שאלה קטנה

antidot

New member
אם שמת לב...

אם שמת לב, אני לא מתווכח איתך על הטכנולוגיה שמין הסתם כפי שאני רואה אתה יודע עליה יותר ממני. אם תסתכל טוב, תראה שההודעה שלי מתחילה ב "נראה לי". שזה אומר שאני לא בטוח וזאת רק השערה שלי. בכל מקרה, מה שאמרתי בסה"כ נשאר נכון: לא ניתן לסנן את התנועה של מידע ברמת המרכזיה/ספק... Antid0t

maCr0T

New member
אנטידוט--->

הם? אתה מדבר כאילו זה איזה חיזר, בנבין את הלוגיקה של החייזר?
חוצמזה, מה הבעייה לגלוש בDSL ובאותו זמן לגלוש באנלוגי? לי יש על המחשב שני מודמים (אחד חומרה, איטי עם פינג נמוך, והשני תוכנה, מהיר עם פינג גבוה) והיה לי ADSL, והייתי גולש מצוין, מוריד דרך הDSL וגולש דרך המודם, זה לא כ"כ משתלם אבל לי זה היה חינם..... חוצמזה, לא יפה כל המריבות הקטנות האלה כאן... "פרנואיד קטן".... תתבגר maCr0T

dov98

New member
לוגיקה בצד! אני לא מוכן למילים

כמו: שטוית, פראנויד בפורום ולא חשובה רמת הידע של האומר אותם או תפקידו בכח.

לעומת זאת אתה כן מוכן

להשמצות של גופים מסויימים בתחום. האשמות חסרות שחר של כמעט כל אלמנט ברשת. ותלונות וקיטורים ללא הפסק. אני חייב לציין שלא ציפיתי שתתנהגו בשום צורה אחרת. אתם נופלים לסטיגמה הנכונה.

dov98

New member
וגם אם אנחנו לא יודעים הכל

אנחנו יודעים מספיק כדי להצביע על המחלה.

אני חושב

שהדברים הרבה יותר מידיי מסובכים מכדי להצביע על גורם אחד בתור "מחלה". יש מגוון בעיות ויש מגוון פתרונות לכל בעיה. זה הרבה יותר מסובך.

antidot

New member
אני חושב

שחרגנו מכל הגבולות. הבא נחזור לנושא הפורום... Antid0t

dov98

New member
בוא נעשה ככה! מחר יש ישיבה

בכנסת, והפורום הזה הוציא מכתב עמדה. ישנם מומחים בוועדה אקסטריטוריאליים לבזק. אנחנו נקבל את הפסיקה שלהם!

כאילו שזה משנה לי.

אתה מפספס את הנקודה שלי. אני לא בא להגן כאן על גופים מסויימים. אני נותן הסבר טכני למה יכולה להיות הבעיה. מצידי תקבל את הפסיקה, לא תקבל. זה לא משנה בשבילי. אמרתי לכם. אצלי הADSL עובד מצויין. אני רק תיקנתי כמה דברים שנאמרו כאן והרחבתי בנוגע לטופולוגיה ואבטחת מידע. חשבתי שתבינו. אבל אתם יותר עסוקים בלצעוק "זה לא המחשב שלי. זה הרשת אשמה". יש הרבה מאוד אנשים גולשים שקטים. שאצלהם "הרשת לא אשמה" חשבתם על זה פעם?

dov98

New member
אתאר לך לדוגמה מצב אחד מני

רבים: בגלל המרחק המודם אצלי עובד ברגיל ב70% capacity . יום אחד הפסיק לסנכרן רגיל, אלא עבר זמן. בתמיכה התלבטו עם זה יומיים ולאחר מכן שלחו טכנאי להחליפו (בנוכחות הטכנאי ובבדיקתו התברר שהמ´ נדפק ועבר לעבוד ב90%) . ללא עקשנותי שום דבר לא היה קורה!

אני אשם

שאתה רחוק מהמרכזת? אם זה עושה לך בעיות. תרד לחצי מגה. הניצולת של המודם תרד לה ל25%. והקו יהיה הרבה יותר יציב. *עכשיו מכאן והלאה נכנס אלמנט שנקרא "עקשנות"*

ofirgaon

New member
חברה חברה... אל תריבו בגללי!../images/Emo24.gif

חחחחחח =) אני מוחמא... =))) חחחח סתם תראו, אז התחברתי עם המודם האנלוגי תוך כדי חיבור עם האיידיאסאל.. זההיה נוראי קודם כל הוא התחבר במהירות 7.2KBPS (המודם האנלוגי- כלומר, זה מה שהיה כתוב בחלון החיבור של הוינדוז..). ואז ניסיתי להעלות את וואלה, והוא כאילו לא לקח את החיבור ביחד אלא בחר בחיבור של המודם.. עכשיו, בגלל שזה היה כל כך איטי, אפילו יותר ממתי שאני מתחבר ר-ק עם האנלוגי, אז זה בקושי עלה ואז התנתקתי עם האנלוגי ועשיתי ריפרש.. וזה עלה במהירות של האיידיאסאל. אז המסקנה שלי היא שאי אפשר לחבר אותם ביחד... כאילו.. השאלה המקורית שלי לא היתה אם מבחינת הטכנולוגיה אפשר או אי אפשר.. השאלה היתה אם אני אהיה מחובר עם שתי התקשרויות, האם יהיה ניתן להגדיר במחשב שהוא ישתמש בשתיהן במקביל.. כנראה שלא.. ואני לא יודע איך זה קשור.. לא ממש עקבתי אחרי השרשור.. אבל אני גר בערך חמש מאות מטר מהמרכזייה, רק הבעיה שארון הסעף הוא יותר רחוק מהמרכזייה (כמה גאוני מצד בזק) אז בתכלס זה מגיע לקילומטר.

