שאלה רצינית על הסדרה

guy golan

New member
שאלה רצינית על הסדרה

תגידו הכל אמיתי פה? או שזה סתם חרטוט האמא באמת לא רואה את משפחתה 8 ימים? והקטעים אמיתיים?אני מדבר על הקטעים כמה ההתחברות של האחים בפרק השני או שהיום הקטע עם האבא והבן יענו מה הילד מול המצלמה שופך את הלב שלו? יש דברים שלא נראים לי מציאותיים תענו בבקשה תגובות לעניין ועוד משהו אין דרך לדבר איכשהו עם המשתתפים קשת עושה משהו כזה? תודה.

הכל ממש רציני

אנחנו שמונה ימים לא דיברנו עם הבית. הנתק היה מוחלט. והקטע של לשפוך את הלב מול המצלמות הוא, שאתה מתרגל לאחר זמן מה להימצאות הצוות סביב כל הזמן, ומתנהג כרגיל. אתה יכול לכתוב פה, או בפורום בקשת, והמשתתפים יענו לך.

no name ooo

New member
זה ממש תלוי

למשל הקטע של ה8 ימים אולי אמיתיאני לא יודעת אבל יש דברים שרואים שהם פשוט מוקצנים...

seymore butts

New member
הקטע של האבא והבן היה נורא מלאכותי

בתכנית אתמול ששוב איכזבה ואין צורך לפרט למה, הקטע של האבא והבן שמתחבקים ובוכים והבן שנזכר פתאום עכשיו דווקא מול המצלמות לשאול את אבא שלו אם הוא יודע אם יש לו חברה או לא היה מאוד מאוד מלאכותי ומבוים, אפילו אם אני טועה לו אני עורך התכנית הייתי אומר לעצמי שבכל מקרה זה לא נראה אמין ולכן עדיף לחתוך את הקטע החוצה.

guy golan

New member
בגלל זה שאלתי

כי יש דברים שלא נראים לי הגיוניים איך יכול להיות שתוך כמה דקות המצב פתאום נהדר והם כ"כ קרובם אחד לשני והקטע נראה מבוים... אבל מצד שני יכול להיות שהם ישבו ודיברו שם הרבה זמן ולא יכלו להראות הכל במצלמה... אז אולי זה אמיתי. אבל גם בפרק השני איך יכול להיות שהאחים השלימו דרך מכתב? דבר שלא קורה בדר"כ ואיך המצלמה קלטה את אוהד יוצא מחדרו והולך לעוז...

../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

הקטע שאוהד ועוז השלימו זה באמת היה למצלמות,אין מצב שהיה אומר לו לא..ואני לא חושב שהאמא שלהם לא ניסתה את זה..מה כ"כ קשה לחשוב על כתיבת פתק?? בכל מקרה המצלמות חיכו לאוהד שיצא מהחדר..עמדו ביציאה מהחדר וראו אותו הולך לעוז. אוהד,עוז והאמא שלהם מחר ב"ערב טוב ישראל" עם יהורם גאון,בערוץ 22 ב18:30 אני חושב..לא בטוח

גמני חשבתי ככה

אז שאלתי את גל אם זה היה אמיתי או שאמרו להם ככה לעשות .. והכול היה אמיתי ..
גל איך שהו הצליח לפתוח ת'לב שלו בפני אבא שלו ובפני המצלמות

guy golan

New member
ל-כוסית על הגג

את מכירה את גל? אם כן אז תגידי לו שאם באמת הוא פתח את הלב בפני המצלמות אז כל הכבוד לו ותגידי לו אם הוא יכול להיכנס לפורום אנשים רוצים לשמוע יותר ממי שהשתתף בתוכנית

גל זה האבא השני בבית? ../images/Emo185.gif

וואלה ילד מגניב,באמת אהבתי אותו,עשה לי את רוב התוכנית! באמת ילד מגניב ואיך שהוא מסדר הכל בבית וזה,ממש מגניב.

קוראים לי אור../images/Emo9.gif

ואמרתי לו להיכנס אבל הוא לא רשום לתפוז אז זה קצת מסובך בשבילו ..

guy golan

New member
לאור

אז שירשם אם הוא יכול תאמיני לי אם הוא נכנס זה מעיר את הפורום עוד יותר ממה שהוא עכשיו לי הוא עשה את התוכנית רק לראות איך בהתחלה הוא אומר לרחלי שיש עוד 15 להכין את האוכל ובסוף הוא מצייר על הקיר... ויש גם הרבה שמועות ושקרים (לפי מה שאמרת) על המשפחה שלו... אז שיכנס ויתן תשובות לשאלות פתוחות.. שבוע טוב

SiviP

New member
אחת שהיתה שם!

