אם הADSL והמודם האנלוגי הרגיל שלי משתמשים בתדרים שונים של קו הטלפון.. האם זה אפשרי להתחבר לספק בעזרת המודם ADSL וגם בעזרת המודם האנלוגי (כי הרי הטווחים שלהם אינם עולים אחד על השני) ובכך להגדיל את מהירות הגלישה?
אפשרי בהחלט ואף בדקתי את הסוגיה. הייתי צריך להתחבר עם לפטופ לרשת ולא היה לי כח להגדיר דברים. חייגתי לISP והתחברתי תוך כדי שהמחשב הביתי מחובר לADSL (כמובן חשבונות ISP שונים). (יש להקפיד רק על השימוש בפילטרים של בזק) Antid0t
המודם ADSL שלך יצא מסנכרון. מודם אנלוגי ומכשירי פקס ידועים בזה שהם לא יכולים לעבוד עם ADSL. מאחר והם פולטים רעשים אלקטרוסטיים המפריעים למודם ADSL להסתנכרן. אתה יודע שהמודם שלך מסונכרן ע"י זה שאתה רואה את המנורה השנקראת LINE SYNC דלוקה באופן קבוע על המודם. ברגע שהיא מהבהבת אתה יוצא מסנכרון וכמובן מתנתק... פקסים ומודמים אנלוגיים יכולים לגרום לזה. תנסה ותראה.
מודם אנלוגי ופקס לא יכולים לחיות על אותו קו עם ADSL. יש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעשות את זה. וגם.... תנסה פעם אחת לגלוש בלי מודם אנלוגי מחובר לקו שלך. תראה איך המהירות שלך משתפרת פלאים. ובלי עצבים מאמי.
זה לא פילטר מיוחד לפקס. זה ספליטר. ההבדל בינו לבין הפילטר הקטן והרגיל הוא דבר ראשון בזה שהוא לא רק עושה LOW PASS FILTERING. אלא גם HIGH PASS. עוד הבדל הוא שזה עולה מאתיים שקל לעומת ארבע שקל.
שגם ככה מוסיפה לך איזה עוד כמה DB טובים של ניחות על הקו. ואחוזי התאמצות גבוהים של המודם. הספליטר מפצל את הקו לפני המרכזת. או לפחות אמור. ומגיע עד לנקודה הספציפית שהטכנאי חיבר אליה את המודם. קח את המודם לנקודה אחרת של אותו קו. ויהיו לך בעיות. כי לנקודות האלה אין ספליטינג.
פראנויד קטן. אני מדבר כאן בשם עצמי ובשם הידע הטכני שיש לי. ומהניסיון שלי בתור איש טכני בתחום. ראיתי כאן כמה דברים שנאמרו שאולי היו צריכים תיקון. זה הכל. חבל שאתם לא נחמדים. הייתי יכול להראות לכם כמה דברים נחמדים שאפשר לעשות עם הדבר השחור והמהבהב הזה שיש לכם שם בבית.
אתה לא שם לב. אבל אתה זה שמשתלח. ממש אין לי לא כוח או זמן להתחיל כאן במאבק כוחות. להתחיל למחוק COOKIES כדי להכנס לכאן. אני יוצא מנקודת הנחה שכולם ראו את מה שרשמתי ויקחו את זה לתשומת ליבם. אתה רוצה להאמין שהמצב לא טוב. כאשר האמת לאמיתה שאתה מקבל 1.5 מגה גישה לרשת ATM. כן ני אגיד את זה עוד פעם. ר ש ת A T M. אחוז נרחב מהבעיות שיש בפס הרחב כיום נובעות מהתחנות קצה של המשתמשים ולאו דווקא מהתשתית. או הספקים. אני בא לכאן לדבר על נושאים טכניים. להסביר ולסבר. לנסות אולי גם לעזור לכם לפתור חלק מהבעיות שיש לכם. אז למה להיות לא נחמד?
של מי? זה נחמד שאפשר להאשים אחרים במה שרע לך. אבל אני באתי לכאן להסביר ולא לריב. אתה יותר מתרכז בלהיות צודק מאשר לנסות להקשיב. אמרת שם דברים מאוד לא נכונים בהסברים שלך. אולי לתקן אותך מול כולם זאת טעות?