שאלה קצת מתוסבכת...

אם לא, אז לא...

אני מודה שאתה מסקרן אותי, ואני אשמח לשאול אותך כמה שאלות. יכול להיות שחלקן יהיו לא "פוליטקלי קורקט" או אישיות מדי, אז תרגיש חופשי לא לענות (ותרגיש חופשי לשאול בחזרה). אתה מציין שדחף מיני קיים, אבל לא מתנקז לכיוון של יחסי מין; אז במה בעצם הוא בא לידי ביטוי? כלומר, אם להיטפל קצת לשפה, מה הוא "דוחף" אותך לעשות? חיבוקים ונשיקות, למשל? (בעיניי הם הרבה פעמים קרובים יותר לחום ולקרבה, מאשר ל"דחף מיני"). כמו כן, כתבת שאתה מאונן, אבל זה נשמע שרק כדי "לצאת לידי חובה". אז למה, בעצם? (זו באמת שאלה). כלומר, אם זה לא "תורם" לך שום דבר, מה גורם לך לחזור לזה? הפסקה של תחושת אי נוחות פיזית שקיימת אם אתה לא עושה את זה? (ברמה של, נגיד, אדם שצריך לשירותים, ואז חש הקלה כשהוא מתרוקן, אבל לא "נהנה" מהפעולה עצמה). מניסיוני (ולא מן הנמנע שיש כאן הבדל גדול בין גברים לנשים) אני יודעת שכשניסיתי לאונן מתוך "חובה", כלומר "כולם עושים את זה, אז אולי אני אנסה גם וזה יגרום לי להרגיש יותר נורמלית, או שאני אצליח סוף סוף להבין את הגדולה בזה" זה לא הוביל לשום מקום, וזה אפילו קצת הביך אותי ביני לבין עצמי. אבל ביום הראשון שזה עשה לי... אורגזמה? לא יודעת, כי זה לא נמשך הרבה זמן; אבל נגיד, צמרמורת נעימה בכל הגוף זו הגדרה לא רעה; ובכן, זו הייתה תחושה שהיה לי רצון לשחזר, בהחלט. בהמשך ציינת תחושת סלידה טבעית מגוף האדם. האם זה כל גוף שהוא? גם נשים וגם גברים? גם הגוף שלך? ובמה זה בא לידי ביטוי? פאסיבי (רק להסתכל, למשל) או אקטיבי (מגע ואילך)? אי נוחות כשאתה מסתכל על אנשים עירומים? במציאות, או מספיק בתמונות / וידאו? או אפילו בים? או שרק אם הם מתגפפים וכן הלאה? האם אתה משתדל כמה שפחות לגעת באנשים, גם אם הם משפחה וחברים? או שרק מגע מיני הוא בעייתי? או רק מגע מיני שמוביל למקום לא רצוי? מה עם להחזיק ידיים, או להתחבק? הלוואי שסקס היה דבר קטן ולא חשוב בחיים
הוא אכן לא נוכח בחיים שלי (לא באופן אקטיבי לפחות), אבל הוא כ"כ נוכח בעולם... וכפי שציינת בעצמך, זו לרוב תחנה הכרחית בדרך למשפחה...
לא לאהוב מלפפון זה שקול ללא לאהוב תנוחה מסוימת; אתה מוצא תנוחות אחרות. אני מרגישה שלא לאהוב סקס זה כמעט כמו לא לאהוב אוכל: זה משהו בסיסי שרוב בני האדם עושים גם כדי לשרוד (שרידות של המין האנושי), אבל בעיקר עושים בהנאה (מאותה הסיבה, אגב), ואני לא. אם זה היה אוכל, כנראה הייתי נאלצת להתגבר על הגועל (או שהיו תוקעים לי הזנה לוריד...
)... אז אני לא חייבת לקיים יחסי מין, אבל זה משגע אותי שכולם רוצים ואני לא. או ליתר דיוק: אני רוצה לרצות! אוף.

AL212

New member
למה את רוצה לרצות?

כדי להשתייך לנורמה? בשביל להיות בזוגיות\זוגיות+ילדים? כי את מרגישה שאת מפספסת הנאה שקיימת אצל אחרים? לי באופן אישי, הדבר היחיד שיכול להפריע בזה שזה יכול להקשות על מציאת חברה (למרות שבתפיסה שלי זה לא נתפס כמכשול משמעותי, ואני לא מוצא את עצמי מתלונן על מר גורלי כאסקסואל). חוץ מזה, אם סקס הוא מגעיל הוא יכול להיות מגעיל בכל רמה ובכל תנוחה. אפשר לא לאהוב מלפפון, ואפשר לא לאהוב לגעת או להתקרב לגוף אחר. את יכולה לענות על השאלות ששאלת אותו בעצמך?

star2o

New member
לאסורם היי!

יש סתירה בדברים שכתבת! מצד אחד אתה כותב שאתה סולד ממין וניגעל ממנו..! ומצד שני אתה מדבר על זוגיות עתידית... אז סליחה לפי דעתי אתה לא א-מיני וסליחה איך אתה מתכוון לחיות בזוגיות.... אם אתה סולד ממין...? בכלל קשה לי להאמין שישנם גברים שהם א-מיניים אמיתיים. בגלל המנגנון המיני שלהם, הם חייבים לעשות מין, אתה לא יכול להתעלם... מכך,שאתה יצור שהטבע ברא אותו כך שהוא יהיה חייב לעשות מין! ואני מתכוונת רק לגבר! המנגנון של הנשים שונה לחלוטין! אני יכולה לחיות שנים בלי מין ולא יקרה לי כלום! אבל הגבר לא!!