הכל אמיתי באמת אין שום קשר עם המשפחה וגם אי אפשר להוציא שום מידע מהצוות - וזה מהניסיון. דרך אגב כל החיבוקים ושפיכת לב אמיתיים גם כן. מעייפים אותך פיזית ונפשית ואז כבר לא אכפת לך ממצלמות או צוות צילום הכל יוצא החוצה

guy golan

New member
אבל בכל זאת...

מעניין אותי לדעת איך בפרק 2 המצלמה קלטה בדיוק את אוהד יוצא מחדרו לעוז מה עוקבים אחרי כל אחד 24 שעות מעקב צמוד?

SiviP

New member
תזמון נכון

לא אני בטוחה שאנשי צוות ניג'זו לעומר להתפייס, ותוך כדי כך ביקשו מאוהד לצאת מהחדר. זה לא בדיוק בימוי יותר יצירת תזמון נכון.

אני מזועזעת מהפרק של אתמול - תקראו

וכתבתי תגובה ארוכה לאורלי עומר-שטרית הזו ... והעלתי את זה גם בפורום של התוכנית ... וגם אני אעלה את זה כאן כדי שלא ילך לאיבוד... לאורלי ודודו עומר-שטרית - תקראו.. זה חשוב ========================================= אני חושבת שעד כה, המשפחה שלכם היתה הכי מזעזעת... האמא מצהירה כזה "אני המנכ"ל, בעלי הוא הפלסטלינה"... די נראה לי שדודו יכול להתחרות בחיות המסכנות והעזובות שמתגוררות בצער בעלי חיים... דודו - תקרא טוב... אפילו החתול שלי, שגדל ברחוב שנה וחצי, מקבל הרבה יותר תנאים ממך... אפילו החתול שלי ישן במיטה - שלי !!! איתי !!! החתול שלי מקבל אהבה, כל כך הרבה אהבה, שלא נראה לי שאי פעם תזכה לקבל מ"אשתך"... כל הקטע הזה של קריירה, הוא נחמד ... אבל להפוך את הילדים למשרתים שאין להם אור יום, ואין להם הנאות בחיים וטלויזיה וחיוך, נראה לי שזה עניין לבדיקת המועצה לבריאות המשפחה... ולישון בסלון? כמו איזה כלב ??? אז נגיד שאתה נוחר ועושה בעיות בשינה ... לא מגיע לך לישון על מיטה זוגית משלך? כמו בן אדם??? תשמע... עם כל הכבוד... יש אנשים שרומסים כל מה שעובר ליידם וכל מה שהם עוברים ליידו או דרכו ועושה רושם שיש אנשים שנוח להם שרומסים אותם... ללכת לים "שאתה לא מכיר", ולהתאכזב לדעת שיש עוד אנשים שהלכו לים... זה כל כך פלצני... תיסעו לחוף של תל אביב באיזה סופשבוע בקיץ... כל העולם ואשתו הולכים לים... (או אולי חשבת שחוף תל אביב הוא חוף פרטי של מישהו)... אני ממש מזועזעת... ות'אמת אני ממש מרחמת גם עליך וגם על הבן הבכור שלך.... ואורלי ... תגידי... איך בדיוק הבן שלך ימצא אהבה בחיים שלו? במקסימום הוא יתחתן עם רובוט מתוכנת על השניה, מהסוג שלך אבל לדעתי... מתישהוא כשהילד יצא מהבית, ויתגייס ויכיר עולמות אחרים... אני בספק אם הוא יבחר באישה, לבנות קן משפחתי ... ככה זה ילדים... מספיק לנו שהמפקד בצבא או המנהל בעבודה או המנהל בבנק, או כל "מדוכא עלי אדמות", מוציא עלינו את העצבים שלו ויורד לנו לחיים... זה שאת קוראת לעצמך אמא, נראה לי משהו שיש להתבייש בו. ואם את לא נותנת להם שום אהבה ... אז מי כן יתן ??? וסוגית המטבח ... יא... אני הכי בשלנית שיש. והמטבח שלי עמוס וכשאני מבשלת, חבל על הזמן... בלאגן אחד ענק ואחרי הבישולים, אני הולכת לנוח כמה שעות לפני שאני מתחילה לסדר את הבלאגן שעשיתי... תמיד אני צוחקת על אנשים שקנו מטבח באלפי דולרים, ושכל מה שהם עושים בו זה מוזיאון, או מקסימום מחממים אוכל קנוי במיקרו... אלוהים... אני כל כך מרחמת עליך אבל יותר, הרבה יותר, אני מרחמת על בעלך ועל הילדים שלך...

