שאלה קטנטונת

אנגלינה

New member
שאלה קטנטונת

יש סידרה בימי שישי שניקראת הכי גאים שיש ( סדרה ממש ממש טובה) ובדרך כלל אני מקליטה אותה ורואה אותה למחורת בכל מקרה באחד הפרקים נאמר המשפט הבא "אתה יוצא עם מקסימום הנאה ומינימום בולשיט" ורציתי לדעת האם זה באמת ככה אצלכם האם באמת זאת התפיסה? מקווה שזה לא אישי מדי ולא יפריע לאף אחד שאני שואלת..... פשוט מתענינת אנגלינה

תשובה קטנטונת...

אני לא חושב שאנשים בוחרים את זהותם המינית לפי איזה מין הוא מקור לפּחות בולשיט (אנשים פשוט לא בוחרים את זהותם המינית...). בגדול כן, אני חושב שהנושאים העולים בין בני זוג מאותו המין הם שונים קצת מאשר אצל זוג "מעורב". בכל זאת, Men are from Mars, women are from Venus... , אבל זה לא קיצוני כמו שניסה להגיד הדוד בסידרה.

MARMELAD

New member
לדעתי זה ממש ככה בקרב ציבור מסוים

אלו מבינינו המתכנים גם ה"סטוציונרים". הם מחפשים זיון, רצוי עם מישהו חתיך. לא רוצים קשר, לא רוצים כבלים. ולכן זה בהחלט מקסימום הנאה מינימום בולשיט. נפגשים, מפטפטים שתי דקות, נכנסים למיטה, יוצאים ונפרדים. בלי רגשות אשמה, בלי סרטים. הבעיה... כשאחד מהשניים הוא סטוציונר.. והשני לא! אז האחד הולך לדרכו שמח וטוב
... והשני... נכנס לסרטים של "מה לא עשיתי בסדר? למה הוא לא מתקשר? בטח אני לא מספיק טוב בשבילו" וכהנה וכהנה. אז כאמור, זה נכון, אבל רק בקרב אוכלוסיה מאוד ספציפית. וגם ב"הכי גאים שיש" בראיין נהיה פחות ופחות סטוציונר ולכן הוא גם נכנס לקשר עם הג´סטין שלו.. MARMELAD

אנגלינה

New member
תודה על התשובה ו...........

וואי איך הייתי רוצה להכיר ידיד הומו זה החבר הכי טוב בעולם לחברה שלי יש כזה זה פשוט אנשים מדהימים אז תהנו ותכירו חתיכים וכמובן תתאהבו הרי זה הכי חשוב אנגלינה

MARMELAD

New member
בבקשה ו....

וואי איך הייתי רוצה חתול סיאמי זאת החית מחמד הכי טובה בעולם לשכנה שלי סימה יש כזה זה פשוט חתול מדהים אחותי - צאי מזה!!! זה שמישהו הומו זה לא אומר שהוא אחלא בנאדם... קודם כל האופי אח"כ המיניות..... וכאן אצלנו תמצאי הרבה שהם גם מקסימים וגם הומואים MARMELAD

נועם*

New member
מרמלמי גדול!!!!!

אני קורא את ההודעה ואני ניקרע מצחוק, אני רוצה ידיד הומו! מה אנחנו רכוש?! מה קונים אותנו בסופר ב9.99, ?

MARMELAD

New member
תפסיק, אתה לא יודע שהיום

ידיד הומו IN חולצת משבצות OUT?

*אלה*

New member
קראתי וחשתי צורך להגיב....

אני בד"כ בפורום השכן - לסביות, אבל קפצתי להציץ מה קורה אצלכם. תראו, אני מבינה למה היא התכוונה בזה שהיא אמרה שהיא רוצה להכיר ידיד הומו, והכוונה היא רק טובה, היא פשוט לא נוסחה כהלכה... יש בעייתיות מסויימת עם ידידים בנים, כי תמיד יש איזשהו מתח שמתפתח והורס את הכל. כל בחורה היתה רוצה ידיד קרוב, שייתן לה לפעמים עצות טובות או פידבקים על לבוש ומראה, בלי שהוא ירצה בסתר ליבו לזיין אותה גם. זה דבר מאוד הגיוני שרק גבר הומוסקסואל יוכל לשמש כידיד כזה... בתור בחורה שמסתדרת הרבה יותר טוב עם בנים מאשר עם בנות, אני מבינה לליבה לגמרי וגם אני הייתי שמחה אם אחד מידידי היה הומוסקסואל. מקווה שהבהרתי קצת את העניין, ואתם לא מרגישים כמו חיית מחמד אחרי הכל... רק אושר! *אלה*

MARMELAD

New member
../images/Emo8.gif ברור.... אני סתם מקניט......

