שאלה רצינית................

שאלה רצינית................

לכל אוהדי הערבים למינהם..... איך אתם מסבירים את העובדה...או יותר נכון איך אתם מתכוונים לפתור אותה: לא פעם ראשונה שמתפרסמות כתבות על מה שנקרא ""ערביי ישראל"" - פלסטינים בעלי אזרחות ישראלית... זה התחיל לפני כשנתיים על: "ארגון שחרור הגליל" - הם זרקו רימונים וירו על משטרות ליד צומת גולני אותם ערבים שמו להם למטרה לגרש את היהודים מהגליל... זה המשיך ביום כיפור ביפו שם ערבים בכוונה נסעו בכבישים ושמו מוזיקה על פול ווליום...בנוסף גניבות מהיהודים איומים ומכות... זה עוד לא נגמר כאשר התפרסם ביפו כרוז במסגדים שאומר: "גירשנו את הבריטים נגרש גם אותכם" - הכוונה היא ל"מתנחלי השמאל"... דקירות של חיילים על רקע לאומני, הסעת מחבלים, והרשימה עוד ארוכה..... האם לפי דעתכם ""ערביי ישראל"" לא רוצים לזרוק אותנו לים??? האם אפשר להגיע לשלום עם חיות אדם שפלות כמו הפלסטינים שבלינ'ץ ברמאללה הוציאו לחיילנו את המעיים שברו להם את הגולגולת והגיעו למוח קשרו את הגופות ונסעו...הרופא שראה את הגופות יצא החוצה ופרץ בבכי...זבר כזה עוד לא נראה בישראל... נזכיר את פרעות תרפ"ט: אז עוד לא היה "שטחים" לא היה "כיבוש" אבל בכל זאת הערבים טבחו ב-69 יהודים בחברון ביום אחד..כריתות גפיים אצבעות גרזן לראש של תינוק בן יומו מה אז הערבים רצו? , מה??? ומשהו אחרון - ארגון שחרור פלסטין אש"ף הוקם ב-1964 עוד לפני מלחמת ששת הימים - הם רצו את יש"ע אז?? כנראה שלא...הם רצו ורוצים וירצו תמיד לזרוק אותנו לים!! מחכה לתשובות: האם "ערביי ישראל" הם אזרחים נאמנים? או פלסטינים כמו אחיהם?? מה רצו הערבים בפרעות תרפ"ט?? הם רצו את יש"ע??? שהוקם אש"ף ב-64 עוד לא היה "כיבוש" האם הערבים רוצים לזרוק אותנו לים? מצפה לתשובות רציניות........!

MrBlueboy

New member
תשובה קצרה

כי אני קצר בזמן, אתה צודק, קשה להגיד שערביי ישראל הם אזרחים נאמנים ושומרי סדר, היו רבים של הפרות סדר מצידם, ונדליזם, תקיפה של לובשי מדים והרשימה ארוכה. בוא נסתכל לרגע על הציבור החרדי, ציבור שללא ספק גם אני וגם אתה מסכימים שיש להם זכות קיום במדינת ישראל, האם הם לא שרפו חנויות שמכרו חזיר או נפתחו בשבת? האם הם לא תקפו לובשי מדים בהפגנות על פתיחתי קניונים או כבישים מסוימים בשבת? האם באמת כל הציבור החרדי הם פראי אדם פנאטים? לא ולא! הם בדומה לערביי ישראל מחזיקים באזרחות ישראלית ודורשים בהתאם שיתנו להם לחיות את החיים שלהם כפי שהם מאמינים ושיפסיקו להתייחס אליהם כאזרחים סוג ב', ובעניין הזה אני מאמין שלציבור הערבי יש הרבה יותר סיבות להתלונן. האם מצב אידאלי לדעתך הוא מצב שבו מדינת ישראל תגרש את כל מי שאינו יהודי? או שאולי הגבול גם לא עובר שם, האם עלינו גם לגרש גם את העליה הרוסית? או אולי את כל השמאל הישראלי? אולי גם את כל הציבור החילוני (או שאולי הדתי, תלוי לאיזה סקטור אתה לא משתייך)? האם במדינת ישראל צריכים לחיות אך ורק אנשים כמוך או שאולי יש גם קצת מקום לאנשים שונים? ואם כבר יש להם מקום? לא הגיוני גם שיהיו שווי זכויות?