shulshula

New member
בקורת קשה מדי לא? תקראו

הרי אם מישהו היה נכנס לשני הבתים ,היה אומר על בית אחד : וואו איזה מצוחצח, כל הכבוד לעקרת הבית, אילו ילדים מקסימים ...וכו ואילו בבית השני: וואו איזה ברדק, אילו ילדים "מופרעים",חסרי כבוד , בדיוק כאלה שבעתיד ,יזלזו בכל מסגרת כגון: צבא, ביס' וכו,,כאלה שאי אפשר "לבנות עליהם" (או איתם ) שום דבר. כאלה שלא יקומו באוטובוס לזקן או אישה הרה וכו, כאלה ששמים עצמם במקום הראשון לפני כולם וכו. אז ניתן לראות גם דברים טובים ולא רק בקורת. מה גם שנראה היה שהיחסים בין אורלי "המפקדת" ובעלה ה"פלסטלינה" מצוינים ואוהבים (כנראה חיפש אחת כזאת שתעשה את כל העבודה וכל ההחלטות..) כמובן, שגם לרחלי , שאיננה עקרת בית מבריקה, ואולי באמת עשתה כמה טעויות בחינוך הילדים, אבל היא צפור חופשיה ומאושרת ואולי בעתיד זה ייספג גם ברוני בתה..מה שבטוח, כיף להיות לידה , אין לה דרישות ויש לה המון שמחת חיים. הלוואי שהייתי עקרת בית כמו אורלי והלוואי ובעלי היה טיפונת "מתגמש" כמו דודו, והלוואי והייתי ספונטנית ומשוחררת כמו רחלי ,אבל אף אחד לא מושלם...!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום נעים לכל האמהות

