שאלה קצת פילוסופית.

lmatan1

New member
אז נשים רודפות צדק מעניין מאוד,

רק בבקשה מכם תשתדלו לא לרמוס את הגברים שעדיין נותרו בדרככם הצודקת,

lmatan1

New member
אז נשים רודפות צדק מעניין מאוד,

רק בבקשה מכם תשתדלו לא לרמוס את הגברים שעדיין נותרו בדרככם הצודקת,

niva99

New member
אשתדל להלך בזהירות על קצות אצבעותי

כפיל בחנות חרסינה.

lmatan1

New member
את בדרך כלל מתעללת בנחותים ממך,

חרסינה כפיל חנות מה זה קוד גאוני ,

niva99

New member
מתעללת? נחותים? WTF ?

אני מנסה לדבר בהגיון. הכי פשוט. בכי צרוף. התעללות זה פורום אחר כמדומני.

lmatan1

New member
ק על תכעסי אני פשוט לא מבין אותך,

האם חסמת את הדרך לכל אהבה שרוצה לגעת, האם את מקודשת רק לאישך בלבד,

lmatan1

New member
תומר ידידי אני לא שופט לטוב או לרע,

יש כאן למעלה שאלה של איך לגרום לבחורה לרצות משהו, התשובה של ניבה סליחה על השם שיצא לי בעברית, היא אומרת שלא מוצא חן בעיניה שבחורה מחפשת מגבר כתף להשען עליו,שוב אני לא שופט אבל ניבה לדעתי לא מאפשרת כניסה להאהבה צרופה ומתחמקת מתשובה ברורה לגבי היחס שלה לגברים ,ולשאלתך,,,אשה מקודשת זה לא אומר שהיא רכושו שו הגבר, או שפחה של גבר אחד, נהפוך הוא אשה היא ישות אצמאית מלאה באהבה שיכולה לשמח הרבה גברים וכל זאת אים היא תשתחרר מכבלי הקדוש שבדרך כלל כובל אותה לגבר אחד בלבד ולכן היא מבטת את התיסכול שלה בפגיעה בגברים אחרים כי היא כבולה ומפחדת לפגום בקשר הקדוש ולכן חשוב מאוד להבין אשה במשמעות של האם היא משוחררת ויודעת באמת מה היא רוצה, זוהי דעתי שבזכותך כתבתי במאמץ אמיתי להבין את הנשים שלנו ונשים בכלל,

niva99

New member
תלמד תומר תלמד!

זהו, עכשיו אתה יודע כבר הכל. (איזו בעסה,סתם נירשמת ללימודים-בזבוז של שעות אקדמיות)....

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif ללמוד ממנו? לא תודה.

כל בסיגנון כתיבה הרוחני והמלא באהבה לא מזיז לי. מלוקק לחלוטין. מצטער אבל זו דעתי.

niva99

New member
חשבתי שירדת לסוף דעתי-

מין סיגנון כתיבה הפוך על הפוך. נראה לך שזה מה שניסיתי לרמוז- כאילו דא?

niva99

New member
yeah right

be yuorself- no matter what they say. שיהיו לך חיים נעימים ןמעניינים. חבל לך להתעצבן בגלל אנשים כמוני. שיהיה רק אור ואהבה.

Multik

New member
ויתור על העקרונות

לפי דעתי אין משהוא כזה ואם בכול זות אהבה או אפילו התאהבות יכולה לתשתש אותם לפחות באופן זמני! אם יצליכו להוכיך לי את ההפך אני אראה את עקרונותיי כ שגויים והם יעלמו מעצמם!

למעלה