אין אפשרות

וסתם אם זה מעניין. אני פעם ניסיתי לחבר שני מודמים של ADSL עם שרת WIN2K עם נאט עליו. ולנסות לשתף בין שני המודמים את הקשר. לא כל כך הלך. יכולתי לגלוש בסדר גמור אבל לא עברתי את 1.5 מגה. מה שכן גיליתי שזה מגביל רק לאותו SESSION. זאת אומרת, שאם תוריד עוד קובץ זה גם יעבוד ב1.5 מגה בו זמנית עם ההורדה השניה. לא שזה מעניין ... סתם חשבתי להעלות את זה.

dov98

New member
אין זה בגללך, אני לא יודע איך

ומה חיברת, אבל אני אומר לך 2 דברים: יתכן שלא כל מודם אנלוגי עובד. ב. בודאות אם שמים פילטר(לא נכנס כרגע לאיזה סוג), זה עובד. גם בזק מאפשרים את הפתרון הזה לפקס.

22dudu

New member
אינסטלטור

כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ולראות איך שה-ATM פקוק וכאן מסתיים לו הויכוח שזה מצד הלקוח. כמובן שיש עוד גורמים להתחשב בהם אבל לא כל ההורדות מסתכמות באתר של tucows.com או download.com. בתור לקוח שמוריד המון מהרשת וכמעט הכל מהאיי אר סי אני אומר לך שבחיבור ישיר למשתמשים אני פשוט לא עובר את ה-25 קיי. עכשיו אני אומר לך בביטחון מלא שאין שום בעיה במערכת שלי, אין רעשים בקו וגם אין שום בעיה במודם. כשאין שוק פתוח אין תמריץ להשקיע בציוד. כשיש 27 אלף גולשים על ציוד שלא מסוגל להחזיק כמות כזאת זה מה שקורה! כשיש לך תשתית עגומה כמו שיש לנו אלו הם התוצאות.

maCr0T

New member
עשה לי טובה......

הADSL עובד מצוין? אחי.... אתה כנראה לא יודע מה היכולות האמיתיות של ADSL. מי שאומר שהרשת אשמה זה לא אותם משתמשים עשירים שעשו ADSL לילד, אלה האנשים שמבינים, שמגיעים מתחום הרשתות (אני למשל) שמבינים שזאת לא היכולת של חיבור מעולה כמו ADSL. עוד קטע זה השאלות על נתבים בפורום, את זה גם לא הבנתי, למה לאנשים ראוטרים? בינינו, אני חושב שכמה אנשים מפספסים את המטרה, לא כל מי שיודע מה זה ראוטר צריך אחד, ובשביל רוב האנשים הNAT יהיה דיי מעצבן ומפריע, אפשר לבטל אותו לפעמים, אבל זה בזבוז. רוב האנשים שקונים ROUTER עם NAT צריכים להבין בהגדרתו, זה הרבה שיפור במהירות, זה אחרת, למי שיש מחשב אחד או שניים או אפילו שלושה יכול לחיות טוב גם בלי, לעומת זאת, אנשים שמבינים, עם ציוד קצת מוזר (RACK) שחייבים לעבוד על כמה מחשבים באותו זמן למשל: מחשב 1 הוא שרת של APACHE וMYSQL, מחשב 2 הוא מכונה שעסוקה בו זמנית בקומפיילינג C ועדכון דרך הרשת של כל מיני דברים חיוניים לשרת, כמו למשל, שער דולר. מחשב 3 משמש בתחנת עבודה, למשחקים, וורד, ומחשב 4 לגיבוי. ד"א מצורף לינק להוראות איך להפוך פנטיום ישן לראוטר, הרבה יותר ידידותי עם למישהו יש בעיות, שישאל בפורום או יפנה אלי icq 144251693 אימייל [email protected] maCr0T שחושב שהפורום עושה יופי של עליה שדוב המנהל.

Spectral

New member
עשה לי טובה?

זה פורום רשתות ופס רחב. ברור שנדבר כאן על ראוטרים ומחירים של ראוטרים. נאט לא מפריע. לא אם הראוטר עובד בצורה טובה. ומה לעשות. או שתעבוד עם PPPOA או שתעבוד עם PPTP. תחליט. ובבקשה אל תזלזל ביכולת ההבנה שלי לגבי ADSL. אח"כ יבכו כאן שאני עושה לכם ברד של מונחים טכניים.

maCr0T

New member
אני אמרתי את זה?

אני לא אמרתי לא לדון על חומרות כמו ראוטרים, אני פתחתי ת´רד בנושא כמה שורות למטה.... ברור שנאט לא מפריע, באחד משני מקרים, אתה לא משתמש בו, או שאתה יודע להגדיר אותו. יבכו שתתן גשם של מושגים טכנים, come on... זה שאני לא מרוצה שמשתמשים בארץ בשיטה איטית אומר שאין לי דרך אחרת, אם היתה הייתי מנצל אותה. maCr0T

למעלה