שאלה רצינית לי אליכם....

טל של 4

New member
שאלה רצינית לי אליכם....

מכיוון שאנחנו (גם אני) לא מצליחות לשמור על שרשורים רציניים (כי ניסחפים וזה נורא כיף), ומכיוון שיש לנו המון משתתפים אנונימיים שרוצים ללמוד מאיתנו אבל לא מענינת אותם הברברת מה דעתכם על הרעיון הבא: כשאתם כותבים משהו רציני תוסיפו בתחילת הכותרת את האיקון הבא :
שממש אין לו שימוש בפורום זה, וכך כל צופה לרגע ידע מה "רציני" ומה לא. מה דעתכן??????

לי אין בעיה אבל....................

מכייון והאייקון הוא דגל הגאווה - גאים וגאות אז הוא יתפס בעיני אנשים כקשור לתחום שאינו התחום בו אנו דנים ??? אולי?

קרנושה

New member
שרית.......

שלא תחשבי שאני לא מגיבה לך... לא מצאתי מסר אישי ממך...

יום.

New member
לקחתם את זה ללב הא?

לא יודעת.. אני תמיד חשבתי שהפרט צריך להתאים את עצמו לכלל ולא הכלל אל הפרט בא מישו נתן כאן ביקורת לא בונה בעליל ואתם החלטתם לקחת את זה עד לכאן? נוח לכם במסגרת הפורום איך שהוא עכשיו? השיארו ככה קרן את אומרת שזכותו של הקורא מהצד לקבל דיונים רציניים איזו זכות? אם הוא ההי רוצה דיונים רציניים הוא היה בא ובונה אחד! להבדיל בין השירשורים? אם תתנו לכל ביקורת להשיע עליכם ככה בסוף תגיעו לפורום שעשוי במתכונת ששנואה עליכם אתם בניתם את הפורום הזה בצורה שראיתם לנכון אם מישו לא חושב כך שיבוא ויישנה שלא יטיל פצצה וישאיר אותכם לעשות את העבודה השחורה את אוהבים את הפורום? השאירו אותו כמו שהוא

טל של 4

New member
יום אני מורידה בפנייך את הכובע!!!

מכולנו את הכי צודקת בעיני!!! כמה כיף היה לי לקרא מה שכתבת, כל מילה בסלע. אהבתי!!!!!!! את גורמת לי להעריך מחדש את כל הדור שלך!!!!

nonana

New member
יום אני רואה את הרגישות וחדות

ההבנה שלך אבל תני לי כמה דברים להבהיר. הפורום נפלא ככה. אבל ישנם קוראים שאינם שותפים מלאים כאן- וחדשים קשה להם להכנס לכל זה. הפורום יכול להשאר ככה אבל עם שינויים קטנים שיכולים לעשות טוב לנוספים. לא זאת המטרה? העיניין הוא לא השיחה שהיתה אתמול עם שתי הבנות אלא עם אמהות שהן רוצות להיות שותפות בעינינים קונקרטיים וממש מפחדות להכנס לפורום כי הוא נראה כמו קליקה סגורה למרות שאני ואת ורבים אחרים שבפורום יודעים שזה לא כך- הרי כל אחד מבורך. אז כל החלטה שתתקבל אני חושבת שתבורך- מצד כולנו עם נשתף פעולה. וקבלי ממני

anat30g

New member
הזהרתי מפני זה בעבר

לפני כמה שבועות העליתי את הנושא... כשמישהי שהכרתי בהריון עם תאומים אמרה לי שהיא לא מרגישה נוח בפורום שהוא נורא חברי ואפילו משפחתי כמו שהפורום הזה התפתח להיות... לא שאני רואה פיתרון - למעט לעבור למסרים אישיים שלא תמיד עובדים...

anat30g

New member
לי אין בעיה עם זה

אני חושבת שאני קפצתי על הפורום מראשית דרכו.... אבל הריונית שהפנתי אמרה לי שהיא לא מרגישה נוח להתפרץ למקום שנראה כמו קליקה סגורה ולמרות שהבטחתי לה שהיא תתקבל בסבר פנים יפות זה לא גרם לה לחזור....ככה שכנראה יש עם זה בעיה. אני חייבת לומר שאני לא הכרתי אף אחד מחברי הפורום לפני כן - אבל אני לא אדם ביישן ולי אין בעיה להתפרץ... ענת

יום.