זהו, שאת טועה... תקראי

מאיך שאת כותבת את זה .... אפשר לחשוב שמהבית של אורלי יצא הרמטכ"ל הבא ואילו מהבית של רחלי, יצאו רק משתמטים.. תשמעי לקחת ילדים של מישהי, ולהדביק להם "אמא מחליפה" ולראות איך השידוך יצא, זה מוזר ודי בא כ"שוק" לילדים... אני מסכימה עם זה שהשוני נועד בעיקר בשביל הזוגות עצמם... הגבר והאישה, והרבה פחות לילדים... את יכולה לדעת שאם בן זוגי היה דורש ממני לישון בחדר אחר, כי "אני מפריעה לו בשינה", הוא היה מוצא את עצמו עם מזוודה מחוץ לבית. להשליט "סדר חיים" שכזה על הילדים, בשעה מתוקתקת ללכת לישון - בזה את מפילה את עצמך... כי הילדים של אורלי, כשיגיעו למסגרות אחרות, יהיו רגילים ל"מה שקורה אצלם בבית", כמו שמשתקף מהבן הבכור של אורלי - שלו עצמו ממש קשה להתרגל לדברים חדשים... וגם לאבא שלו !!!), ואולי אותם תמצאי ישנים בשעות שהם רגילים, וממש מתעלמים מכל סמכות אחרת שיתקלו בה ... ילד לא צריך לפחד מאמא. אמא, זה ממש לא הרמטכ"ל... ילד חייב לגדול באיזה סוג של חופש... כדי שכשהוא נכנס למסגרת, יהיו לו את הכוחות הנפשיים לדעת שהמסגרת זו מסגרת... ושיש לו מספיק זמן להיות מחוץ למסגרת... ואולי אם בטיול של בית ספר או פעילות צבאית, הילדים של אורלי יגיעו לחוף ים או מקום שהוא "מלוכלך", תהיה להם בעיה להיות בו ... ואולי הם יעיקו על מי שנמצאים בחברתם... ברור שאף אחד לא מושלם, אבל לגדל ילד ב"כלא פתוח", נראה לי שעדיף כבר למסור אותו לאימוץ במקום שבו יקבל אהבה ... ואני אגיד לך משהו... היתה לי מורה בבית ספר, שהיתה מתוסכלת מעצם היותה עקרה ... שכל הזמן הרצתה לנו על הטיפולים הרבים שעברה, מהסיבה שלא יכלה להביא ילד... על המבחנים הרבים שנערכים בארץ לזוגות של הורים חשוכי ילדים, כדי לוודא שאותם זוגות "ראויים לגדל ילדים, ושיתנו לילד את כל צרכיו הנפשיים"... ועל זה שזוגות רגילים שרוצים להביא ילדים, אף אחד לא בוחן אותם או בודק אותם, ואף אחד לא שולט על הדרך שבה הם מגדלים את הילדים שלהם. על חוסר הנעימות שיכולה להיגרם לילד בארץ, ברוב המקרים, כשזה מגיע לגיל 18 ופותח את תיק האימוץ שלו, ועשוי להבין שהאם הביולוגית עוסקת במקצוע מאוד מסויים, ושהיתה לה "תקלה"... ובסוף המורה הזו אימצה ילדה בברזיל, וממזמן אין לי קשר איתה... בניגוד גמור למה שאת חושבת.... מי שיגדל מתוסכל, אלו הם הילדים של אורלי. שמעולם לא זכו לקבל אהבת אם. שכל החיים שלהם הצעירים... הם חיים בתוך מסגרות ומגבלות ואזהרות ועונשים. ולדעתי ... אולי יהיה צריך לארח רק את הילדים של אורלי, בתוך קן משפחה חמים ואוהב כמו של רחלי, כדי ליצור משהו חיובי באישיות שלהם. תחשבי על זה מה ילד חושב.. כשהוא רואה את אבא שלו ישן בסלון כמו כלב??? שזה "לא בסדר" שאבא ישן עם אמא באותה מיטה??? שאבא "פלסטלינה"... ושאמא, היא המנכ"ל בבית... תחשבי על זה מנקודת המבט של הילד... לא של האמא ולא של האבא.. מזל שדודו ישן באמת בתוך הבית... כי אם את שואלת אותי, אורלי מספיק רעה כדי לעודד את דודו שלה לישון באיזה מלונה מחוץ לבית.

shulshula

New member
מי יהיה הרמטכל????

מקבלת את דבריך, אך אם שמת לב, כל מה שרציתי לומר, הוא, שפרט לבקורת הקשה, יש דברים חיוביים רבים במשפחתה של אורלי,והעובדה שבעלה הולך לישון לבד, היא מבחירה שלו(הרי היא לא מאימת עם נשק....-הוא החליט לוותר.. והוא טיפוס כזה שכנראה מוותר והויתור זו החלטה שלו..אחרת, לא נראה לי שהיה מצליח לה..) ואצל משפחת רחלי לא הכל מושלם ואת זה ניתן לראות בהתנהגות של רוני בשום פנים, אני לא חושבת שהרמטכל ייצא דווקא ממשפחתה של אורלי (בעיקר מהסיבות שאת ציינת), אבל כן יש סיכוי גבוה שרוני לא תוכל להשתלב במסגרות כל שהן (לאו דווקא הצבא..) כמו שציינתי, לרחלי יש את הקסם שלה, וכמוך אני חושבת שילדים צריכים לחיות בחופש אבל מסוים:צריך להגדיר גם גבולות , אך כמו שציינת, לא גבולות נוקשים כל כך כמו שאורלי מציבה (כדי שהילדים לא ייצאו "רובוטים"). שתי המשפחות לוקות בקיצוניות וחבל.

shulshula

New member
מי יהיה הרמטכל?? תיקון

בטעות כתבתי שאני מקבלת את דברייך,אבל כמובן חשוב לציין שרק את חלקם..! אגב, בת כמה את? אגב, אותו חינוך "משוחרר" מידי אופייני לצערי להורים רבים בחלק מהשכונות של ראשל"צ , מה שגרם בשנים האחרונות לבעיות רבות בבתי הספר והתערבות גורמים מבחוץ על מנת להפסיק התנהגות שלוחת רסן ומסוכנת(!!) של תלמידים רבים... (ידע אישי..) יום נעים

למעלה