שאלה רצינית

זו לא פונקציה בשבילי.

אתה תהיה כבד מהפיצה

Sefy

New member
כבד מהפיצה! ../images/Emo6.gif

רואים שאת לא מכירה אותי
אני יכול לאכול שתי פיצות משפחתיות ולנצח אותך בתחרות ריצה אחרי זה

ניר - לא משנה אם הוא מאמן קרב מגע

משנה איך הוא משתמש בידע שלו בפועל, בחיי היום-יום! אם הוא מדריך לקרב מגע, אני אשמח אפילו לצפות באימונים שלו, כי זה דבר יפהפה לראות גוף גמיש שאיבריו פועלים בהרמוניה, אבל אני לא מוכנה לקבל, כשאדם משתמש בידע כזה כדי לתקוף אחרים. להגן על עצמו, זה דבר שהוא מחוייב מכורח המציאות, אבל סתם לתקוף אחרים, להפעיל את הכוח והידע שלו, כדי לפגוע באדם סתם ככה רק בגלל שהוא ערבי, או רק בגלל שהוא הומו, או רק בגלל שהוא אמר משהו שלא מצא חן - לא מקובל!

Vdrums

New member
מה מוסיף נקודות בקטע של המכות?

אם בחורה מתלהבת מזה זה רק מראה על השכל שאין לה. אתה יכול להסביר לי מה מרשים בללכת מכות? אולי יש משהו שאני לא מבין. מישהו שהיה ג'ובניק הוא נחות יותר מקרבי? איזה בולשיט. (ההבדל היחיד הוא שקרבי נטחן במילואים יותר
)

nirshats

New member
דוגרי - כן

בתור אחד שהיה בקרבי אני יכול להודות שרוב הזמן טוחנים שמירות. אבל בכל זאת כשבחורה שומעת על זה היא ישר נדלקת ומנסה להוציא וידויים וסיפורים על כמה אנשים הרגת. (צר לי לאכזב - ממש לא יצא לי , אפילו לא הייתי קרוב.) אולי זה הכל בגלל ההשפעה של הסרטים האמריקאים המחורבנים, אבל לצערנו זאת עובדה -הרוב המכריע של הנשים , אפילו האינטליגנטיות , יעריכו מישהו שיודע ללכת מכות. וזה עצוב.

Vdrums

New member
לא יודע עם איזה נשים נפגשת, אני

אישית לא שמעתי על דברים כאלה. בכל מקרה כמו שאמרתי קודם בחורה שמתלהבת מכמה מחבלים הרגת או כמה ערבים פוצצת במכות בשירות שלך היא שטחית ורדודה ושתלך באמת לחפש לה לוחם מתלהב שיספר לה סיפורי גבורה.

תומר, אתה מאוד צודק! ../images/Emo13.gif

אני אישית לא יכולה לסבול בכלל הפעלה של כוח, ואני לא אכנס לטפיחות על האגו, אבל אני יודעת, שאני לא מהבחורות הטיפשות.

keren1980

New member
תשובות...

1. האם את חושבת ששליטה זה סקסי?! כן 2. האם את נמשכת לאלימות ?! הדוגמא שננת גרועה, באמת עדיף שתשנה 3. האם את מפנטזת על אונס ?! לעיתים רחוקות 4. האם את מפנטזת על פיתוי ?! כן 5. האם את מחכה ליוזמות דווקא מצד הגבר?! מחכה (ותמיד מגיע...) 6. האם את נמשכת לגבר ש"יש לו הרבה בחורות" ?! לא 7. היית יוצאת עם מישהו שאת יכולה לקרוע במכות?! לא 8. אם מישהו יגיד לך שהוא הרבה מתחת לרמה שלך – תעריכי אותו פחות?! כן

nirshats

New member
אמרתי לכם

זה בערך התשובות שרוב הבחורות יענו , ובסוף עוד אומרים שהגברים שוביניסטים. בכל מקרה נחמד שענית

nirshats

New member
הייתי שמח ל../images/Emo59.gif אותך ../images/Emo98.gif

אבל בגלל שאנחנו כאן בעולם וירטואלי תסתפקי בזה
ולפי התמונה שלך לא נראה לי שיש לך בעייה בחיים האמיתיים שלך...

Vdrums

New member
ממש עשית סקר מקיף.

