הוא רחב או לא נורא?
H homart New member 15/6/05 #25 אם אני לא טועה הוא כמו של הH320 העשרים ג'יגה הוא חצי מהרוחב של הH320 אבל בכל זאת אני ממליץ על ה320 שבא עם הרב יותר פיצ'רים
אם אני לא טועה הוא כמו של הH320 העשרים ג'יגה הוא חצי מהרוחב של הH320 אבל בכל זאת אני ממליץ על ה320 שבא עם הרב יותר פיצ'רים
W weird dust New member 15/6/05 #27 אני מנסיון יכול להגיד שניתן להישתמש באייץ 300 כדיסק און קי בכל גירסאותיו. ידוע לי שהוא גם מעביר מהר יחסית. לאוהד (מהגלריות) יש מכשיר אמריקאי והוא פועל כדיסק און קי ללא תוכנה.
אני מנסיון יכול להגיד שניתן להישתמש באייץ 300 כדיסק און קי בכל גירסאותיו. ידוע לי שהוא גם מעביר מהר יחסית. לאוהד (מהגלריות) יש מכשיר אמריקאי והוא פועל כדיסק און קי ללא תוכנה.
ק קציצון New member 15/6/05 #28 מה כל כך טוב בH320 חוץ מזה שהוא דיסק און קי? אני לא צריך מסך שמקרין סרטים או תמונות, הוא דיי עבה הוא עולה יותר מדיי מה הדברים החיובים בו?
מה כל כך טוב בH320 חוץ מזה שהוא דיסק און קי? אני לא צריך מסך שמקרין סרטים או תמונות, הוא דיי עבה הוא עולה יותר מדיי מה הדברים החיובים בו?
W weird dust New member 15/6/05 #29 לעומת מי? יש לו זמן בטריה ארוך. מקבלים איתו מטען בטריות ושלט. יש לו אפשרות לחיבור מצלמה. ועוד שטויות. אם אין לך צורך באמת במשהו ממה שנכתב כאן גם האיית 10 20 ג'יגה יספיק.
לעומת מי? יש לו זמן בטריה ארוך. מקבלים איתו מטען בטריות ושלט. יש לו אפשרות לחיבור מצלמה. ועוד שטויות. אם אין לך צורך באמת במשהו ממה שנכתב כאן גם האיית 10 20 ג'יגה יספיק.