New member
נונאנא....

אני לא יודעת כמה את פעילה בפורומים שונים/אחרים אבל הרשי לי להגיד לך מתוך נסיון כל פורום אחרי מספר ימים או שבועות יראה כמו קליקה סגורה וכל השינוים שבעולם לא ישנו את העבודה הזאת כי מה לעשות... אחרי מסר ימים אנשים לומדים להכיר אחד את השני בערך נגיד ותשנו את המתכונת של הפורום (וכאן אני רוצה להגיד שאין לי בעיה עם כל מתכונת פורום שלא תיהיה בממילא אני בוחרת את הדיונים שמתאימים לי) אחרי מספר ימים יבואו עוד "צופים מן הצד" ויתלננו על כך שהמתכונת הזאת לא מתאימה להם ואז מה? משנים שוב? כמו שאמרתי כבר בהודעה הראשונהשלי אם למישהו מפריעה המתכונת של הפורום שיבוא וישנה שלא יצפה ממכם שנוח לכם עם הפורום כמו שהוא לעשות את העבודה בשבילו והוא יבוא לו כמו מלך וישתמש במוצר הגמור לפי הזמנה שלו הפורום הוא גם שלכם ובעיקר שלכם השתמשו בו בצורה שנוחה לכם ולא "לצופה מהצד" אם הוא רוצה לבוא לכאן ולשנות משהו בשמחה אבל לא לגרום לכם לשנות ובטח שלא בקיצניות שכזו

nonana

New member
נכון- גם אני שותפה לפורומים אחרים

ואני יודעת את מסר הדברים- אבל- העיניין הוא הרבה מעבר לכך- פורום הזה יחסית חדש- ולא קורה כלום במידה והוא עובר שינויים קטנים- זה לא אומר שלא יהיו שיחות קפה למיניהם הרי כולנו יודעים שזה מה שמחייה את הפורום- ואפילו שיחות הקפה האלו נחוצות ביותר. אבל- ואבל גדול במידה ובאה מישהי עם בעיה שעסקנו בה כבר אז לא להכניס הודעות אישיות בכדי שאם נביא את השירשור שוב שיהיה בו את העיצות שנתנו כבר ולא נצטרך לאמר מחדש שוב אותם הדברים העיניין הוא לא בתוכן אלא איפה לכתוב.