AL212

New member
טוב

אני נאלץ להסכים. נראה איך תגיבי כשיכנסו אסקסואלים אחרים ("אמיתיים") עם הודעה דומה

"אמיתיים" במרכאות כפולות, זה אומר מה?

שהם לא באמת אמיתיים כי... הם לא נולדו כאלה? הם מתחזים וסתם נכנסים לפורום כי משעמם להם והם מחפשים אנשים לעצבן? או שאתה מתכוון ל"אמיתיים" באמת, תהא הגדרתך לכך אשר תהא? אני מבינה שניסית להעביר איזושהי נקודה (אולי עוקצנית משהו) במשפט הזה, אבל אני לא בטוחה שאני מבינה מה.

AL212

New member
האמיתיים

מתייחס לאסקסואלים חסרי משיכה מינית, אלה שנולדו ככה, ואף אחד מתוך הפורום אף פעם לא מציע להם טיפול פסיכולוגי כי הם המיינסטרים של הפורום (אנשים מחוץ לפורום, כמובן שיכולים להציע מתוך בורות).

אני לא טורחת לעשות חלוקה כזו מלכתחילה

של "אמיתי" ו"לא אמיתי". איך בכלל אפשר לשפוט או למדוד דבר כזה? אני גם לא חושבת שאם אדם נולד עם פוטנציאל X אבל בסוף יצא לו Y, אז הוא פחות "אמיתי". ומה אתה יודע בכלל על המיינסטרים של הפורום? אתה מכיר כאן את כולם מרגע לידתם? ולמה אתה חושב שאדם באמת יכול לדעת אם הוא מה שהוא מלידה, או שאולי הוא מדחיק חוויות ילדות שהוא אפילו לא מודע להן, למשל? אני לא ממהרת לקבוע בנחרצות עובדות שלא נחקרו לעומקן. בכל מקרה, זה לא משנה לנקודה: אתה יכול להגדיר את עצמך איך שאתה רוצה ואיך שאתה מרגיש ומוצא לנכון, וזה יהיה אמיתי מבחינתך באותה המידה. אם אתם שלם עם עצמך וטוב לך, זה העיקר. רק אם יש בך רצון לשנות בעצמך משהו, בין אם נולדת ככה או התעצבת ככה (וזה נכון להרבה תחומים בחיים, לאו דווקא למין), אז יש כל מיני דרכים וכלים שיכולים לעזור, ופסיכולוגיה היא בסה"כ רק אחד מהם. אני חושבת שבסופו של דבר הסיבה שאני כ"כ נפגע ונעלב מעצם הרעיון, הוא שאתה מחזיק בתפיסה של "אם אתה הולך לפסיכולוג, משהו דפוק אצלך" (/ יש לך בעיה וכו'). כיוון שאני לא מאמינה שהקשר הזה הוא נכון בהכרח (הוא יכול להיות, כמובן; אבל הוא לא מחוייב המציאות בעיניי) אני לא רואה ב"לך לפסיכולוג" עצה מעליבה או מזלזלת (אלא אם היא באמת נועדה להעליב). אם בן אדם בא ואומר "אני מאושר, כיף לי בחיים, אני מרגיש שלם עם עצמי ועם מי שאני" – אני מורידה בפניו את הכובע ואומרת "סחתיין". אני לא אציע לאף אחד ללכת לחפש את עצמו אם הוא כבר מצא, גם אם התשובות שלו שונות מאוד מהמציאות שאני מכירה, או מהניסיון שלי. מצד שני, אני כן קוראת כאן הרבה תגובות עגומות, של אנשים מבואסים, לא רק בגלל היחס מהסביבה, אלא פשוט כיוון שלא קל להם להתמודד עם עצמם ועם העולם. אז רבאק, מה רע בלנסות עוד אפשרויות? מה החטא הנורא בזה?

AL212

New member
בדבר אחד את טועה

אני ממש לא חושב שמי שהולך לפסיכולוג הוא דפוק. אני כן חושב שהולכים בד"כ לפסיכולוג בעקבות בעייה, אבל בעייה לא גוררת דפיקות. אנחנו אפילו לא בוחרים לרוב את הבעיות שלנו. מה שהפריע לי זה שמתייחסים להיגעלות מסקס כאל בעייה (זאת בעייה אם להזה מפריע, אבל זה לא חייב להפריע). בסדר, כבר אמרת שהרגשת מדבריו שיש לו בעייה, שהוא לא שלם עם זה. אני לא יודע על סמך מה הרגשת ככה (אולי השלכה מהחוויות שלך), אבל אין טעם להמשיך להתווכח.

מקמיקא

New member
אני יכול להזדהות עם כל מילה

במיוחד עם הנושא של לראות גוף ולהתלהב ממנו, אבל לא לרצות לממש את ההתלהבות הזאת, ולהרגיש דחייה ממנה. אבל בסופו של דבר זה תלוי בך, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להיות אסקסואל או לא. אם חוסר החשק המיני הזה מפריע לך, אולי כדאי שתפנה לטיפול פסיכולוגי כפי שהציע לך מישהו פה כבר, או שאתה יכול לנסות להשלים עם העובדה ולחיות איתה, זה תלוי בך. בכל מקרה הכי חשוב שתהיה שלם עם מה שאתה בוחר :)

למעלה