שאלה רצינית לי אליכם....

*שיר

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם כל מילה של יום

גם אני חושבת שלא צריך אייקון מיוחד בשביל להבחין בין שרשור לשרשור. זה נראה לי מיותר וסתם מעצבן. כדאי לנסות להשתדל לא להוסיף בדיחות והערות לא קשורות לשרשורים רציניים. אני מדגישה את ה"לנסות" כי אני לא חושבת שצריך לנסח כללים נוקשים מדי - בסך הכל צריך להרגיש כיף להיות בפורום
.

טל של 4

New member
קרנושה (ויושבי) התנצלות בפנים...

הייתי צריכה לשאול אתכם קודם בפרטי מה דעתכם! אני מתנצלת, לא ניסיתי לפגוע, פשוט לא חשבתי עד הסוף!!!! אתם המנהלים, וזאת בעצם ההחלטה שלכם, זה רק רעיון כמו עוד רעיונות שעלו לי בהקשרים אחרים ומה שאתם כמנהלים תחליטו מקובל עלי, ואני בטוחה שגם על כולם!! שוב סליחה עם פגעתי!!!!

קרנושה

New member
ואני אענה על זה ככה

על מנת להבהיר את הנקודה החשובה הזאת לשני הצדדים..... הצד שצופה ומחפש דיונים עניינייים צודק.....זכותו...ומקובל עלי רצונו ולכן יהיו שרשורים נפרדים לבדיחות, קפה, ועיניינים שמחוץ לנושא הפורום......ולשם כך אזדקק לעזרתם חברים וחברות יקרות.....אנא שימו לב ותבדילו בין השירשורים.....לדעתי אין צורך באייקון זה מציף וזה גורם לדף הפורום לעלות לאט יותר זה כבד.....פשוט אנא הבחינו בין השירשורים...אני פה לעשות את הסדר לשירשור שלא מצא את מקומו ואשיבו למקום הדרוש...אל תיפגעו משירשור שזז בסוף זה רק לטובתנו... ושוב שימו לב והבחינו בין 2 סוגי השירשורים כי להזיז הודעות מפה לשם זה לא הדבר האידיאלי מבחינתי במיוחד שלרוב אני פה בסוף היום ולא כדאי שיהיה לנו בלגאן באמצע היום ...... תודה של שיתוף הפעולה.....

למעלה