שאלה קטנטונת

והפתרון...

...שהמציאו לא מעט משטרים מוצלחים בתחומם היה עוצר.

סליחה?

האם הייתה זו הערה כלפי? יש לך בעיה עם לראות פייט קלאב בשש בבוקר?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!

MARMELAD

New member
נא לא לקפוץ

א ניבסך הכל מציין שיש לנו עיסוקים.. מממ... מוזרים יחסית לשעה שש בבוקר

crazy girl!!!!

New member
גאים לא בוחרים להיות גאים

הם פשוט נולדים ככה ויש כאלה שנולדו ככה שמתכחשים לזה ולמרות שהם נמשכים לבנים הם מתחתנים עם בנות בגלל שהם פוחדים מהתגובה של הסביבה... יש לי שני ידידים הומואים מתל אביב... ואין בזה שום דבר רע ככה הם מרגישים וזה זכותם לעשות מה שהם רוצים אני לא מבינה למה לא מקבלים אותם......

MARMELAD

New member
באמת לא בוחרים

אבל עוד לא יודעים מה בעצם הופך בנאדם להיות גיי. יש כאלה שבאמת מתכחשים לעצמם ומתחתנים, יש כאלה שאפילו לא יודעים שהם מתכחשים לעצמם, כמו חרדים גייז שלא יודעים אפילו שמה שעובר אצלם בראש נקרא הומוסקסואליות... ויש כאלה שיש להם באמת משיכה לבנות ולכן הם מתחתנים. רק שלפעמים המשיכה הזאת היא לא דו-מיניות כמו שהם חושבים, אלא הומוסקסואליות. והמשיכה שלהם לבנות היא לא ממש משיכה פיזית אלא משיכה "רגשית".. כלומר הם מרגישים שהם מתאהבים בבחורה אבל בעצם מתאהבים ברעיון של להיות עם בחורה ולכאורה לחיות חיים נורמליים. אבל שוב, אין חוקים. על כל דבר שנכתוב נוכל למצוא מישהו שיבוא ויוכיח לנו את ההפך המוחלט... כל עניין המיניות עדיין לא ברור לי...

למעלה