שאלה קצת חטטנית

אממ...

שלושה דייטים עם אותו הבחור (לא רציפים. שלוש צ'אנסים למשהו בינינו, שלוש תקופות זמן שונות).. נשיקה ראשונה עם אותו הבחור.

דייט וחצי עם בחור אחר.. נשיקה שנייה ושלישית עם אותו הבחור.

וזהו. לבינתיים. :)

בתולה בתולה,אבל לא צריך להגזים כן?

אומנם לא בעלת ניסיון מיני אבל כן עם ניסיון בדברים אחרים

ולא בא לי כרגע לפרט פה מה עשיתי ולא עשיתי...עונה "בקטנה"

חמוד1975

New member
יש נסיון, אבל לרוב בני ה-16 של היום יש יותר:)

כבר כתבתי על כך בעבר, אבל בגלל שזה שרשור ספציפי לעניין הזה, אחזור.
עד גיל 23 בערך, לא יצאתי לשם דייט, לא התחלתי עם בנות, לא כלום.
מאז ועד גיל 29 יצאתי ללא מעט דייטים, אבל גם במעט שלא היו חד פעמיים, לא היה כל מגע. כלום. עם הרוב גם לא רציתי שיהיה.
בגיל 29, במסגרת קשר שהתחיל רציני התנסיתי (סוף סוף) באופן מלא. מאז יצא לי לשכב עם עוד 3 בחורות, ולא לתקופות ארוכות מדי.
הפעם האחרונה היתה גם במסגרת קשר שהתחיל כרציני ושרד חודש וחצי, והיתה כבר לפני למעלה משנה וחצי! בקיצור, לא קל:)
ושוב, אני מדגיש שאני ממש לא מכוער ואין לי בעיות חברתיות...

not lonely

New member
הרבה פה ענו על הנושא של הדייטים

אבל אני לא ממש רואה קשר בין דייטים לזוגיות. למעשה הקשר הוא המעבר בין דייט כשמתחילים להכיר לנקודה שכבר שם יודעים שהזוגיות התחילה.

כשאתה יוצא לדייט פעם ראשונה או אפילו פעם שניה זה לא ממש קשור לזוגיות.

למעשה לא יודע מה היא זוגיות. אני מתכוון שאני לא חוויתי אותה. אבל כן יצאתי לכמה דייטים.

Reyn

New member
לא באופן מחייב, אבל בהרבה מקרים יש קשר:

הרי אם אנשים נמצאים פה בגלל שהם חוששים להתחיל עם המין השני, או לא משתפים פעולה מתוך ביישנות כשמתחילים איתם, או שיש להם חרדה חברתית כלשהי, או בגלל בררנות קיצונית שגורמת להם לפסול אחרים, אז הם יתקשו להגיע אפילו לדייט, ולכן יתקשו להגיע לקשר.

יש אנשים עם בעיות אחרות שלא מונעות מהם להגיע לדייט אבל כן מונעות מהם להגיע לקשר - בדרך כלל אלה דווקא בעיות ממוקדות יותר, שאפשר לפתור באופן מצומצם יותר (למשל, חשש ממגע > קיום סטוץ או פגישות עם סרוגייט או משהו כדי להתגבר על החשש).

חסרת כל ניסיון.

יצאתי לשני דייטים רק לאחרונה.. באחד היה חיבוק פרידה מנימוס בלבד. לא נשיקה ולא כלום.
אני לא יודעת אם להגדיר את זה כדייט - כשהייתי בת 18 הכרתי בחור והיינו נפגשים לדבר באיזה פארק במשך כמה שבועות. זה היה נחמד עד שהוא התחיל להמרח עליי והפניתי את הראש כשהוא ניסה לנשק אותי, זה נגמר דיי מהר אחרי זה. אז גם לקחתי צעד אחורה מכל עניין הדייטים/בחורים עד לפני חצי שנה [בערך] כשהחלטתי שהגיע הזמן לנסות שוב [כן, לקחתי הפסקה של 8 שנים. קורה].

עונה

התנשקתי עם צפרדעים כי חשבתי שהם יהפכו לנסיכים
וזה לא קרה

נגעתי בזין... וואו
זה לא כזה נורא

מה עוד אתם רוצים לדעת?

הייתי בזוגיות דביקה ונוראית

ועד עכשיו מתאוששת ממנה..

לא לפעמים מאמי
חובה לגעת כמה שיותר

עם איזה עלון פלייבוי סקסי
או סרט כחול לבן

not lonely

New member
מה עוד אנחנו רוצים לדעת?

זה לא משנה, כי את לא מספרת יותר מדי.

עד שמוציאים ממך משהו זה קורה בפוקס.

BlacKitten

New member
אוקיי

יצאתי לכמה דייטים בחיים....התנשקתי עם שלושה סה״כ
עם האקס מעבר לנשיקות ונגיעות היה מין אוראלי ואוננות כמה פעמים (כשאני הצד הנותן לרוב...לא הסכמתי להוריד מכנסיים בכלל, הרשתי לו לגעת בי רק דרך)
בקשר הרציני האחרון שהיה לי (חודשיים) היה נסיון אחד ויחיד לחדירה שכשל לצערי

avi1283

New member
עד גיל 26

כמעט ובלי ניסיון בכלל (משהו כמו דייט אחד), ואז זוגיות של שנתיים.

שני דייטים

השני הסתיים במשהו כמו נשיקה, אבל זה היה יותר כמו נשיקה של שני ילדים. או שני בעלי חיים. לא סגור על מה זה היה בדיוק, מוצלח זה לא היה.

helix2

New member
שני דייטים עם מגע מיני (נשיקות+מזמוזים)

הפעם הראשונה היתה כשהייתי בן 13 והיתה לי מעין.. חברה/ידידה/יזיזה בת 14 או 14 וחצי. היינו מתמזזים בעיקר בהסעה הביתה (ההסעה היתה דיי ריקה והיינו יושבים בסוף). זו היתה הפעם שהתנשקתי, נגעתי בחזה נשי והרגשתי נגיעה נשית באיבר שלי.
הפעם השניה היתה לפני כמה שנים עם בחורה שאיתה התמזמזתי פעמים ואף חלקתי נשיקה צרפתית ראשונה (עדיין זוכר את התחושה המדהימה של הלשון שלה בתוך הפה שלי), אבל זה לא הלך מבחינה רומנטית, אבל נשארו חברים טובים עד היום.

חמוד1975

New member
וואו, אני המום ומקנא...

איך דברים מעניינים כאלו קורים לכל מיני אנשים ולי מעולם לא? בגיל כזה צעיר בכלל לא עלה על דעתי שיכול לקרות לי משהו כזה. זה היה משהו שרק בסרטים יכול לקרות, והנה, מסתבר שזה מבוסס מציאות.

צפיתניק

New member
אוקיי..

אז.. היו בדיוק שתי בחורות שאיתן התנשקתי בחיי.. האחת היא ידידה שרצתה "להיות הראשונה שלי" וזה היה מאוד סתמי, עם השניה היה הרבה יותר לוהט, אבל זה לא הוביל לשום דבר רציני (ובאותו הזמן ממש לא היתה לי בעיה עם זה..)
מאז, עברו כבר כשבע או שמונה שנים..
וכרגע, יוק.. אין כלום באופק :)

למעלה