שאלה קיומית חשובה!

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Larik

New member
שאלה קיומית חשובה!

אם היה לכם דיג´ימון איך אתם חושבים שהוא היה נראה?

DiGiHiLa

New member
תשובה..

אני חושבת שאם היה לי אז היא הייתה אדומה דומה טיפה לוימון.....

pokegirl

New member
יש לי, יש לי!

לא באמת
ציירתי-

DiGiHiLa

New member
גם אני ציירתי פעם...

קצת שונה..אבל איפה שמתי את זה???אני מבולגנת כמו דיוויס אני יודעת......

ash 1

New member
אני ליפני שנה המצאתי לעצמי דיג´ימון

ציירתי סקיצות פשוטות של כול השלבים שלו, מהדיג´י ביצה עד המגה, ועוד דיג´יגדילה מעל המגה. ל3 מהגדילות שלו יש שינויי צורה, אני אפילו המצאתי לו את כול המיתקפות שיהיו לו. כמובן ובוודאי שהוא הדיג´ימון הכי חזק שקיים, כי אני לא יכול בלי, אבל לא רציתי שהוא יהיה בילתי מנוצח ורשע ולכן רוב הגדילות שלו והכוחות שלו תלויים בשאר הדיג´ימונים. לדוגמא הוא לא מסוגל ליגדול לדיג´יגדילה מעל המגה, בלי שכול הדיג´ימונים יתנו לו את הכוחות שלהם. והדיג´יגדילה ה3 או 4 (לא ממש זוכר אני צריך ליבדוק) היא בעצם דיגי´יגדילה משולבת, של 2 דיג´ימונים אחרים+האנרגיה שלו. במשך הזמן אני המצאתי 4 פרקים עליו, ועל כול מיניי קרבות שהוא השתתף בהם, רציתי לצייר קומיקס, אבל אין לי מספיק כישרון לזה, ואני כבר שכחתי פרק אחד. בעצם הדבר היחיד שלא חשבתי עליו הוא שם בישבילו ולכול הצורות שלו. נ.ב כשאמרתי סקיצות אני היתקונתי לזה. אני צירתי ראש במקום אחד, רגל במחברת אחרת, יד על דף והכול בקישקושים. ולכן אני לא יכול לפרסם את הציור שלו.

ash 1

New member
זה היה בבית הספר

מה עוד אפשר ליהיות בבית הספר מאשר משועמם כול היצירות שלי נוצרו במחברות ובבית הספר וגם את הפרקים המצאתי בבית הספר יענו זה לא שאני יושב בבית ומתחיל לתכנן לעצמי דיג´ימון זה בא לבד בשיעורי לשון וחשבון וגאוגרפיה וכו´

Snake Bandage

New member
אני המצאתי המון דיג´ימונים...

...אבל אף אחד מהם הוא לא הדיג´ימון שותף שלי.
אני החלטתי לאמץ לעצמי גובלימון וקונמון כשותפים. את גובלימון ורוב הדיג´יגדילות שלו (אוגרמון, מומימון ופרעהמון) הייתי צריכה לעצב קצת כדי שיתאימו לאופי שלו (אופי של נמושה ממוצעת). את פרעהמון השארתי כמו שהוא, כי לא מתעסקים עם מלך.
עם קונמון וצורת האלוף שלה, פליימון, לא הייתי צריכה לעבור עיצוב מחדש, אבל את צורת העל שלה, ארוקנימון, שיניתי קצת, כי יש לי קשיים בציור שפתיים.
את צורת המגה של קונמון, ארניימון, המצאתי לבד, כי הדיג´יגדילות הקיימות (באבאמון [דיג´ימונית זקנה עם מטאטא] ודיימון [נו, אתם יודעים מי זה]) לא נראות לי. הציעו לי גם את פאראסימון (טפיל מכוער עם עין ירוקה ענקית ופה במקום הלא נכון), אבל זה ממש לא נראה לי...
אני כל כך לא מקורית. ;;;^^

Larik

New member
אפרופו מומימון

איך התבאסתי כשהוא וארוקנימון מתו בעונה השניה

Snake Bandage

New member
´בושתו של אוקווה´... האימה...

השבוע בו ´בושתו של אוקווה´ עלה לאוויר בפעם הראשונה בערוץ הראשון היה השבוע הנורא בחיי. לא רק שראיתי את הדמויות האהובות עלי מתות אחת אחרי השנייה, גם יום אחר כך היה ה-11 בספטמבר, וכולנו יודעים מה קרה אז.
בלי קשר ל-11 בספטמבר, ´בושתו של אוקווה´ בכלל יכול להרוס לי את היום. בפעם הראשונה (והאחרונה) שראיתי את הפרק בשלמותו, בכיתי חצי שעה, רעדתי עד סוף היום, והיו לי סיוטים למשך חודש שלם. אני יודעת שאני נמעת כמו פסיכית רצינית, אבל היי, זו אשמתי שמאוד נוח להתחבר אל ארוקנימון ומומימון נפשית? עד היום אני לא מוכנה לצפות ב´בושתו של אוקווה´, ולא מאמינה למשמע אוזניי כשמישהו אומר שהוא אהב את הפרק הזוועתי הזה. והחיבה שלי לארוקנימון ומומימון התגברה מאוד מאז הפרק. כמו שאומרים, ´את לא יודע כמה משהו חשוב לך עד שהוא נעלם´.

Snake Bandage

New member
איזה מהם?

יש לי כמה תמונות שלו. הוא אחד מהדיג´ימונים האהובים עלי. אני מצרפת אחת בתור התחלה.

Snake Bandage

New member
../images/Emo3.gif תודה לך אבוד עצות...

טוב, נו. הנה עוד תמונה של פרעהמון, בשביל הכיף.

ash 1

New member
יו מגניב

אני זוכר שהיה אתר עם פוקדע של דיג´ימונים היהי שם איזה 10,000 דיג´ימונים עם מידע עליהם אבל האתר היה ממש לא מסודר כולו מבולגן וגם בטבלת הגדילות היו בעיות לדוגמא היה כתוב שדווימון דיג´יגודל לגריימון מילחמתי ושלילימון משנה צורה לאיזשהוא דיג´ימון שאני לא מכיר אבל הוא ביכלל לא דומה לה

זה לא בהכרח לא נכון

אני לא זוכר אם דווימון יכול לדיג´י גדול לגריימון מלחמתי אבל לכל דיג´ימון יש בהחלט כמה צורות שונות שהוא יכול לדיג´י לגדול אליהן תלוי איך המאמן שלו מגדל אותו. הרבה יותר קל להבין את זה אחרי שמשחקים במשחק כמו digimon world שחרשתי עליו אבל עדיין לא הצלחתי לגדל את כל הצורות האפשריות, יש בערך 30 אפשרויות במשחק הזה אני חושב ולכולן צריך להגיע מ-4 צורות fresh בלבד. משחק מומלץ ביותר לפלייסטיישן

למעלה