שאלה שאלתית - חברים יקרים

עלמה 3

New member
שאלה שאלתית - חברים יקרים ../images/Emo70.gif

לפני השאלה באלי לשיר לכם שיר - שיר של טיפקס -
עננה.........
.... איך את לא רואה שאת תקועה..........
תמיד אותו מקום..... רק עם מישהו אחר...
ושוב... פזמון חוזר... עננה , איך את לא רואה שאת "תקועה" אז השאלה היא איך מזהים תקיעות בחיים שלנו........... וכשמזהים מה אפשר לעשות
יש לכם רעיונות וראיונות בשבילי .... תודה , עלמה 123

*יערית

New member
וואו איזו ../images/Emo59.gifהנחתת עלינו

מה אומר לך?מה אייעץ? אולי קודם לזהות את המקום שבו את ניתקעת, אחר כך את זוג האנשים שאת ניתקעת איתם, ואם לא נעים בתקיעה הזו{סליחה שזה נשמע בוטה} אז לראות איך יוצאים מהתקיעות! כשאני ניתקעת......אני כבר לא שם אם אין מקום לתקן!
יפה לך ...עננה....

עלמה 3

New member
למה זוג - זה אני מדברת בגוף ראשון =

אני.
נכון, את צודקת אבל אני מאלה שכל הזמן רוצים לתקן ולנסות עוד אפשריות. ונכון שאין סוף לאפשריות?????? ואני עננה משייטת - כמו שאת אוהבת - יערית זורמתתתתתתתתתתתתת, מאפשרת ומתאפשרת...

*יערית

New member
טעות כתיב יקירה זוג=סוג../images/Emo13.gif

יחי ההבדל הקטן{הגודל לא קובע!} האם אני מזהה נעביבשאק בכולך מעט ציניות לגבי הזרימה שלי? כי אני זורמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ובסוף ניתקלת במערבולת...ושוב זורמתתתתתתתתתתת ושוב מערבולת..... אבל יש לי יותר שרירים{מחוזקת יותר}

rolan

New member
את שמה זין ../images/Emo35.gif

בטעות?........ זאת טעות כן, קוראים לזה טעות סופר

*יערית

New member
אני?שמה זין../images/Emo35.gif

בנות
...מה קורה לכן? הגברים אינם ואתן משתוללות
רולן....בד"כ מקבלים ז'...לא שמים
זה לא מצונזר..כי אנחנו ילדים גדולים

לשאלתכם בעניין ה-ז................

הכל תלוי מאיזה צד? יש הרואים ב-ז.......לקיחה יש הרואים ב-ז.......נתינה ויש הרואים ב-ז......בדיחה............

rolan

New member
תשמעי.......

יונצ' את מפתיעה אותי כל פעם מחדש לא אומר כאן את העדפתי

rolan

New member
בוקר טוב אליהו

התעוררת? כולכם הלכתם ואני נשארתי כאן לבד על המשמרת... להתראות בערב בבית

עלמה 3

New member
לדעתי וברשותכן....

צריך להכתיר
פה את יונה ל- יועצת. מה דעתכן....... ואז באמת היא תסביר לנו בדבר ה- זין........ הכל ואיך זה משרת ולמה וכמה...... כפרה עייל יונה, נשמתי
עלמה

*יערית

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד...... מה תפקידו של הז' בכוח שלנו? האם הוא אחראי לבלאגן הזה? האם הוא יביא לנו רעיונות לשירשור? האם הוא יספר לנו קצת מהמורכבות שלו? ותחשבו על כך

עלמה 3

New member
גמני.... גמני ... בעד.....

בהחלא אפשר להכניס עוד אחראיים לבלאגן הזה, מה שאני יקח את האשמה רק עליי לא ולא...... צריך להביא רעיונות לשירשור, זה מתוקף תפקידו, אם לא למה לקח על עצמו.. אני לא יודעת אם יספר על המורכבות שלו, אין לא עדין קרקע בטוחה לחשוף את עצמו....... יש כאן בעיית חשיפה... ובבדאי את יודעת...... חשיפה - זה מפחיד..... מה מה יחשבו עליי ? איך אני יראה בעינהם... ואת יודעת מה, אפשר גם להמציא כל מיני לאו דווקא להיחשף, לדעתי המורכבות שבעננין קשה ? מה לא ? עלמה

עלמה 3

New member
ממש לא צינינית, אני צנצנת

ממש לא יערית, כפרה עאלק, אני אוהב'ת (ב - עם דגש) אותך. את מתוך המערבולת, קמה כמו גדולה ואפילו מתקנת, נכון. זה הקטע - הסתכל -(התבוננות) תקן פעל - " ליישם" בשטח - בפיזי.

rolan

New member
תקיעות ../images/Emo166.gif

זה מצב קשה ומאוד מסובך אני מקווה שאת עדיין לא ממש תקוע
צריך רגע לפני התקיעות לעצור לחשוב לבדוק מאיפה נובעת התחושה ולפתור את הפלונטר
אבל תגידי במה את תקועה.... ננסה לעזור....

עלמה 3

New member
רולן, למה את חושבת שזה מסובך?

אואוווווו אני תקועה במלא דברים, אבל קשה לי כרגע להביא את זה על דפי הפורום...... בהמשך.. אבל , לדעתך, את חושבת שזה - פתיר ???????? עלממה

למעלה