שאלה קשה ואכזרית! ^^

אזירפאל

New member
דווקא אני הבנתי את השורה הזאת אחרת

קראתי איפשהו פרשנות לשיר, שאומרת שתום בעצם מבקר את כל התרבות שקמה בעקבות ג'ים מוריסון, שכל אחד יכול לנגן על גיטרה ולהקים להקה. ובאותו הרגע הם כבר 'כלום', חסרי משמעות. מה גם שבהופעה החיה מ-MTV הוא מוסיף אחרי "ג'ים מוריסון" "Fat, ugly, dead", כך שזה די מגביל את החיבה שלו כלפיו.
אבל כמובן, זו רק פרשנות.

Pygmy puff

New member
אני יודעת.

וזה לא. זה היה בצחוק, חשבתי שזה מובן.
(ואני בת)

RonnnyS

New member
האמת שדיי קשה להתרגל לרדיוהד,

הראשון שלהם ששמעתי היה OKC, ואני זוכרת שבפעם הראשונה ששמעתי אותו בכלל לא התלהבתי. שלא לדבר על Kid A שאותו שמעתי אחרי אוקיי, לא התייחסתי לטראקים כשירים בכלל ודיי עזבתי את זה. אחרי כמה ימים מאז התחלתי לשמוע שוב והייתה לי הרגשה ממש שונה לגביהם
באמת שקשה להתרגל לרדיוהד ואני לא זוכרת שהיה לי את זה עם עוד להקה אבל מה שבטוח כשהתחלתי לשמוע אותם זה היה אחד השבועות המדהימים ביותר בחיים שלי, לא יודעת אפילו איך לתאר את זה. לא פעם ולא פעמיים ניסיתי להכיר לאנשים את רדיוהד והם תמיד זלזלו או במקרה הקצת יותר טוב הסבירו וזרקו לי משהו כמו "זאת מוזיקת דיכאון". כמובן שהם לא יודעים מה הם מפסידים:/

פוֹלי

New member
כרגע...

Street Spirit שלא משנה מה יקרה, עדיין לא נמאס
Jigsaw Falling Into Place, פשוט יפה... Faust Arp Reckoner זהו לבינתיים

e-shfiyut

New member
וואו, קשה...

נכון לעכשיו FAUST ARP, ו-BLACK STAR. אבל זה משתנה מפעם לפעם.

Arpeggi

New member
החמישייה שלי...

1. street spirit 2. paranoid android 3. climbing up the walls 4. pyramid song 5. how to disappear completely למרות שמחר זה יכול להשתנות...

ענברי9

New member
אני לא מבינה

איך אף אחד לא הזכיר את בודיסנאטצ'רס. זה שיר גאוני!!! הוא הפייב שלי כרגע.

ענברי9

New member
מ...ה?

ואו אין לך אפילו מושג כמה אני לא מסכימה איתך.! הוא פשוט יפייפה, מההתחלה עד הסוף

קוֹבּ

New member
../images/Emo2.gif.

הוא לא שיא היופי או הרדיוהדיות, אבל הוא אדיר בעיני. בין היחידים שאני אוהב באלבום החדש. יש לו מלא גישה. וגם קצת הומור עצמי, נראה לי. אבל אולי זה רק אני.

למעלה