קרנושה

New member
יום אהבתי ואני מעריכה את מה שכתבת

ועם זאת מסכימה עם נונאנה... סה"כ לא מדובר שאנו הולכים לקראת מהפכה בפורום ממש ממש לא.....אך אם נקפיד קצת על נושא השירשורים ..הצופים/מצטרפים חדשים יהנו גם הם ואולי יום אחד יפתחו ויגיבו ואז גם אנחנו מרוויחים חברים חדשים...אני אוהבת את הפורום ואוהבת את כולכם ועם זאת לא סוגרת את הדלת נהפוך הוא רוצה להרחיב את השער שיכיל יותר ויותר... ואני מתעלמת בתגובתי ממה שקרה אתמול ומסתכלת קדימה על היתר...וזה מה שחשוב לי...בקרוב (אולי עוד היום) אוסיף להודעת המנהל כמה פיסקות שיסבירו ויבהירו את אופי הפורום..ואציב בפניי מטרה גם אם היא לא הכי קלה לנסות ולשנות את נושא השירשורים...אנסח הודעה שלא תישתמע לשתי פנים לגביי אופי הפורום ואחרי קריאת ההודעה מי שימצא את עצמו מתחבר עדיין לפורום הרי הוא מבורך... אני לא רוצה שחבר/ה בפורום יפחדו לכתוב כעת משהו בגלל שהם לא ידעו אם זה מקובל על הפורום או לא...לא זאת הכוונה...אני רוצה שתמשיכו לכתוב כל מה שכתבתם עד היום...רק מבקשת לעשות אבחנה בין השירשורים... הרעיון שטל העלתה נשמע הגיוני באופן מסויים להדגיש שהשירשור הזה הוא שירשור מלמד/דיוני/עינייני לעומת שירשור שהוא לא...ולכן חשבתי ככה: כל מי שפותח שירשור (משמע הודעה חדשה מקורית צהובה) יוסיף אייקון קבוע מראש...למשל:
=שירשור ברברנות (הצעת קפה...בדיחות, על הא ודא)
=שירשור רציני, עינייני, מלמד וכו´... אך לא ליד כל הודעה אלא רק בפתיחת שירשור חדש... מה דעתכם?

יום.

New member
טוב לא נותר לי אלא להסכים.....

אני בכל אופן לא ממש אוהבת פורום עם הכללים יותא מדי ברורים אבל אני מניחה שמעט כלים לא יהרסו את הפורום הזה רק תזהרו שהוא לא יהפוך למקום קר בגלל זה ועוד משו קרן האייקון הזה
יעלם אחרי ט"ו אז אני לא מציעה לבחור בו וגם לפי דעתי לא צריך לשים איזה "שלט אזהרה" לפני כל דיון אני חושבת שהמשתפים בפורום הזה מספיק אטלגנטים כדי להבדיל בין דיון לדיון יום

קרנושה

New member
לגביי החבר החדש ../images/Emo140.gif

אני נותנת את הראש שלי אם יעלימו אותו אחרי טו בשבט.....תזכרי מה שאני אומרת זה הולך להיות הלהיט של הפורומים ... לגביי החברים אני בטוחה שהם ידעו לעשות הבדלה בין שירשור סתמי לדיון רציני...אך לא קל לך יותר כשהשם שלך מודגש ואת יודעת אך לחפש את הודעתך ולפי זה לחפש תגובות? זה לדעתי מטרת האייקונים לזהות במהרה שירשור זה או אחר, לא כדי לומר "אני טיפשה" ולא יודעת איפה לשרשר הודעה סתמית ... אז נגיד שמי שירצה יעלה זאת ומי שלא אז לא.....אין בזה חובה...מה גם שלא נפתחים מליון שירשורים חדשים ביום...אני לא מדברת על כל הודעה/תגובה אלא על פתיחת שירשור בלבד... וטל למען הסר ספק אתמצת את דבריי.....הפורום נשאר במתכונת הנוכחית...הצעות לקפה, בדיחות וכו´ יקבלו שירשור משלהם ודיונים רציניים עיניינים יקבלו שירשור אחר ללא כל קשר בינהם...ואם נקפיד על זה (זה לא אמור להפריע לאף אחד מאיתנו אחרי הכל)השגנו את המטרה של הפורום...ואני מניחה שכולנו רוצים את אותו הדבר ונהנים מהקיים....שיפורים ושינויים לא הזיקו אף פעם כשהם בגבול הטעם הטוב... תודה

טל של 4

New member
../images/Emo8.gif עכשיו אני בבעיה

אפשר להסכים עם כולכן!!!!!!!!! גם עם מה שיום כותבת, גם עם נונא וקרנושה, אז תכלס מה עושים, תסבירו לי את הכללים!!!

יום.

New member
לפי דעתי...

פשוט להבדיל בין דיון לדיון ולא לתקוע הודעות כגוון "את באה לקפה?" באמצע דיון על מטרנה <או משו כזה> אפשר לוותר על האיקון זה דיי מגוחך לטעמי

למעלה