שאלה רצינית / סקר

האמת שכבר חשבתי על זה, ניבה...

אבל חסרים לי הרבה פרקים שלא ראיתי עד הסוף ולא התעמקתי בהם (את הטרילוגיה לא ממש ראיתי, אני אשלים את זה במחשב בהזדמנות), ואני שוקלת לעשות את זה. האמת שאני ממש לא קוראת פנפיקים, עם כל הכבוד לזה שאני סאברית (כמעט) מוחלטת, לא ממש מעניין אותי הפנפיקים, אני אוהבת את הסדרה כמו שהיא. האמת, שממש לא חשבתי על יחידת דיור ובלה בלה בלה
למרות שזה מבדר... חשבתי יותר בכיוון של למשל Old Ares, שהן שיקמו את החווה. הן ימשיכו לעשות מעשים טובים, אבל פחות בקטע של לחימה... למשל Remember Nothing, שאני נורא אוהבת ת'פרק הזה, הוא מעניין בלי הקטע של הלחימה... אני אוהבת את הקטעים האלה... לא יודעת למה... עדיף יותר על הקרבות, כל הריגשי הזה... ובקשר להצעה שלך - Working On That!!! בקרוב במאמרים
קלייר שולטת!
מיכל.

gabrielle

New member
תמיד עונה שישית.

כל פעם שאני מכניסה ( טוב, בדרך כלל ) קלטת לוידאו זה מעונה 6. זאת באמת הגבריאל שלי, הגבריאל שאני אוהבת. בחיים לא הייתי מוותרת על עונה שישית, כן, למרות הסוף.

shanyz

New member
גם אני אהבתי את העונה השישית.

אני חושבת שהסידרה הסציימה יפה ולא הייתי רוצה שהיא תסתיים בעונה רביעית. אם נניח אל הייתי ברירה אז כמו הרוב הייתי חשובת גם בסוף עונה רביעית.. כי הקטע של הצליבה זה קטע משמעותי כזה.. במיוחד לזינה, אתם יודעים... אבל, אני מרוצה דוקוא מהסיום. כאילו, fin טיפה מעצבן אבל בסך הכל הוא היה בסדר.. אבל יכלו לסיים אותו הרבה יותר יפה. עם יותר קטעים של גבי ושל זינה ביחד... ולא להראות חצי פרק את זינה עם הסינית הזאת (ברח לי השם שלה!!)... גם אניא הבתי יותר את גבריאל הישנה.. התמימה ושהייתה מדברת הרבה ומצחיקה כזאת:) עכשיו היא נעשתה לוחמת, מזכירה קצת את זינה, ואני פחות אוהבת אותה ככה. כם התסרוקת לא משהו לדעתי, היא יותר יפה עם ארוך.... אהבתי מאוד את התמימות...עכשיו היא כבר לא תמימה

shiri_b

New member
לא ממש אהבתי עונה 6...

ממש לא. ועונה חמישית, היו פרקים שכן והיו פרקים שלא (marrid with fishsticks..) אבל הסוף של עונה רביעית..השיא (IOM). גבריאל של העונה השישית? לא ממש אהבתי אותה יותר מידי עשו אותה כמחליפה של זינה במקום שהיא תהיה היא וזינה תהיה זינה...

ברודי

New member
למה כולם שונאים את married with...

אני דווקא אהבתי ת'פרק. כאילו הוא אינפנטילי וחסר משמעות אבל לפחות אין בו שום קטע פתטי כמו הקטע הממש מביש ב- Kindred Spirits עם הירידה הכ"כ מתוחכמת על כל ה-WWF למינהם. הוא עובר חלק בלי פאדיחות. וכולם אוהבים את Bitter Suite ואני ממש לא אוהבת... אני הפוכה

ברודי

New member
חחחחח לא...

נכון שהעלילה מופרכת אבל זה מוציא את גבריאל בסדר מכל העסק. היא כולה נגררה לעולם הפריק שואו הזה והיא הפכה אותו עד כמה שהיא יכולה לנורמלי בעוד שבפרק ההוא.. אני לא יכולה לראות את הקטע ההוא הוא ממש מטומטמם אני כזה- אווו פאק *דופקת את הראש בקיר*. מה, מה הם חשבו לעצמם?!

וואי, ממש סיבכת אותי../images/Emo3.gif

בתור סוף לסדרה, אני מסכימה עם כל מי שאמר IOM - פרק חזק, הן מתות ביחד וכל שאר הדברים שאמרתן <אני פשוט חושבת שזה מיותר לחזור על הכל>. אבל! קשה לי לוותר על העונה ה-5 וה-6...טוב, עזבו את החמישית, לא אכפת לי לוותר על הקפיצה הזאת ב-25 שנה... אבל ממש קשה לי לוותר על העונה השישית, כי יש שם הרבה פרקים שאני מאוד אוהבת...העונה השישית והראשונה הן העונות האהובות עליי. זה גם העניין של-מה, רק ארבע עונות?:\ מספיק קשה לי עם זה שהיו רק שש עונות לסדרה, אז לזרוק שתיים לפח? אם הם כל כך רצו להרוג את זינה בסוף העונה השישית ולעשות את זה סופי, הם היו צריכים למצוא סיבה יותר הגיונית מזו של ה-40 אלף נשמות...כי זינה לא רצחה את האנשים האלה, היא הרגה אותם מתוך הגנה עצמית, וזה שהייתה רוח שגרמה לאש להתפשט- זה לא אשמתה בכלל...אני פשוט לא קונה את כל הסיפור הזה... וברודי...בגלל שיש בגרויות, אז מבטלים שיעורים כל הזמן, ואני לא יודעת מה איתכן, אבל לנו אמרו לא לבוא לבית ספר בכלל, אלא אם כן יש לנו מגן או בגרות...

