בתגובה על הסקר שלך... ../images/Emo8.gif
טוב, אז קודם כל, אם אתה מדבר את הדברים בלשון רבים, אז... כדאי מאוד, שתטפל בפיצול האישיות שלך ותדבר בשם עצמך בלבד! ולסקר... 1) לא 2) לא 3) לא! לא! לא!!! 4) למה? - נראה לך, שמשעמם לי בחיים? 5) לא מחכה ליוזמות, אני אוהבת, שדברים זורמים בכיף ובצורה נכונה, וכשדברים נתקעים, אם החסימה היא אצלי, אני אעשה בשביל לשבור את המחסום, אבל אם החסימה היא אצלו, אני יכולה רק לעזור בשבירת המחסומים, ומפה ואילך הדברים תלויים בו. 6) כשאני נמשכת לגבר, אני לא סופרת את הבחורות סביבו. אני גם לא מהטיפוסים הקנאיים - זה פשוט לא קיים אצלי. אם אני נמשכת לגבר, זה בגללו ולא בגלל הסביבה שלו. 7) אם אני נכנסת למינוחים של "לקרוע במכות", זה מלמד אותי, שהאדם הזה מסוכן לי, כי כשאני באה באיום כזה, זה אומר, שיש לי סיבה לבקש להגן על עצמי. ו... באופן אישי, אני מעדיפה שלא להגיע להסתכנות מהסוג הזה. 8) מה זה מתחת לרמה שלי? - תבונה יש בו? - הוא משתמש בשפה נעימה? - הוא רגיש ומתחשב? - יש על מה לדבר איתו? - אם כן, אז מה איכפת לי לאן מגיעה רמת הידע שלו, או כמה שנים הוא למד? 9) אם מישהו ישאל אותי שאלות כאלה, אין שום סיבה שלא אעריך אותו. זה לא יעלה ולא יוריד שום דבר, ההערכה תשאר בדיוק כפי שהייתה קודם.