אין מקום לשונאי ישראל במדינת ישראל.

ו"ערביי ישראל" הם שונאי ישראל ומהווים שכנה חמורה מאד על קיומה של מדינה יהודית! הערבים למרות גלי עלייה גדולים מאד של שנות ה-50,60,90 נשארו חלק באוכלוסיה שמונה 20% בערך...וכמו שאמר הרבה כהנא: "אם נמשיך כך עוד 10 שנים אין מדינה!"!!

MrBlueboy

New member
וגם

בציבור החרדי (שוב אני מתנצל על ההשואה, הם פשוט אנלוגיה טובה כרגע) יש מיעוט שאינו מכיר בזכות קיומה של מדינת ישראל לפני שקם בית שלישי והומלך מלך, האם גם אותם צריך לגרש? וסתם שאלה, לפני כמה שנים בדיוק אמר הרב כהנא שעוד 10 שנים לא תהיה מדינה?

חרדים זאת בעייה אחרת.....

חוץ מזה דבריו של הרב כהנא הם נכונים מעין כמוהם... הכוונה היא לא לעוד 10 שנים ממש אלה לעתיד הקרוב לבוא...והוא צודק... הוא אמר עוד לפני 20 שנה: "הר הבית בידינו?"(שאלה רטורית) על הר הבית יש שני מסגדים...בשביל זה זעק מוטה גור "הר הבית בידינו!"? אני מציע לך שתראה כמה סרטים של הרב כהנא....

פפו

New member
אנא חסוך ממני השוואת חרדים

לערבים. תאורטית אם היה אפשר להעלים את הערבים הדבר היה נעשה וכל העולם היה משבח אותנו. אך המציאות שונה והם כאן ולצערי ישארו. ערביי ישראל כבר הוכיחו את חוסר נאמנותם למדינה ולא פיספסו היזדמנויות לכך. היות וערבי מבין היטב רק שפת כח [ראה את המישטרים במדינות ערב ותבין) יש להעמידם במקום ולא לתת להם לישכוח את מיקומם. למי ששכח במהומות אוקטובר גם בחיפה הם ניסו להצית אש ולהישתולל ואז אזרחים יהודים טיפלו בהם עד שניזקקו להגנה מישטרתית. בנוסף חרם בילתי מוצהר של יהודים שהדירו רגליהם מעסקים ערביים גרם להם קריסה כלכלים שהיבהירה להם מאזו כף יד הם ניזונים. מאז המצב נראה שפיר אך רגע חולשה אחד יקפיץ אותם שוב. באשר לחרדים אל תכנס לאזורי המחיה שלהם והם יעזבו אותך בשקט.

ההבדל בין ערבים לחרדים הוא אחד.....

כל ערבי חולם על היום שבו יוכל לזרוק כל יהודי אל הים ולהקים פה מדינה ערבית שתהווה רצץ מוסלמי ענק! החרדים הם גם חברה פנאטית..וסגורה...ואכן יש לפתור גם את הבעייה שלהם... אבל את בעיית הערבים אין אפשרות לפתור כל עוד הם חיים כאן!!!

MrBlueboy

New member
דבר ראשון

ההשוואה הייתה אך ורק לצורך השוואה, דוגמא למיעוט שיוצר בעיות (לא שבשום צורה אני טוען שהציבור החילוני יוצר פחות בעיות) אבל עדין אף אחד לא קורא לגרש אותם. נתייחס לשורה "תאורטית אם היה אפשר להעלים את הערבים הדבר היה נעשה וכל העולם היה משבח אותנו." אז תאורטית אם היה אפשר להעלים את העם היהודי לפני 500 שנים, 50 שנים או בעוד הרבה תקופות אחרות בהסטוריה (אני לא צריך לספר לך כמה שונאים היו לנו במהלך ההסטוריה) הדבר היה נעשה וכל העולם היה משבח את אותו עם שהיה עושה את זה. בצורה הזאת יש למחוק חצי עולם...

sela v

New member
אני בטוח

שיש גם כמה ערבים שחושבים שאם אפשר היה להעלים את היהודים הכל היה יותר טוב.

