שאלה שאיננה מניחה את דעתי:

lmatan1

New member
שירי סטוק 84 את סם חיים,../images/Emo39.gif

יש לך אהבה והיא תנצח היא חיבת לנצח, על תכלאי אותה תני לה דרור , כל דבר שעושים באהבה יוצר ריגושים, את לא רכושו של אף יחיד, פיתחי את הלב, ותראי שהכל ריגושים, בהצלחה,

scorpion22222

New member
תשובתי

אני חושב שמצד אחד כן אפשאר לאהוב אדם במשך 10 שנים נכון זה לא יהיה כמו שהיה בהתחלה אך עדיין יהיה משהו.בו נניח שאת קונה חפץ נכון שבהתחלה נחמד "לשחק" איתו אחרי כמה זמן הוא כבר נעשה למשהו רגיל שאת מכירה וזהו. מצעד שני אם אנשים באמת אוהבים אז גם היא וגם הוא תמיד יוסיפו דברים חדשים לקשר ואני לא מדבר שאחרי כמה זמן יהיו ילדים ואחרי זה הדאגה יהיה לגדל אותם וכ"ו. בסוף אני חושב שכן אפשאר לאהוב במשך זמן רב (כל שאר החיים) אם אנשים אוהבים אחד את השניה באמת.

lmatan1

New member
אחי זה לא אתה זה הנשים,../images/Emo39.gif

כתב קהלת ,אין חדש תחת השמש מה שהיה הוא שיהיה. לשלמה המלך היו 100 נשים והוא לא שם לב שכל אחת מהם רוצה לאכול הכל וגם הכל לא מספק אותם, במיוחד שהוא היה צריך לדעת כל אחת מהן פעם ב99 יום. אתה מצליח לתאר לעצמך מצב כזה.

רונייאן

New member
כשאני קוראת את ההודעה שלך ,אני תוהה

אתה בטוח שאתה בן 48? מצטערת ,לא יכולתי להתאפק.. חוסר בגרות :"...וגם הכל לא מספק אותם.." חשבת על זה לרגע? התחבטת עם עצמך?

lmatan1

New member
רונייאן אני כל הזמן חושב ואפילו ,,,

מאופק מעוד יחסית לך בוגרת איזה תואר את לעומתי שמצליחה בדרך כלל לגלות איפוק עד שנוגעים לך בנקודה גי, מה בדיוק מספק אותך אולי מאירי לי את הסיפוק כי חוץ מניסיון להעליב לא גילית שום דבר מהותי ומספק , האם חשבת לרגע ,האם התחבטת אם עצמך, תתפלאי אולי אבל גם אני תוהה כשאני קורא את ההודעה שלך, עבדך המושפל,

רונייאן

New member
עבדי המושפל...לא לכך התכוונתי

אבל נראה לי שאני זו שנגעתי לך בנקודה רגישה. אני מתחבטת,לכן [נפגשנו בפורום זה], באמת שלא הצלחתי להבין למה ולאן אתה חותר לפחות הצלחת להעלות חיוך על שפתיי.

lmatan1

New member
אם הצלחתי להעלות חיוך על שפתייך,,,

החושניות זהו שכרי אני עצמי עדיין לא מצליח לקרוא בין השורות מה נשים רוצות ,זה הרי שם הפורום לא, כבר אמרתי בעבר שאם הנשים ידעו להביע את מה שהן רוצות אז המין החלש קרי הגברים יוכל לדעת מהלעשות והכל יבוא על מקומו בשלום חוץ כמובן מתומר המנהל שמגן על הנשים בחרוף נפש ונלחם על כבודן הפגוע לדעתו מזן נחות כמוני, בלי להעליב אף אחד קיימים בינינו גם כאלה שלא החליטו אפילו איזה צד הם לא נשים ולא גברים דו מיניים הולכי על 2 . כתבתי בחיל ורעדה.

Vdrums

New member
זה לא הגנה, זה פשוט הפלצנות

שלך, עם הכתיבה המלוקקת. תהיה עצמך ולא מאחורי כתיבה נלוזה.

lmatan1

New member
תומר אני אוהב אותך, מלוקק ופלצני,

ומה שאתה רוצה אני כותב את עצמי בדיוק רב, מה בדיוק לא מוצא חן בעינך ,

ary58

New member
לשאלת השאלות

מהצד השני של המתרס ובטח גם אחרי שנים רבות של נישואין נושק ל25 אני רק יכול להגיד שגם אם מפחדים זה לא סוף העולם . יש ימים שמתים להיות לבד נמאס כבר מהבת זוג ובטח זה הדדי ויש זמנים שאנו כמו זוג צעיר לכל דבר יש עליות וירידות ולמזלנו מאז אכילת התפוח יש לנו חוכמה לחשוב ולהבין אז לסיום אני רק יגיד לך כי אין כמו הנישואין גם אם יש ספקות לפעמים ורצון לברוח קצת החוצה

lmatan1

New member
אחי אשרך וטוב לך../images/Emo39.gif../images/Emo23.gifהזהב

גם בחשמל שזורם בעורקינו יש לפעמים נפילות מתח, אבל רוב הזמן הזרם הוא ישר הכחמה היא לחיות טוב אם עצמינו ואחר כך אם מי שמתחלק איתנו. איזהו גיבור הכובש את יצרו, אני מאחל לך עוד הרבה שנים של אושר בדרכך ונחת מהאישה שלך,

למעלה