Dafi the Mighty

New member
עונה רביעית...

ואני עוד אחת שבכלל התחילה לראות מהעונה החמישית... אבל מאד יכול להיות שהייתי מגיעה לזינה בדרך אחרת (או שלא) אבל בכל זאת. הסוף של עונה רביעית היה פשוט מעולה. הפרק "חמישה עשר במארס" היה פשוט מעולה. אחרי שסיימתי לראות את הפרק הזה בפעם הראשונה חשבתי לעצמי שכאן הסידרה הייתה צריכה להסתיים. הצאקראם שמתחלק לשתיים וזה התאים באמת לפרק TXS בעונה השנייה. היא הייתה צריכה להסתיים שם, לא היו צריכים למשוך את זה עוד שתי עונות ובשתי העונות האלה הופיעו כל כך הרבה דברים שסתרו את העונות הקודמות... למרות שאצלי, דבר ראשון- לא הייתי מכירה את הסידרה ככה. דבר שני, בתור שיפרית אני ממש אוהבת את העונה החמישית והמון פרקים שהיו בה כי מפתחים שם (ובכן, פחות או יותר) את היחסים של זינה וארס ובעיקר את הדמות של ארס. לוותר על העונה השישית אין לי בעיה, יש שם אולי ארבעה פרקים שאני באמת אוהבת. יכול מאד להיות שלא הייתי מכירה את הסידרה אם זה היה ככה, אבל בהחלט- היה יוצא ממש יפה אם הסידרה הייתה מסתיימת בעונה הרביעית לדעתי. וזהו.

ענבר1

New member
תיסבכת אותי..

את יודעת שלקח לי שנה וחצי לראות את הפרק הארור(אני מחשיבה את FIN לפרק 1) ואז כשראיתי כול כך התעצבנתי איזה מוות מיותר ובכלל כול הפרק בשבילי היה שיהוק אחד גדול ויסלחו לי מראש כול התומכים בפרק הייתי מאוד מרוצה אם הפרק האחרון היה פרק הצליבה בסוף עונה 4 את העונה ה5 בכלל לא אהבתי היא הייתה נורא משעממת למרות שהיו כמה פרקים שאהבתי(עם ארס בייבי כמובן) איב הייתה כזאת מיותרת לא נחוצה ומעצבנת הקפיצה 25 שנה קדימה הרסה את הסדרה לדעתי טוטאלית ובקשר לפרקי הודו לפי ספירה שלי הם היו בערך 5 והיו נסבלים אני העדפתי את גבריאל עם שיער ארוך ותמימה כמו בעונות הראשונות אי אהבתי את הניגודים בינה לבין זינה ובעונה ה5-6 עשו אותן שוות הפרק האחרון של עונה 4 פשוט מקסים ומרגש יש בו הכול ואפילו בסוף רואים את זינה וגבריאל מתעוררות ולבושות בלבן לדעתי זה היה נחמד ואפילו אם הן היו פורשות לאיזה חווה עם סיירין הייתי מקבלת את זה למרות שאני שיפרית מושבעת ואם היא הייתה עם ארס גם הייתי מקבלת את זה(בשמחה רבה) העיקר לא מוות של זינה... ובול- ביטר סוויט היה אחד הפרקים הכי מעולים בסדרה!!!!!! אני מציעה לך לצפות שוב..ושוב..ושוב עד שתשתכנעי...

shanyz

New member
אין לי מילים! ענבר! כאילו קראת את

מחשבותיי!!!!!!!!!!!!!! רק.. בקשר לעונה 5- היא לא מאוד משעממת.. היו כמה חמודים.. בעיקר זינה וארס! :)

shanyz

New member
בדיוק מה שאני רציתי להגיד!

עונה חמישית אני גם לא ה-כ-י אוהבת.. אבל את הפרקיםה אחרונים אני אוהבת! כל הפרקים עם ארס!!!
... ושהוא לוחץ על זינה להביא לו ילד! אלו בין הפרקים הכי טובים! גם עונה שישית טובה מבחינת ארס זינה

BUG LOVE

New member
אני אישית ..

ממש אבל ממש לא אהבתי עונה 4,נכון שהרבה לא יסכימו איתי אבל לדעתי רוב הפרקים היו משעמים או פחות יפים משאר העונות. לדעתי הרסו את גבי בעונה הזאת ובעונה ה5 היא חזרה ובגדול ואני מאלה שכן אוהבות את איב וממש אהבתי את עונה 5 אז זאת העונה שבה הייתי מסיימת את הסידרה.

סמייילי

New member
הדעה שלי...../images/Emo20.gif

כמו כולם.. אני מאמינה ש IOM היה צריך להיות הפרק האחרון.. אבל ככה לוותר על עונות 6 ו-5 קשה לי.. לדעתי IOM צריך להיות הפרק האחרון של עונה 6.. איכשהו להוביל לשם את קו העלילה....זו הפשרה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה.. -עדי

danazi

New member
יש לי דעה ושאלה

טוב לא ראיתי מה כולם כתבו בתגובות אבל לדעתי לא היה צריך להיות בכלל סוף לסידרה הזאת!!!!!!!!!!!! והנה השאלה איזה פרק זה IOM כי אני לא ממש יודעת תשמות של פהרקים שאתם כותבים אותם באנגלית

למעלה