שאלה קיומית חשובה!

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Snake Bandage

New member
כנראה האתר הלך לפי הקלפים...

לפי הקלפים, סקאל גריימון יכול להפוך לפרעהמון, רואוצ´מון יכול להפוך למיוטיסמון, והכי גרוע, אנג´מון יכול להפוך לאנג´וומון!

ash 1

New member
חחחחח

אנג´מון לאנג´וומון יש לי שאלה מאיפו אתם מכירים את כול הדיג´ימונים האלה? ועוד שאלה למה המציאו כול כך הרבא דיג´ימונים עם לא מיתכוונים להראות אותם בסידרה? ובקשה עם אתם מכירים את הדיג´ימונים מאתרים אזס תפרסמו אותם ועם לא אז תפרסמו כמה תמונות יפות של דיג´ימונים במיוחד מגה

Digi Lista

New member
יש עוד מלא דיג´ימונים שלא נראים...

חלק מהדיג´ימונים מופיעים במנגה(שמזה בעצם התחילה הסדרה),חלק מופיעים רק בסרטים(כמו הגדילות של אנג´מון ואנג´וומון בסרט השלישי),חלק מופיעים רק בקלפים... היפנים לוקחים את העניין בצורה הרבה יותר רצינית משאר העולם, זה כולל המון דברים שאין לנו וכנראה גם לא יהיו כמו הדיסק שרק הבנות שרות בו... לגביי אתר עם כול הדיג´ימונים אני אנסה לשים בקישורים בימים הקרובים(הוא שמור לי רק שעד שאני אכנס לקישור המתאים...)

יאקומו

New member
הדיג´ימון שלי!

מכיתה ה´ (ואני עולה לז´!) כבר אירגנתי לי את הדיג´ימון (ואני מדברת רק על הטירון!): הוא יהיה בגודל של נינג´רה (נמרה בת שנתיים, לבנה עם נקודות שחורות, מהסידרה "הנסיכה טנקו") יהיה לו כמו קולר זהב על הצוואר, ויקראו לו ווילרמון! נ.ב על תצחקו עלי!!!!!!!!!!!!!

למעלה