אינויאשה לא פדופיל אין כמעט אבדל גיל בינו לבין קאגומה, רק בערך 200 שנה
H HANSAMA New member 5/5/05 #33 אינויאשה לא פדופיל אין כמעט אבדל גיל בינו לבין קאגומה, רק בערך 200 שנה
ס סנוביש מיאוו New member 5/5/05 #22 אנוכי תסביר לך מזה פדופיל בנאדם מבוגר שיש לו משיכה לבנות קטנות, ולא מדובר על בנות 16 או 15 למרות שזה גם נכנס לקטגוריה הזאת... אלא מדובר בבנות ממש צעירות! עוף צעיר של ממש! ><
אנוכי תסביר לך מזה פדופיל בנאדם מבוגר שיש לו משיכה לבנות קטנות, ולא מדובר על בנות 16 או 15 למרות שזה גם נכנס לקטגוריה הזאת... אלא מדובר בבנות ממש צעירות! עוף צעיר של ממש! ><
H Horse Wishper New member 5/5/05 #23 לא מדויק../images/Emo70.gif זה בן אדם שיש לו משיכה מינית לילדים, זה יכול להיות גם בנים וגם בנות- ובעיקר קטינים. כמו מייקל ג'קסון הוא פדופיל
לא מדויק../images/Emo70.gif זה בן אדם שיש לו משיכה מינית לילדים, זה יכול להיות גם בנים וגם בנות- ובעיקר קטינים. כמו מייקל ג'קסון הוא פדופיל
L loligoth New member 5/5/05 #26 ../images/Emo54.gif אממ... הוא ביקש מילדונת בת 11 לעשות לו ילד. בהחלט פדופיליה ;]
H harar8 New member 5/5/05 #15 קוהארו היתה בת 14 ,כמירוקו נפגש איתה לראשונה קוהארו היתה בת 11 מאז עברו 3 שנים וכשהם נפגשו היא הייתה בת 14.
קוהארו היתה בת 14 ,כמירוקו נפגש איתה לראשונה קוהארו היתה בת 11 מאז עברו 3 שנים וכשהם נפגשו היא הייתה בת 14.
L loligoth New member 5/5/05 #28 ../images/Emo54.gifנצל"ש-שאלה בתמונה: נאראקו או הקוקסינל הזה מהפרק הקודם?
F Fay Wood New member 5/5/05 #29 אני די בטוחה שזה נאראקו... בגלל העיניים.... טחחח המוזר ההוא מהפרק הקודם באמת היה קוקסינל XD גאד האודם!!! האודדםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!
אני די בטוחה שזה נאראקו... בגלל העיניים.... טחחח המוזר ההוא מהפרק הקודם באמת היה קוקסינל XD גאד האודם!!! האודדםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!
ג גברת אינויאשה New member 5/5/05 #34 נאראקו שקסי! והוא לא קוקיסינל כי הוא בעלי!! ;__; ותאמינו לי יש לו את כל האבירים שצריך וגב שקסי ומצולק!! נאראקו: טלי בואי לחדר טלי: באה טוב העבודה קוראת לי P:
נאראקו שקסי! והוא לא קוקיסינל כי הוא בעלי!! ;__; ותאמינו לי יש לו את כל האבירים שצריך וגב שקסי ומצולק!! נאראקו: טלי בואי לחדר טלי: באה טוב העבודה קוראת לי P:
F Fay Wood New member 5/5/05 #36 ../images/Emo23.gifהגב של נאראקו...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif