שאלה קצת חטטנית

GalaxyVoice

New member
שאלה קצת חטטנית

אבל מכיוון שכולם פה אנונימים אז אני מרשה לעצמי לשאול את זה.
עד כמה אתם חסרי ניסיון בזוגיות ?
אני למשל מעולם אפילו לא הייתי אפילו בדייט והכי רחוק שהגעתי עם בחורה זה נשיקה עם בחורה שיכורה (שאני לא באמת מחשיב בגלל הנסיבות).
Now you

אריאל362

New member
מעט מאוד מגע מיני

אבל נשיקות וחיבוקים ומגע פיזי רגיל היו בהחלט
וגם יצאתי עם המון בחורות, אפילו יותר מדי!

iba90

New member
יש לי ניסיון מיני...

התנשקתי בדייטים וכו׳ אבל אף פעם לא הייתי בזוגיות וזה מה שחסר כרגע...למרות שאני אסתפק גם ביזיזות חח

Lee Rock

New member
גם אני לא יוצא לדייטים

זה פשוט לא מרגיש לי דרך טובה להכיר מישהי...
הניסיון היחיד שלי זו מישהי מהצבא, וזה לא החזיק מעמד הרבה זמן. בעיקר בגלל עניין של מרחק וזמינות.

אז איך אתה כן חושב/מתכנן

להכיר בת זוג?
אנימ בינה שאתה כבר אחרי הצבא, אז אולי בלימודים עוד יש צ'אנס, ואם לא אז בעבודה, ואם לא אז....???

אז מה? אתה הולך למסיבות? גם זו אפשרות, בהחלט, אבל סתם מעניין אותי לדעת - אם לא בדייטים, אז איך כן להכיר בת זוג פוטנציאלית?

Lee Rock

New member
אני לא שולל דייטים לגמרי

אבל אני אעדיף שיהיה כזה שיש בו יותר מ"פגישת עסקים" כזו בבית קפה או במסעדה. אם יש כנס מעניין או אפילו סתם לטייל נראה לי שאפשר להכיר יותר טוב... בכל מקרה אני לא שולל שום מסגרת, כדי להכיר

am i am

New member
שכבתי עם בערך תשעה או עשרה בחורות.

אני חסר ניסיון לשעבר. עד גיל 26 לא שכבתי מעולם עם בחורה, ולמעשה אפילו הפעם הראשונה שהתנשקתי היתה גם בגיל 26. מגיל 26 ועד היום (32) הדברים השתנו...

dori78

New member
אני מקווה בשבילך

שמדובר בתשע או עשר, לא תשעה או עשרה...
אלא אם כן זה היה בתאילנד והתבלבלת קצת

Light18m

New member
עד גיל 25

יצאתי להרבה דייטים, אבל היה לי פחד ממגע.
הכי רחוק שהגעתי זה שמישהי ניסתה לנשק אותי.

אממ...

ניסיון זוגי לא ממש יש לי.
יצאתי לכמה דייטים בחיים או למשהו שהיה אמור להיות כדייטים חחח
התנשקתי עם אין ספור גברים! סתם סתם, הקצנתי את המספר כי באמת אני לא יודעת עם כמה התנשקתי אבל התנשקתי...
שכבתי גם עם כמה אבל לא כזה הרבה פעמים (ועדיין מספיקות אצבעות של יד אחת כדי לחשב את כמות הגברים)
אה ואני בת 23 וחצי...

אני נשואה ועם הרבה ניסיון בדייטים...

לפני בעלי לא התנסיתי מינית והוא הראשון שלי, ושמחה שהוא הראשון שלי כי איתו הרגשתי הכי בטוחה ומוכנה לזה

לפני זה היו כל מיני דברים מיניים אבל אף פעם לא סקס במלוא מובן המילה.

למעלה