שאלה קצת יותר אישית

מיסטרמר

New member
אחרי שכתבת כותרות בצורה כל כך יפה

תוכלי לפרוט את זה? לתת תוכן למסגרת המאוד יפה שנתת פה?

AlabamaW0rley

New member
איזו מסגרת? איזה פירוט אתה רוצה?

אתה צריך חפירה ארוכה ומפורטת יותר? אמרתי מה שרציתי לומר: גם אם על פני השטח היחסים נראים טובים ורומנטיים, הם יכולים להיות נטולי רגש ולכן אין להם עתיד. ע"מ להמנע מסיטואציות כאלה, לדעתי, כדאי להשתדל להיות יותר פתוחים ולא לעשות דברים רק כי זה הטקס. מה עוד לבאר ולפרש לך? מהי פתיחות? מה זה "נטול רגש"? מהי אותנטיות? מהי אמת? האם אלוהים קיים??

מיסטרמר

New member
אוקי, אשאל שאלה ספציפית

אם הדייט שלך עושה משהו בזמן הדייט, לפי מה את מחליטה/קובעת אם הוא עשה זאת כי צריך לפי חוקי הטקס או כי הוא באמת רוצה לעשות את זה למענך?

מיסטרמר

New member
אני שואל מהסיבה הבאה

נכון, אני עושה פעולות כאלה ואחרות בזמן דייט כחלק מהחיזור. אני עושה את זה כי אני רוצה לעשות את זה, כי הבחורה מולי מעניינת וגורמת לי לרצות לחזר אחריה. החיזור מגיע בכל מני דרכים אז מעניין אותי, מהמבט שלך, לפי מה את קובעת אם הבחור המחזר, עושה את זה כי הוא "צריך" או כי הוא רוצה לחזר !אחרייך!

AlabamaW0rley

New member
אוקיי,

קודם כל, מה שאמרתי לגבי הדייט תקף גם לגבי. גם אני עשיתי דברים "טקסיים" שלא עמד מאחוריהם רגש.
אז איך בכל זאת אני יכולה להגיד מתי החיזור הוא מכאני ומתי עומד מאחוריו רגש?
לא יודעת להגיד לך. אנשים מתקשרים בהרבה רמות וכנראה קשה לזייף משיכה. ממש אין לי כללי אצבע. הוא יכול להיות כזה שמשלם בדייטים ומביא וורדים אבל זה עושה בדיוק... כלום בלב. מנגד, קולגה ששולח במייל ברכה ליום האישה יכול לייצר את התחושות הכי רומנטיות.

למעלה