פפו

New member
טעות../images/Emo70.gif

זה לא כמה אלא כולם. המבדיל העיקרי ביננו לבינם זה שהם מאוחדים בשינאתם לנו ואין להם "בצלם" וחיות אחרות

eviv

New member
האם היהודים רוצים לזרוק אותנו לים?

לא מזמן התפרסמה מאוד בגדול על איזה יהודי שרצה למכור חלקים של נשק נראה לי טילים למדינות אויבות. האם היהודים רוצים לזרות את הישראלים לים? מקרה אחר, לא מזמן התפרסם שאיזה מתנחל או חייל לא זוכר בידיוק מכר תחמושת לאירגונים פלסטינים. האם היהודים רוצים לזרוק אותנו לים? ביום כיפור האחרון התפרסמה מסיבה שהייתה ביער והשמיעו מוזיקה פול ווליום, רובם שם היו יהודים... נזכיר את פרעות הלח"י, שעוד לא היה כיבוש? ורק לידע כללי, אש"ף קם ומטרתו העליונה היתה להפסיק הניצול של העם הפלסטיני על ידי המדינות השכנות שלנו, מצריים סוריה וכו'...

יהודים שמכרו נשק לערבים.........

זה בגלל בצע כסף בלבד...אין קשר בין מקרים של ערבים ליהודים! ותרשה לי להגיד שאתה עיוור אם אתה לא רואה שהערבים רוצים לזרוק אותנו לים.. אפילו על שמאלני כמוך הם לא ירחמו!

eviv

New member
את האמת ורק את האמת?

אני שומע הרבה יותר אנשים שצועקים שצריך לגרש את ערבי ישראל מאשר ערבי ישראל שאורים כם על יהודים. ואני רואה הרבה יותר סיסמאות מוות לערבים מאשר סיסמאות מוות ליהודים.

ThE Fire GiRl

New member
צאו מהשנאה העיוורת שלכם!

כולנו בני אדם דבר ראשון. ובגלל שבאיזה ספר כתוב שכל האזור הזה צריך להיות שייך ליהודים בלבד לא אומר שזה נכון. תעשו את ההבדל בין המצב הרצוי למצב המעשי.

epitaph

New member
אני מניח...

שלא הסתובבת הרבה בסמטאות קלנדיה או ברחובות בית-אומר...

הערבים לא צריכים סיסמאות

הם פשוט מבצעים את מה שהם התחנכו עליו וזה להרוג אותנו ותאמין לי שכשמחבל מתאבד מתפוצץ באמצע ת"א הוא לא חושב רגע אולי יש כאן כמה שמאלנים אז אני לא יפגע בהם!

פפו

New member
שמאל וימין כבר מזמן לא קיימים

היום הפער הוא ציוני ואנטי ציוני. כל אותם המנסים להראות כייפי נפש מהשמאל אינם אלא אנטי ציונים המצדדים בשונאי ישראל. כחו לדוגמא את המקרה המתוקשר לאחרונה הריגת המחבל על ידי לוחמי השייטת. אותו עיתונאי שעשה מזה רעש הוא אנטי ציוני שכן מטרתו להכפיש את הלוחמים ולערער את ביטחונם. אותם לוחמים העלית שבחיילינו,בנינו שבזכותם אנחנו בביטחון יחסי הפכו בין רגע לשק איגרוף עיתונאי.

צודק.......

ואל תשכח מי פרסם את כל הדברים האלה "בצלם", "מחסום ווטש"...ארגונים ששונאים יהודים ומצצדים באוייב....ולחגיגה האנטי ציונית מצטרפת התשקורת כמו תמיד...

למעלה