שאלה רצינית

nirshats

New member
שאלה רצינית

בזמן האחרון חשבתי על זה קצת ונראה לי שעליתי על אחד התסביכים שלכן. כל מה שאני כותב זה התרשמות אישית , וכללית – אני אשמח אם אני טועה , אבל תיהיו כנות. אני לא בא בקטע של שוביניזם או להוכיח ש"גברים יותר טובים" ,פרשתי מהוויכוחים האלה בגיל 4. אני פשוט רוצה כמה שיותר הסברים למה שאתן באמת רוצות , כדי להבין את הצד שלכן יותר טוב. אז ככה : נראה לי שאתן פשוט נמשכות מינית לכוח , אתן חושבות שגבר שולט זה סקסי , ואולי אפילו נמשכות לצורות מסוימות של אלימות (לאו דווקא כלפיכן). רוצות שיהיה לנו ביטחון מלא בעצמנו , עד כדי שחצנות והתנשאות. אתן רוצות שהגבר יזום את כל המהלכים , שיוביל אתכן בדרך שלו. באיזשהו מקום מחפשות את אבדן השליטה , רוצות להיות תלויות בנו. אבל כשאתן חושבות בשכל , לטווח קצת יותר רחוק... ברור שזה לא מה שאף אחד היה רוצה. כל בן-אדם רוצה וצריך שתהיה לו העצמאות שלו והיוזמה שלו , אף אחד לא ירצה לחיות צמוד למישהו ששולט בו.... אז אתן מוכנות "להתפשר" על בחור נחמד ורגיש שייתן לכן יחס אנושי. אבל אנחנו הגברים רוצים להיות הכי טובים , וגם אז – עוד יותר טובים. ואם אנחנו יודעים שיש לכן עוד חלום שלא הגשמנו , זה פשוט משגע אותנו. אז אנחנו עושים מה שאתם רוצות , אפילו כשאנחנו לא נהנים מזה – רק כדי לדעת שאנחנו מספקים אתכן... ואז אתן קולטות שהפנטזיות שלכן בן סוג של מזוכיזם – ומאשימות אותנו!!! בשוביניזם , בחוסר רגישות , באנוכיות , בשתלטנות.... ועלינו הגברים נגזר להמשיך להיות "חנונים" שאתן "מתפשרות" עליהם , אף פעם לא נהיה מושלמים ואתן אפילו לא תבינו למה. זה נכון?! מה אפשר לעשות עם זה.?! אה , ויש גם סקר , לראות אם אני בכלל מבין נכון , אני אשמח גם לתשובות חלקיות כי גם ככה את רוב השאלות ממש לא נעים לשאול בחורות בפנים. סקר: (בלשון יחידה , אבל אני אשמח לכמה שיותר תגובות) 1. האם את חושבת ששליטה זה סקסי?! (קצין , בוס , פוליטיקאי...) 2. האם את נמשכת לאלימות ?!(נגיד , לראות את חבר שלך מכסח מישהו שהעליב אותך) 3. האם את מפנטזת על אונס ?!(נגיד , מישהו שנראה טוב ולא עושה שום נזק לא הפיך) 4. האם את מפנטזת על פיתוי ?!(נגיד , אחד כזה שכולם יבינו שלא היה לך סיכוי מולו) 5. האם את מחכה ליוזמות דווקא מצד הגבר?! (לדוגמא: תתחילי עם מישהו , או שתתסתפקי ב"עיניים"?!) 6. האם את נמשכת לגבר ש"יש לו הרבה בחורות" ?!(היית רוצה להיות אישה של שלמה?!) 7. היית יוצאת עם מישהו שאת יכולה לקרוע במכות?! 8. אם מישהו יגיד לך שהוא הרבה מתחת לרמה שלך – תעריכי אותו פחות?! 9. אם מישהו ישאל אותך שאלות כמו השאלות האלה (טוב, לא כולל הקטע של האונס) את תעריכי אותו פחות או יותר. (רושם של פסיכופט או של רגיש?!) טוב , נראה לי שזה מספיק שאלות , אפשר להמציא עוד אבל העיקרון ברור. ותודה מראש...

