שאלה+רקע קצר

שאלה+רקע קצר

אני גרה עם חבר שלי תקופה של כמה חודשים. הוא גר בחו"ל. כל הזמן הזה הוא שילם עלי מזונות+חשמל+מים כו' כי מין הסתם אני לא יכולה לעבוד בזמן שאני פה במעמד תיירת. אנחנו מתכננים להגיש בקשה לויזה כשאני חוזרת ארצה. יש סיכוי שלא יאשרו לי את הויזה(אני משלמת אגב), ואז הכל הלך לפח.

הקטע שקצת מטריד אותי הוא כזה. הוא די רגוע ולא חושב על זה כמעט. אני כל הזמן בחרדות ודמעות בנושא.(לא מדברת על זה כמעט אבל רואים עלי שאני במצב נפשי רע. כשהוא הולך לעבודה אני לפעמים בוכה.) באמת שבא לי למות. אני מאוהבת ואוהבת אותו ולא רק שאני אצתרך להיות בנפרד ממנו למשך לפחות 5 חודשים, יש מצב שאני לא אראה אותו יותר בכלל אחרי זה. הוא בגישה של "בואי נהנה מהקצת זמן שנותר לנו" ואומר שלדאוג סתם יגרום לנו להרגיש חרא וזה במילא לא תלוי בנו. אני לא אוהבת את הגישה הזאת של "בואי נחיה את הרגע" כי הוא לא סתם חוויה בשבילי.
הייתה לי הרגשה שלא איכפת לו והיתה לנו שיחה על זה והוא אמר שכן איכפת לו. הוא אמר שהוא היה בעבר כל הזמן דואג וחושב על דברים וזה רק שיגע אותו אז עכשיו הוא מתיחס לדברים אחרת.

לפי דעתי, דאגה היא לא בשליטתך כשמשהו חשוב לך ומאוד מוזר לי אופן ההתמודדות הזה. יכול להיות שבאמת איכפת לו והוא פשוט בוחר לא לחשוב על זה?

elena20

New member
מצטערת לאכזב, אבל זה ממש לא נשמע טוב

כמה זמן בכלל הייתם ביחד לפני שעברתם לחו"ל?

elena20

New member
למה? כי לא עוברים לגור עם בן אדם שלא מכירים

בחו"ל, במיוחד כאשר את לגמרי תלויה בו...

מסכימה.

אבל היתה לי הכרות איתו(אולי לא פנים מול פנים), דיברנו במיקרופון די הרבה, ויש לי מכרים באותה מדינה שמכירים אותו.

rasmus girl1

New member
אז למה..

במהלך 8 החודשים האלו לא הוצאת בקשה לויזה? שתיהיה לך בכל מקרה..?

elena20

New member
אז עוד יותר לא ברור, איך אפשר פשוט

לעבור לגור עם אדם זר במדינה שאת לא מכירה.

תחשבי שבאופן כללי מעבר מקום מגורים לחו"ל גם כאשר מדובר בזוג שחיו הרבה שנים ביחד הוא לא קל, ובכלל גם מעבר מגורים עם בן זוג הוא שינוי מאוד גדול. את קיבלת את את שני הדברים האלה ביחד ועוד כאשר לא חווית ממש חוויות עם אותו בן זוג, לכן ברור למה כל כך קשה לך.

אף אחד לא אמר שזה קל.

אבל זאת הדרך היחידה שהיתה לנו להיות ביחד, מה לעשות..ברור שהיה הרבה יותר פשוט אם היינו חיים באותה מדינה. ושוב,הוא לא בנאדם זר. והוא לא שונה במציאות ממה שהוא אונליין.

האם הוא אזרח של אותה מדינה?

כי אם כן אתם פשוט יכולים להתחתן בשביל ניירת וככה לא תצטרכי לחזור לארץ וגם תוכלי לעבוד, זה נשמע אחלה פתרון בשבילכם.

1Shir

New member
כן, יכול להיות. בהצלחה עם הויזה. כמה התהליך

הזה עולה לך?

למעלה