כולה ענו לך שתי בחורות. ואתה לא יכול להכליל את זה על כלל הבנות. רד מהשטויות האלה ותתעסק בדברים יותר מהותיים.

nirshats

New member
זה אחד מהדברים הנפלאים כאן

נראה לך שהייתי מדבר על זה עם מישהי אמיתית?! אבל יש גם נושא מהותי , רק שלא ממש הגדרתי אותו טוב , אני צריך לנסח את זה מחדש בלי הסקר (....כשיהיה לי זמן...)

ניר, לפני שאתה קופץ...

הרבה בחורות לא בדיוק ענו על הסקר שלך. אתה קופץ עם ה"אמרתי לכם" בדיוק אחרי שתי תגובות של בנות. יש גם סוגים אחרים של נשים, חמוד.

LCA

New member
תשובות

סקר: (בלשון יחידה , אבל אני אשמח לכמה שיותר תגובות) 1.האם את חושבת ששליטה זה סקסי?! (קצין , בוס , פוליטיקאי...)- לא 2.האם את נמשכת לאלימות ?!(נגיד , לראות את חבר שלך מכסח מישהו שהעליב אותך)-לא! 3.האם את מפנטזת על אונס ?!(נגיד , מישהו שנראה טוב ולא עושה שום נזק לא הפיך)-ממש לא! 4.האם את מפנטזת על פיתוי ?!(נגיד , אחד כזה שכולם יבינו שלא היה לך סיכוי מולו)-כמו כולם 5.האם את מחכה ליוזמות דווקא מצד הגבר?! (לדוגמא: תתחילי עם מישהו , או שתתסתפקי ב"עיניים"?!)-אני אעשה עיניים אבל אחכה שהוא יקח יוזמה להתקרב. 6.האם את נמשכת לגבר ש"יש לו הרבה בחורות" ?!(היית רוצה להיות אישה של שלמה?!)-ממש לא! 7.היית יוצאת עם מישהו שאת יכולה לקרוע במכות?!-לא 8.אם מישהו יגיד לך שהוא הרבה מתחת לרמה שלך – תעריכי אותו פחות?!-לא, אני אעריך את הכנות שלו. 9.אם מישהו ישאל אותך שאלות כמו השאלות האלה (טוב, לא כולל הקטע של האונס) את תעריכי אותו פחות או יותר. (רושם של פסיכופט או של רגיש?!)- פסיכופט

בתגובה על הסקר שלך... ../images/Emo8.gif

טוב, אז קודם כל, אם אתה מדבר את הדברים בלשון רבים, אז... כדאי מאוד, שתטפל בפיצול האישיות שלך ותדבר בשם עצמך בלבד! ולסקר... 1) לא 2) לא 3) לא! לא! לא!!! 4) למה? - נראה לך, שמשעמם לי בחיים? 5) לא מחכה ליוזמות, אני אוהבת, שדברים זורמים בכיף ובצורה נכונה, וכשדברים נתקעים, אם החסימה היא אצלי, אני אעשה בשביל לשבור את המחסום, אבל אם החסימה היא אצלו, אני יכולה רק לעזור בשבירת המחסומים, ומפה ואילך הדברים תלויים בו. 6) כשאני נמשכת לגבר, אני לא סופרת את הבחורות סביבו. אני גם לא מהטיפוסים הקנאיים - זה פשוט לא קיים אצלי. אם אני נמשכת לגבר, זה בגללו ולא בגלל הסביבה שלו. 7) אם אני נכנסת למינוחים של "לקרוע במכות", זה מלמד אותי, שהאדם הזה מסוכן לי, כי כשאני באה באיום כזה, זה אומר, שיש לי סיבה לבקש להגן על עצמי. ו... באופן אישי, אני מעדיפה שלא להגיע להסתכנות מהסוג הזה. 8) מה זה מתחת לרמה שלי? - תבונה יש בו? - הוא משתמש בשפה נעימה? - הוא רגיש ומתחשב? - יש על מה לדבר איתו? - אם כן, אז מה איכפת לי לאן מגיעה רמת הידע שלו, או כמה שנים הוא למד? 9) אם מישהו ישאל אותי שאלות כאלה, אין שום סיבה שלא אעריך אותו. זה לא יעלה ולא יוריד שום דבר, ההערכה תשאר בדיוק כפי שהייתה קודם.

למעלה