מה שמוזר זה שאתה אשכרה שומע 88FM
H hadas2401 New member 4/5/07 #20 יוני יא חמורה תשלחי לי כבר תמונות!!!!!!!!!!!!! ונזכרתי אתמול, זאת שמשחקת ב50 דייטים ראשונים זאת דרו ברימור.
יוני יא חמורה תשלחי לי כבר תמונות!!!!!!!!!!!!! ונזכרתי אתמול, זאת שמשחקת ב50 דייטים ראשונים זאת דרו ברימור.
H HiPpiE Boy New member 8/5/07 #34 יונקיפליץ,שתקי סבתא לימדה אותי לסרוג עכשיו אני יכול להתחרות בך |סתם זה יוצא לי מה זה עקום היא כול הזמן הייתה צריכה לתקן חחחח|
יונקיפליץ,שתקי סבתא לימדה אותי לסרוג עכשיו אני יכול להתחרות בך |סתם זה יוצא לי מה זה עקום היא כול הזמן הייתה צריכה לתקן חחחח|
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 13/5/07 #35 בשתי מסרגות??? רציני??? ועשיתי צעיף 3 מטר... אתה לא יכול עלי
H HiPpiE Boy New member 3/5/07 #13 חחחחחחחחחחחח איזה ניצחת? מה כולכך מפתיע לשמוע היהודים בגלגל''צ?????
° °•°ShAnShuNa°•° New member 3/5/07 #14 נו..לא קל...זה קצת מפתיע!../images/Emo10.gif נו באמת..מול "קח אותי"?? זה כמו להגיד שהשמיעו את נינט
ז זמן אור New member 6/5/07 #30 ../images/Emo55.gifסליחה סליחה.... אני שמעתי את 'בסוף תבכו' ו'סוף העולם'. מישהו רוצה לנצח את זה?
S so fuckin Specialll New member 2/5/07 #9 לשיר קוראים "בואי דינה" והוא לא של היהודים, הוא של מופע הארנבות של ד"ר קספר.