צורת הכתיבה פשוט גרמה לי להרגיש כמו מוצר השבוע בערוץ הקניות..... אבל לעניין הידיד ההומו התורן.. אני מבין למה לבנות יש צורך בידיד כזה, בדיוק כמו שלהומואים יש צורך בידידה. לא סתם לכל הומו יש את החברה הכי טובה... ובואי לא נשכח גם שבכמה שנים האחרונות ההומואים די דחקו הצידה את הלסביות בתור "הקטע האופנתי של השנה"... פעם בכל פרסומת היו זוג בלונדיניות משרבבות שפתיים והיום כבר חצי מהדוגמנים החתיכים שלנו צועקים "לאאאא... זאת אקונומיקה....." ושרים בקול סופרן שירים למיונז.. ולכן גם זה נורא אופנתי שלכל אחת יש את החבר ההומו המגניב (גם אפשר לראות את זה בטלויזיה שבכל סדרה יש את ההומו הציני-אופנתי-משעשע-מוחצן שכל תפקידו הוא להגיע פעם בכמה זמן, לברבר על החבר הנוכחי וללכת) והבנות שרוצות חבר הומו.... רק בגלל שזה "מגניב"..... אליהן אין לי סבלנות. MARMELAD

*אלה*

New member
אני איתך... ../images/Emo45.gif

אין ספק שהקטע הפך "איני" משהו... וגם לי אין סבלנות לבנות מהסוג הזה... אתה חייב אבל להסכים איתי שהפרסומת לאקונומיקה נוראית... מי לעזאזל הקופירייטר שלה??? והמיונז? אני מקווה בשבילכם שהוא לא אחד מהקהילה...
ועכשיו, חזרה לפורום שלי. חג שמייח לכולם! *אלה*

MARMELAD

New member
כן, אבל

איזה כיף לראות אותו "לא, זאת אקונומיקה..." כמו ילדה מהשכונה וההוא מהמיונז... אני בכל מקווה שהוא לא מהארץ

InnerKid

New member
ומה עם המתנדנדים ??

אלו שגם מחפשים קשר וגם מחפשים סטוצים כשהם חרמנים? אלה יכולים להיות במוד של סטוץ ופתאום הם ירצו דווקא לכוון לקשר. וגם ההיפך. הם יכולים להיות במוד של קשר ובסוף מתברר שזה סטוץ (ואז זה לגמרי
)

MARMELAD

New member
אז הם....

יכולים להינות גם וגם אבל גם להיפגע..... בקיצור, ההמלצה שלי - להיזהר ולא לפתח ציפיות מוגזמות

MARMELAD

New member
אוי ... ה../images/Emo23.gif הזה...

מה שלא נעשה - רק בעיות יש לנו ממנו יופרט הלב לאלתר

InnerKid

New member
דווקא לא תמיד יש בעיות....

כהוא פתוח...... העולם נראה הרבה יותר טוב...

InnerKid

New member
נע ונד

היום הרבה יותר פתוח מפעם אבל יש תנודות... בכל זאת לב... דינמיות וכאלה אתה יודע..

Oy vei ../images/Emo4.gif

אנשים, במקומכם הייתי מחביא את דיאלוג הלבבות מאחורי העובדה שהוא התנהל בין 5-6 בבוקר
יש להזכיר שענייני הקשר והסטוצים מתנהלים משני איברים שונים לגמרי בגוף, שהמדע מעולם לא הצליח למצוא תקשורת בינייהם... בוקר טוב

MARMELAD

New member
טוב, יש שעות ביממה

שמוציאות מאתנו את הרגשנות.. ולאחרים גורמות לראות פייט קלאב בשש בבוקר

למעלה