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

רק הגעת וכבר כל כך הרבה שאלות?
אני יכולה רק להשתדל - שליטה מושכת אותי בבן אדם, לאו דווקא בגבר. אבל לא שליטה על אחרים, אלא שליטה על עצמך ועל החיים שלך. שליטה על אחרת מתפרשת אצלי בדיוק הפוך מהפרשנות שאתה הענקת. שליטה על אחרים היא חוסר בטחון עצמי עצום כל כך שמחפשים אותו ע"י שליטה על אחרים. ושוב, שחצנות והתנשאות גם הן לא מתפרשות כבטחון עצמי, אלא כחיפוי על חוסר בטחון עצמי. אני, אישית, לא מחפשת להיות לויה באף אחד וכל החיים שלי ברחתי מגברים שכאלה. כל בן-אדם רוצה וצריך שתהיה לו העצמאות שלו והיוזמה שלו, אף אחד לא ירצה לחיות צמוד למישהו ששולט בו.... לא נכון, יש אנשים עם הערכה עצמית כל כך נמוכה שהם דווקא מחפשים את אילו שישלטו בהם והם הולכים לאיבוד ברגע שבן הזוג נותן קצת חופש עשייה. אני לעולם לא מתפשרת לטווח הרחוק! וכמו שהבהרתי - זה לא נכון ואין לכם מה לעשות עם זה!
ולסקר [פע הבאה תשלח לי במסרים, גם ככה יש לי מחסור בסקרים בפורום]
1. האם את חושבת ששליטה זה סקסי?! (קצין , בוס , פוליטיקאי...) עניתי על זה כבר, שליטה על החיים שלך, זה סקסי. שליטה זה אופי, לא תואר. 2. האם את נמשכת לאלימות ?!(נגיד , לראות את חבר שלך מכסח מישהו שהעליב אותך) לא. בוא נגיד ככה, אם חבר שלי יכסח מישהו, אני אכסח אותו. 3. האם את מפנטזת על אונס ?!(נגיד, מישהו שנראה טוב ולא עושה שום נזק לא הפיך) בעבר פנטזיית האונס הייתה מקובלת ואף הגיונית. היום, אני לא חושבת
4. האם את מפנטזת על פיתוי ?!(נגיד, אחד כזה שכולם יבינו שלא היה לך סיכוי מולו) כל החיים שלי הם כאלה. 5. האם את מחכה ליוזמות דווקא מצד הגבר?! (לדוגמא: תתחילי עם מישהו, או שתסתפקי ב"עיניים"?!) רוב הגברים בחיי הם כאלה שאני התחלתי איתם. 6. האם את נמשכת לגבר ש"יש לו הרבה בחורות" ?!(היית רוצה להיות אישה של שלמה?!) ממש לא. ולא בגלל הקנאה אלא בגלל שזה דיי מעיד על משהו אצלו. 7. היית יוצאת עם מישהו שאת יכולה לקרוע במכות?! למה שאני אתחיל עם מישהו שאני יוצאת מכות כדי לדעת שאני יכולה לקרוע אותו?? 8. אם מישהו יגיד לך שהוא הרבה מתחת לרמה שלך – תעריכי אותו פחות?! בוודאי! 9. אם מישהו ישאל אותך שאלות כמו השאלות האלה (טוב, לא כולל הקטע של האונס) את תעריכי אותו פחות או יותר. (רושם של פסיכופט או של רגיש?!) יש בחור שזה באמת יעניין אותו במישור הפילוסופי והסקרני ויש בחור שישאל את השאלות האלה ויצא שמוק. תלוי בבחור. עברתי את המבחן??

nirshats

New member
ברוכה הנמצאת

וכל הכבוד על ההשקעה , לא חשבתי שמישהי באמת תקרא את כל זה (עכשיו את מעריכה אותי פחות) ואהבתי איך שהגדרת שליטה , אני רק מקווה שיש לרוב הבנות שכל להבחין (ונראה לי שלא). ולגבי אלימות - אולי את לא נמשכת לזה , אבל נראה לי שאת יוצאת מהכלל. ברור שאף אחת לא תודה בזה , אבל ברגע שאתה מספר סיפורים על שירות קרבי או אפילו סתם מכות (כל עוד זה לא עושה רושם של חולה בראש) זה רק מוסיף נקודות. ותודה. מקווה שלא יצאתי שמוק.

אני דיי יפת נפש בקטע של המכות.

אם אני אשמע סיפורי גבורה, אני אעריץ אותו, כן, אבל אם אני אשמע שהם ראו ערבי בשוק ופיצצו אותו מכות לרקע צחוקים של החבר'ה על איך הוא התחנן שיעזבו אותו, אני אשקול אם באמת יש לי על מה לדבר עם בחור שכזה.

nirshats

New member
זה לא בגלל שאת נגד אלימות

זה פשוט בגלל שאת נגד רשע , כמו רוב האנשים בעולם. אבל את כן תעריכי בן-אדם שיש לו יכולות כמו לוחם סיירת או חגורה שחורה בקראטה , כל עוד הוא בן אדם טוב. ואולי אפילו תשמחי לראות אותו בפעולה. בקיצור - גם את נמשכת לאלימות , איזה יופי לי.

nirshats

New member
"הערכה" זה כללי מידי

גם אני מעריך כל כישרון. התכוונתי יותר למשיכה מינית. את תמשכי מינית לאיש מחשבים כמו למדריך קרב מגע?!

אני נמשכת לאנשים עם שליטה,

כבר סיכמנו על זה. לא נמשכתי להרבה אנשי מחשבים כי תחום עניין כמו מחשבים מלווה אישיות שונה משלי.

Sefy

New member
עכשיו! עכשיו! באופן מיידי!!

אני רוצה להזמין אותך לפיצה

Sefy

New member
מי אמר שאני אתן לך לאכול אותה ? ../images/Emo3.gif

אני אוכל פיצה ואת תסתכלי, רק מלהזיל ריר את תרזי

Sefy

New member
את יכולה לבוא, היא לא רוצה ../images/Emo8.gif

היא תוכל להסתכל עלינו אוכלים פיצה

Sefy

New member
את מתכוונת לנגב את הדם ../images/Emo3.gif

מכל המכות שתכניסי לי
וזה אחרי שטענת שהצעת לי סקס! זו בטח התנקמות על זה שאת אומרת שסירבתי! נכון ? נכון ?

כבר שכחת שאני זו שהתחילה את

שרשור הנקמות המתוקות בזמנו? אתה חושב שבאמת מעניינות אותי הנקמות שלכם? סתם חיפשתי רעיונות חדשים..

Sefy

New member
אני עדיין טוען שלא הצעת לי! ../images/Emo9.gif

אני רוצה הוכחה! אם אין לי, עכשיו אני אסכים, מול כולם! לעשות לך דווקא!

Sefy

New member
למה כל הזמן אלימות! ../images/Emo122.gif

מה עשיתי רע! חוץ מזה שתצטרכי לתפוס אותי קודם

למעלה