שאלה שאלתית - חברים יקרים

rolan

New member
פיתרון ../images/Emo91.gif

מביאים מישהו בעל מעוף
(לא מעוף שלך יערית... אל תתדאגי....
)
כזה מישהו שיש לו
ראש פתוח בלי עכבות בלי תקיעויות עם נוהגים ומנהגים ישנים אחד שמסוגל להביא את הבשורה
כך פותרים תקיעויות ותאמיני לי אני מדברת מנסיון

עלמה 3

New member
רולני, סליחה שאני מתערבת בדעתך../images/Emo70.gif

או אולי שכחת - מה עם הלב והנשמה והנתינה וההכלה...... ו- נכון את צודקת ב- 1,000,000,000,000,000,000, עלמה

rolan

New member
אצלי ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

זה מובן מאליו אז אם חשבתם ששכחתי סליחה .........

*יערית

New member
זה הוא ולא אחר../images/Emo66.gif

כל מה שפירטת בנ"ל קשור לבעל המעוף שלי! רק נוהג אחד עם מותר לי לצעוק לו ככה כאשר הוא בתוך הניירת שלו{ולא מתייחס אלינו} להוציא את החולצה מעט מהמיכנס נסיך
אוהבת אותו משוחרר

עלמה2

New member
יעריקה , מותר הכל אפילו לקחת |רמקול

לנצל את שלל האפשריות................ וכשצועקים זה גם גורם לשיחרוררררררררררררררררררררר
וכמו שעור התעמלות לקפץ ולנער ידיים לצד הגוף והופ .... הופ זה משחרר לנשוף ולהוציא אויר... הופ... הופ....... זה משחחר אפילו את השרירים והקבעון...... נראה לי שצריך פה ! לקרוא את מעוף לסדר מה מה זה ה- התעלמות הזאת... הלו
אתה שומע
תבוא הנה - במיידי

*יערית

New member
דבר המעוף:אין תגובה../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif

נכון שהוא ממיס את ה
? {לשון בחוץ}

עלמה 3

New member
יערית, תגידי לו ................

שלא יעלה לי את הג'ננה המרוקאית , אחתרת נכניס אותו לקטגוריית התקועים והוא יהיה ענן.
וזה לא יפה להעביר מסרים ככה שיבוא יש לי דיבור צפוף איתו....... עלממה 123

תודה עלמתי על שאלת העומק

איך נדע שאנחנו תקועים. ראשית בדרך כלל אנחנו רואים טוב יותר כשאחר תקוע,קצת קשה לנו לראות את עצמנו.... ועכשיו השאלה החשובה,למה אדם תקוע? במה זה משרת אותו ? לדעתי יש רווח בתקיעות ,כי שינוי זה אומר עבודה ,זה אומר לעשות אחרת...וזה לא פעם נורא קשה.שלא לדבר על האחריות הגדולה של להזיז דברים. יותר קל להישאר במוכר ובידוע ולחשוב שאין דרך אחרת.יותר קל להישאר ולא לעשות ,מאשר לעשות. איך נזהה שאנחנו תקועים? בעיקר מודעות עצמית.לשאול מידי פעם כשצועק לנו שלא טוב לנו ,האם יש עוד דרך? האם יש מה לעשות כדי שיהיה טוב יותר. הרבה מאד אנשים מעדיפים לזרוק את האשמה והאחריות על הסביבה ולהתקע במקום.אגב גם בדעות ומחשבות מכל סוג שהוא. גם כשמעירים לנו ואנחנו מצטדקים אנחנו מקבעים את עמדתנו ובעצם נתקעים ולא זזים. האגו עוזר לנו להתקע ,האהבה פותחת לנו דרך לחידושים והמצאות.... אז אני תקועה ?

rolan

New member
אני מתחילה לחשוב ../images/Emo132.gif

שאת מתאימה להיות יועצת
אולי נביא אותך בפעם הבאה כיועצת לפורום

עכשיו אני מבינה

למה יש לי סימנים בכפות רגלים.......זה כי הסנדלר מתרוצץ יחף.... תודה רולן,מקווה למצוא זוג נעליים

למעלה