שאלה קשה ואכזרית! ^^

w0nkas

New member
שאלה קשה ואכזרית! ^^

איזה שיר של רדיוהד אתם הכי אוהבים? אני אישית מעדיף להתאבד מאשר לענות על השאלה הזאת..

Alice108

New member
אין אהוב

אבל נדבקים לי כל מיני בכל מיני תקופות. עכשיו זה קרמה וסטריט.

Pygmy puff

New member
דווקא אין לי בעיה לענות על זה

Let Down ללא ספק.

Faust Arp

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי, זה אחד השירים הכי יפים של רדיוהד, וגם בכלל. מדהים פשוט, כל פעם שאני שומעת אותו עוברת בי תחושה שאי אפשר לתאר אותה בכלל

Karma Killer

New member
דווקא לא קשה לי להחליט בכלל..

יש שלושה שהם העיקריים וזה street spirit climbing up the walls how to disappear completely ובמצבים מסויימים גם lucky נכנס לקטגוריית הBEST OF THE BEST

RonnnyS

New member
זה משתנה:/

אצלי אישית זה משתנה בפעם לפעם, כרגע אני עם "סטריט ספיריט" ו"פאייק פלאסטיק טריס" שפשוט מדהימים ומרגשים אותי כל פעם מחדש, קשה לי לתאר את התחושה הזאת. אני רוני בת 15
רדיוהד היא אחת הלהקות המרגשות והמוערכות בעיניי, אין הרבה דיסקים שמצליחים לרגש אותי כמו "ד'ה בנדס" האהוב עליי שלהם. אשמח להשתלב

Xknight

New member
הוא אומנם לא הכי אהוב עליי אבל

אין ספק PARANOID ANDROID זה המאסטרפיס שלהם על כל שינוי הקצב והמורכבות שבו. כמו שלקווין יש את רפסודיה בוהמית, או לגאנס רוסס יש את NOVEMBER RAIN, להם יש את זה.

קוֹבּ

New member
השאלה הזו לא קיימת

אבל בינתיים אבחר שלושה: how to disappear completely pyramid song street spirit שבת שלום.

omer1789

New member
שאלה בהחלט קשה, זה באמת משתנה..

כרגע זה Lucky אבל לפני מה ימים זה היה Jigsaw Falling Into Place אז זה משתנה לעיתים קרובות... אני חייב להגיד קצת על האבה שלי לרדיוהד, זה התחיל בזה שניסיתי לשמוע את OKC ופשוט לא התחברתי, ואז לאחר כמה חודשים ניסיתי שוב ושמעתי את creep, karma police ו- parnoid anderoid, משם השרך לאהבה היתה קצרה, אני השגעתי את כל האלבומים ופשוט ה-ת-א-ה-ב-ת-י, כל פעם מחדש שאני שומע רדיוהד אני נכנס לתוך איזה משהו שקשה להסביר ורק יכול לאודות לחבורה הנפלאה הזאת, שנפגשה שם באוקספורד ויצרה את המוזיקה האלוהית הזאת. עוד משהו קטן שמאוד "מעצבן" אותי- ניסיתי להשמיע לחבר טוב שלי רדיוהד והוא דווקא אחד ששומע מוזיקה סבבה וזה, הוא אומר מזה החרא הזה? זה גרוע וזה, אותו דבר עם אחותי (בת 15) ,דברים כאלו משגעים אותי, באותם רגעים רציתי להוריד להם כאפות חחח, לכם זה לא קורה? שאנשים מזלזלים ברדיוהד ואתם לא מבינים איך?! איך אפשר פאק! אלה הלקה הכי טובה שקיימת! אי אפשר להגיד עליהם שזה גרוע! מצטער על החפירה אבל הייתי חייב.

Arpeggi

New member
גם אותי זה עיצבן פעם...

אבל עם הזמן הבנתי שהאנשים האלה פשוט לא מבינים כלום במוזיקה! אז שימשיכו לשמוע פופ (ואתה יודע מה תום אמר על פופ)...

Pygmy puff

New member
כשהוא אמר את זה

הוא אמר גם (צרח, יותר נכון) "I wanna be Jim Morrison", אז...הכל בערבון מוגבל.

למעלה